Kako to veš? To je vedeževanje, ker tega sploh pri virusih ne more nihče predvideti saj tega ne ve nihče. O tem je govorila tudi vodja infektološke klinike - se pravi strokovna oseba - da ne moremo vedeti kako bi se bolezen razvijala, če recimo ne bi bil cepljen. Tega ne moreš vedeti in je zgolj ugibanje in močno dvomim, da je to zdravnik rekel, ker res upam, da vsaj zdravniki niso vedeževalci ampak srčno upam da ljudje znanosti.
Fak... Če ni to res, da bi bilo brez cepljenja slabše, bom šel jutri v najbližji cepilni center, čakal dve uri na soncu v vrsti, in zahteval, da mi zvakumirajo nazaj ven cepivo. Pa bom tudi jaz postal lahko antiwakser.
Se bom pa priključil "ta pravi" strani. Na dopust grem pa drugo leto v Romunijo, Bolgarijo ali pa v Albanijo. Baje, da imajo lepe plaže. 🤔
Evo, da se bodo sedaj zanikovalci malo naslajali. Je zbolel (ni samo pozitiven) mož od sodelavke, cepljen dvakrat z moderno.
Sodelavka, prav tako cepljena, dvakrat, fajzer, pa nič. Je patudi povedala, da še dobro, da je mož cepljen, ker pravi njegov zdravnik, da bi pristal, če ne bi bil cepljen, verjetno kje, kjer ne dihaš sam. Pa to ni pod vodo. 🤔
@Boss bodi realen in povej da v primeru, da bi preverjali protitelesa se bi nasel drug razlog oz. nekaj kar bi bilo narobe.
Sem kar preprican da med 100.000, ki bi imeli protitelesa, bi nekdo zbolel / bil okuzen / umrl. Torej zakaj preverjat protitelesa ce lahko zbolis/si okuzen/umres.
Kdo pa garantira, da je pravi rezultat. Kdo se lazje priredi kot zdravniki.
Hocem samo povedat, da prave zadeve ni. VEDNO bo nekaj/nekdo, ki bo vse zanikal in zavrgel oz. obrnil, da ni tako.
Lepo napisano. 👍Zanikovalci vedno najdejo dlako v jajcih. 😊Čigavih? Kakor kdo. 😉
Pa to je tukaj ko objavljate te posnetke. 😊 V mojem vsakdanu me ne motijo ne eni ne drugi le pomagam s kakim nasvetom, če pa že gdo bluzi in ne ve kaj je dobro za njega pa si je sam kriv in kaj mu morem..... 🤔
Še nekaj, tudi na Islandiji niso v nakupovalnih centrih obvezne maske, kot na Švedskem a jih vsi nosijo in jaz frajer in zraven mene Potrč jih pa nebi ker hočeva biti svobodna...... 😁
Dokler bo tako nebo nikoli boljše.
Ne se sekirat. Če pridejo (verjetno ne bodo) "njihovi" na oblast, si bodo namontirali tudi uzde, če bodo tako zahtevali. 😄
Nop...v Mariboru je bilo. Tudi pri nas na obali ni preveč priljubljen. Vsi se smejejo njegovim trgovskim poskusom podajanja raznih zvarkov. 😊Ja, treba se je držati pravil. Ne pokažeš potrdila - domol. 😊
Joj, joj,95%zdravnikov se je cepilo pa noben ni nič pogledal ali preveril s čim..... . Ja res so naivni. Ne vem kdo nas - vas bo zdravil, ko njih nebo čez leto, dve 🤔 škoda besed...
Baje, da bo vse doktorje, ki so se cepili, 15.septembra definitivno pobralo. In ostali nam bodo samo FB doktorji.
Naročil se boš pri njih lahko samo preko aplikacije "fejst bukov doktor". 🤗
Se strinjam, da ima vsak starš pravico, da ne prizna učnega načrta in šolskega reda ter obveznosti. Zato pa obstaja možnost učenja takih učencev na domu. Poznam kar nekaj primerov, da so se poslužili poučevanja otrok starši sami. Najbrž ne rabim razlagati, kaj se je zgodilo v večini primerov, ko so tej otroci prišli na kako srednjo šolo. 😊
Na osnovni šoli v Kp piše na vhodu v šolo" krivica je tvoja pravica"?? WTF? O kakih dolžnostih ni niti sledu.
Zato pa je takšno stanje med mlajšimi, ko je folk egoističen, večina išče samo pravice, dolžnostii so pa najbrž rezervirane za druge. 😉
Jp, Francija je full stroga, tam rabiš pct potrdilo tako v notranjih prostorih kot na prostem, v Monaku je pa obvezno nošenje mask tut zuni
Enako v Italiji. Ne greš v restavracijo, hotel ali kavarno brez, da bi ti skenirali kodo. Ni kot pri nas, ko te samo vprašajo, ali imaš Pct.
Zato pa imajo italijani samo 2,3% okuženih proti našim junaški 18%. Kot sem že napisal, stremijo k temu, kot večina evropskih držav, da bi bilo vse kmalu normalno odprto, ker imajo vse pogoje za to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem, če bi dal novico med to je smeh ali saj ni res pa je. 🙄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani