Lahko ti povem za normalen spraj, ki ni dosti kaj drugacen. Na prikolici sem - res tanki sloji, kot peasno barvanje postopoma - z enim sprajem naredil tri sloje na cca 1x2m torej cca 6 slojev na m2.
Prva dva zahtevata vec farbe da prekrijeta ostali pa samo se vrhnji sloj.
Normalno da je vazno na kako podlago nanasas - ce imas primer itd
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede na to da je to streha nad streho je ze sedaj v bistvu vaserdiht, gre se zato da naredim samo stik bolj trden, brez lufta. Pa ce ni vaserdiht potem vlaga pa to....
Nimam os, mam pa gomilu vrabcev....
Odtrgat pa ne more ker ima vedno prostor za 'izlitje' kar odrezem potem
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A ni zanimivo, da v senci Planice in motogp, nihce niti ne rece da se je tudi f1 zacela, in to z multirevolucionarno (spet) novim kvolifajingom....
Aja pa resno upam da je presenetljivo zgoden podpis jasno sporocilo Lorenzo od Yamahe da drugo leto hocejo Rossi/Vinnales ali Iannone.....
To mi deli!
Danes sta se ze konkretno 'pogovarjala' oba na stezi. Pa ne ker sem za Rossina to kar je Lorenzo naredil je res svinjsko....da se mu pelje brez gasa po idealni....
Pocelo je
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To sigurno ne bo obrodil sadovov, bolje da od zunaj robove in spranje s silikonom ali siko poflikas. Pol pa lahko tudi spricnes navadno barvo
Pa adrije so znane po tem da vlago vlece preko podnja ki zgnije - preveri, predvsem tam kjer avto z zadnjimi gumami mece vodo na prikolico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani