Stroj je kar ratal in od zadi se ful ve? ne vid da je biv to v?asih megan!
Sicer pa bo fajn ?e bo tamav tut faks tkole dodelav kokr avto (delav je namre? prek ?tudenta za 700 al neki tacga sit, faks total opustu in vse "velke dnarje" in seveda svoj cajt investiru v kripo)!
Se kar zelo strinjam z Bossom, ?eprav je pa dostkrat estetika tista ki prevlada oz. (kvazi) sportiva scena. To je tko ko srce, ho?e glava pa ne in na koncu srce zmaga!
Sicer pa pri minusih si se mi zdi ?e pozabu da je tut neki stro?ka z dobrimi fedri, material, delo, homolomo scena pa ?e kak?no tr?anje oz. ?e kej se najde!
Jz sm jo mev ?e kar ob pol 8h v?eri, itak sem biv ?ist adio od prej?nega neprespanega ve?era, pol pa ?e cev dan hodu po hribih okol ?kofje loke po snegu, tko da do pol no?i bi bla te?ka!
Tale tvoja varianta niti ni slaba, pa tut sam sem ?e pomislu na take alternative, sam problem je ko ne sme ostat noben dokaz o "streljanju" al ?em podobnem, da ne bom nakonc jz kake kazni pla?val al pa bo mene kdo prijavu Dru?tvu proti Mu?enju ?ivotinjskog carstva, pol pa bi lovec postal ?rtev!
Drga? pa varianta z raznimi zvoki, ki jih zaznavajo psi, ljudje pa pa? ne, se mi zdi dobra re?itev, pa bomo vidl kdo bo lajal!
ja Simon sam teli moji primerki, bi jih prov rad vidu razmesarit srno, mogo?e na papirju
drga? pa so teli psi ?iva kopija lastnikov, potuhnjeni in glasni, pol pa rep med noge ko zagusti!
Sam bom res mogu neki ukrenit, ker ?e iz principa da jih izjeeebem, plus to da mam mir, sicer pa itak vsi skupi celo dru?ina res nimajo ?e jim IQje se?tejem, ?e zmer niso na nivoju povpre?nega debila (opa nism hotu niti slu?ajno koga ?alit)
Med drugim jim napi?i, da je to urejeno spalno naselje in ne ?ivalski vrt, ?e manj pa zverinjak. ?e psov ne bodo uredili tako kot se gre (sprehod na vrvici zjutraj in zve?er) in jih bodo ?e naprej spu??ali pono?i zunaj, kjer bodo zganjali hrup in motili spanec ostalim prebivalcem, bo? spro?il postopek prijave pri in DPM?. Za dokaz in da ne bo dilem lahko celo dogajanje slikovno in zvokovno tudi dokumentira?.
Lahko jim v pismu napi?e? tudi kak?en nazoren primer, da bodo la?je razumeli kako se po?uti?. Recimo, da jih vpra?a? kako bi se po?utili, da bi jim ti vsako no? tam nekje okrog dveh vrgel petardo pred spalni?no okno. boom
Tebe bi mev jz takoj za soseda al pa vsaj nekoga na prbli?no istem IQju!
Tle pa je problem, ker mi je ?koda znamke in kuverte, ker sm to ?e naredu (poslal priporo?eno), pa preden sm klical sm jih ?e enkat opozoril, sam pol pa najbr? ne rabm posebej razlagat, da se mi je pa odddfoookal do konca, sam problem je pol ko se ne morm ve? kontrolirat, sej loh si mislte, sam jz sm mev prov eno kol pr?timan da uletim ven, pa najprej psa, pol babo, starga, pa ?e bo mulc pameten ?e za njega mal mo?i pr?param! Sam problem je to ko tole ni neko nabijanje v prazno, ker je blo ?ist res!
Zaenkat hvala za predloge, ?e ma kdo ?e kako pametno varianto, naj jo pa obvezno napi?e!
?e bi teli psi zdele ko je to aktualno znal vsaj zalajat SVETO NO?!
Upam da mi boste pri spodaj navedeni situaciji znal kej pomagat, ker tole je pa oooobuuup!
Tle stanujem u enmu selu 3 km iz Kamnika, pa majo "sosedi" kao psa, no in ne 1 ampak 2 komada (to je neka pritlikava (z)me?ana ?udna pasma, agresivna ko sto mater) oz. ne nardi nikomur ni?, samo te?e za vsakim avtom, ?lovekom, al pa da ne re?em po?tarjem al pa ?e kdo (normalnga) psa pelje mim na sprehod.
To je 1. del zgodbe, 2. pa je tale!
Pono? mi taista 2 pseta uletavata direkt pod okno od spalnice oz. cca 4m zra?ne linije stran in pol vsi mogo?i zvoki pa men se skor odfooooka vsaki?, sicer sem nasplo?no vse prej kot neke potrpe?ljive sorte, sam ob taki sceni bi se ?e marsikomu odpulil!
Bli so parkrat tut ?e polcaji na sceni, pa itak pol takrat se pes ne dere ve?, ko rabjo ene 2 urce da prevozjo te 3 km, pol zdej mal razmi?lam o prijavi na veterinarsko in?pekcijo al pa o lovski varianti (kokr vem mora bit pes za ograjo, al pa privezan), mev sem pa tut ?e kake mo?nej?e prijeme v mislih, ?e se ne bo drga? dal tole zrihtat, sam upam da jih ne bo treba uporabit!
Verjetno si marsikdo misli da bi blo najbol najprej lastnike zverin na to opozorit, ampak pri tem ni blo efekta, prepri?ani so da se pes lahko dere (?eprav je v resnici cel dan zaprt v hi?i, ker je ?e po definiciji mu?enje) in je potem kot no?na popestritev spu??en ven, tko da sem ?e dostkrat razmi?lju ?e je to mi?ljeno kot neka provokacija. Sicer pa te "lastniki" so total ?udna roba in blago re?eno primitivna bitja, tko da o njihovi inteligenci in dovzetnosti raj? ne bi!
No upam da ima kdo od vas kak?no idejo, mogo?e ima kdo kako podobno izku?njo, pa ve kako in kaj, sicer pa so kakr?nikoli predlogi za?eljeni, ker situacija je res gnila!
Beli-grad bo zgleda okupiran z Mazda - Janezi! Ker mi se tut neki menmo, sej vem da so tale romanja mal obrabljena, sam je... ga, lansk let je blo Sarajevo, letos pa tole! Pa tut nikol se nism biv, pa vsaka stvar je enkat prvic!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne maramo meganov
Stroj je kar ratal in od zadi se ful ve? ne vid da je biv to v?asih megan!
Sicer pa bo fajn ?e bo tamav tut faks tkole dodelav kokr avto (delav je namre? prek ?tudenta za 700 al neki tacga sit, faks total opustu in vse "velke dnarje" in seveda svoj cajt investiru v kripo)!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani