Ne sprenevedaj se. Kot, da ne morejo ustavljati 100m prej ali kasneje. ?e ti tvoja inteligenca ne dopu??a tak?nega mi?ljenja pa dost ?alostno zate.
Neumna mularija kot sem sam mora torej podpirati tujino in se voziti par sto km za take zadeve? Za pijance je pa gostilna v vsaki vasi. Za bencinske zasvojence pa ni enega dirkali??a v Sloveniji. Ves denar za kazni gre pa itak v dr?avo kot, da bi par km asfalta toliko ko?talo.
Z objavljanjem in vsiljevanjem svojega mnenja, AM postaja Po?ar report.
Aha tako kot nam ti vsiljuje? svoje mnenje?
In kaj spet meni vsiljuje?, kot da jaz pijance ??itim in jih podpiram? Jaz ti samo dopovedujem, da pijanca dobi? lahko samo tako, da ga ustavi? in mu da? pihat. Ampak kje dobit tolko policajev da bodo kar naprej ustavljali in pijance lovili?
Na rabi jih biti ogromno. ?e bi bili vsi (ali pa vsaj 60%) ki so med vikendi v slu?bi tudi na cesti in p?rijazno ustavljali, delali kontrolo, bi se ljudje ?e malo zamislili ker bi vedeli, da jih lahko ustavijo kjerkoli in kadarkoli. Isto kot ti pravi? za radarje. Ve? jih je, bolj ljudje pazijo. Ne pa, da imajo 2x letno akcije, gre 50% policajev na ceste, ustavljajo en teden in talajo frulice potem jih pa nikjer ni. Aja pa za 1. septembra bodo za en teden uleteli in jih bo povsod dosti potem pa hop v brloge.
Hahaha, divjaki, obeta se vam, da boste po sili razmer postali normalni vozniki. Po?rite se! ?lendru pa vsaka ?ast.
Iz principa bom ?e bolj divjal. Ker se bo vedlo kje so radarji bom pri radarju peljal po omejitvah takoj ko bom mimo pa gas pa na vas, prva pa v drva! ?e dobro, da ne bo ve? Provid ker njih se bojim ker me lahko dobijo kjerkoli in kadarkoli. Nepri?akovano. Ob stacinoarnih radarjih se pa spotoma ustavim in jih polulam ali pa z dvocevko razstrelim.
Vem. Sem bil tudi sam presene?en ko sem ga peljal. Stric v Kangooju pa tudi, ko ga je 2 tonska masa prehitela in naredila senco. Mi je bil zelo v?e? tale mafijski terenec.
Poraba je pa kar konkretna, s tem se takrat nisem obremenjeval.
maherja lani zmagal RAAM (Race Across AMerika 3000milj)
Aha potem pa najbr? ne bo imel te?av. A to Robi?? Kadar berem ?lanke o njegovih "izletih" se res ?udim njegovi vzdr?ljivosti. On je svoje telo izpopolnil tako, da je stroj ne pa ?love?ko telo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne sprenevedaj se. Kot, da ne morejo ustavljati 100m prej ali kasneje. ?e ti tvoja inteligenca ne dopu??a tak?nega mi?ljenja pa dost ?alostno zate.
Neumna mularija kot sem sam mora torej podpirati tujino in se voziti par sto km za take zadeve? Za pijance je pa gostilna v vsaki vasi. Za bencinske zasvojence pa ni enega dirkali??a v Sloveniji. Ves denar za kazni gre pa itak v dr?avo kot, da bi par km asfalta toliko ko?talo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani