Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 49 minutami je g.Wankel napisal:

Se strinjam!

pred 4 urami je marko91 napisal:

Mene pa zanima, kako imate nekateri čas od jutra do večera tukaj viseti?

Tele debate so itak neproduktivne, prepolno jih je danes in so samo vzvod za manipuliranje (ne glede na stran).

ene drzave ukinjajo vse, ene drzave zaostrujejo, ene delajo obvezo. Evropska unija je spet pogrnla na celi ceti

Evo. Pa se enkrat toliko tudi strinjam s tabo. Zato ti dam 👍

Vidimo lahko, da se da komunicirati tudi na kulturni način. Debate so, kot praviš, neproduktivne, saj ne spreminjajo stališč tu pisočih. 

Zato pa se lahko pogovarjamo v lahkotnem tonu tudi vnaprej. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je marko91 napisal:

TO JE ŠALA

Alex bi te na kavo povabil k nam v Zagorje, a smo trenutno izobesili vec kot 200 rdečih zastav v podporo Primožu na Vuelti.

TO JE KONEC ŠALE

V ta namen bi pa prišel. 😄 Ni vse rdeče slabo. Tudi moja mazda je rdeča. Podpiram Roglo 100%.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Sedaj pa gre za res,no za nekatere....🤔

POP TV 24UR s Slakom po 22.00uri.😊

Nisem gledal. A to, da ima država že sedaj vse vzvode, da lahko razglasi obvezno cepljenje za vse? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Kako to veš? To je vedeževanje, ker tega sploh pri virusih ne more nihče predvideti saj tega ne ve nihče. O tem je govorila tudi vodja infektološke klinike - se pravi strokovna oseba - da ne moremo vedeti kako bi se bolezen razvijala, če recimo ne bi bil cepljen. Tega ne moreš vedeti in je zgolj ugibanje in močno dvomim, da je to zdravnik rekel, ker res upam, da vsaj zdravniki niso vedeževalci ampak srčno upam da ljudje znanosti.

Fak... Če ni to res, da bi bilo brez cepljenja slabše, bom šel jutri v najbližji cepilni center, čakal dve uri na soncu v vrsti, in zahteval, da mi zvakumirajo nazaj ven cepivo. Pa bom tudi jaz postal lahko antiwakser. :danzoman:

Se bom pa priključil "ta pravi" strani. Na dopust grem pa drugo leto v Romunijo, Bolgarijo ali pa v Albanijo. Baje, da imajo lepe plaže. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Odlično, vidim, da se zdravi pri vedeževalcu al si tole tko mal naložu, da je večji hec? :nevem:

Ne, tokrat se ne zafrkavam.  Tip je resno bolan. Kaj bi bilo, če ne bi bil cepljen?🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo, da se bodo sedaj zanikovalci malo naslajali. Je zbolel (ni samo pozitiven) mož od sodelavke, cepljen dvakrat z moderno. :aaaaa: 

Sodelavka, prav tako cepljena, dvakrat, fajzer, pa nič. Je patudi povedala, da še dobro, da je mož cepljen, ker pravi njegov zdravnik, da bi pristal, če ne bi bil cepljen, verjetno kje, kjer ne dihaš sam. Pa to ni pod vodo. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Bossek napisal:

@Boss bodi realen in povej da v primeru, da bi preverjali protitelesa se bi nasel drug razlog oz. nekaj kar bi bilo narobe.

Sem kar preprican da med 100.000, ki bi imeli protitelesa, bi nekdo zbolel / bil okuzen / umrl. Torej zakaj preverjat protitelesa ce lahko zbolis/si okuzen/umres.

Kdo pa garantira, da je pravi rezultat. Kdo se lazje priredi kot zdravniki.

Hocem samo povedat, da prave zadeve ni. VEDNO bo nekaj/nekdo, ki bo vse zanikal in zavrgel oz. obrnil, da ni tako.

Lepo napisano. 👍Zanikovalci vedno najdejo dlako v jajcih. 😊Čigavih? Kakor kdo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)
pred 10 minutami je pob napisal:

Ne vem kam spada tole, ampak zame cela komedija. Ženska je dejansko tečna as fuck, nekdo bi ji moral pokazat, kje ji je mesto. :P 

Končno eden , ki je tekel bobu bob. Kdo je zdrahar in vreščalo se ve. 😊Bravo komentator - primorec.👍

"Vsi imajo vreščeče glasove"... 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Pa to je tukaj ko objavljate te posnetke. 😊 V mojem vsakdanu me ne motijo ne eni ne drugi le pomagam s kakim nasvetom, če pa že gdo bluzi in ne ve kaj je dobro za njega pa si je sam kriv in kaj mu morem..... 🤔

Še nekaj, tudi na Islandiji niso v nakupovalnih centrih obvezne maske, kot na Švedskem a jih vsi nosijo in jaz frajer in zraven mene Potrč jih pa nebi ker hočeva biti svobodna...... 😁

Dokler bo tako nebo nikoli boljše. 

Ne se sekirat. Če pridejo  (verjetno ne bodo) "njihovi" na oblast, si bodo namontirali tudi uzde, če bodo tako zahtevali. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 30 minutami je Jest napisal:

Popravljeno ... :) hvala ... 

Mimogrede... sem zasledil, da je @Alex-a obiskal njegov priljubljeni kolega 😆

Nop...v Mariboru je bilo. Tudi pri nas na obali ni preveč priljubljen. Vsi se smejejo njegovim trgovskim poskusom podajanja raznih zvarkov. 😊Ja, treba se je držati pravil. Ne pokažeš potrdila - domol. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Joj, joj,95%zdravnikov se je cepilo pa noben ni nič pogledal ali preveril s čim..... :nevem:. Ja res so naivni. Ne vem kdo nas - vas bo zdravil, ko njih nebo čez leto, dve 🤔 škoda besed... 

Baje, da bo vse doktorje, ki so se cepili, 15.septembra definitivno pobralo. In ostali nam bodo samo FB doktorji. 

Naročil se boš pri njih lahko samo preko aplikacije "fejst bukov doktor". 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam, da ima vsak starš pravico, da ne prizna učnega načrta in šolskega reda ter obveznosti. Zato pa obstaja možnost učenja takih učencev na domu. Poznam kar nekaj primerov, da so se poslužili  poučevanja otrok  starši sami. Najbrž ne rabim razlagati, kaj se je zgodilo v večini primerov, ko so tej otroci prišli na kako srednjo šolo. 😊

Na osnovni šoli v Kp piše na vhodu v šolo" krivica je tvoja pravica"?? WTF? O kakih dolžnostih ni niti sledu. 

Zato pa je takšno stanje med mlajšimi, ko je folk egoističen, večina išče samo pravice, dolžnostii so pa najbrž rezervirane za druge. 😉

Evo, še uradni članek o "čudežnem" zdravilu. 😊

https://www.24ur.com/novice/preverjeno/cudezno-zdravilo-ali-nevarno-lazno-upanje.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 43 minutami je Deeyan napisal:

v Italiji za terase ne rabiš

Res je. Ampak, vsaj v dolomitih, so imeli samo vsako drugo mizo na terasah na, razpolago gostom. Tako, da si moral kar čakati nanje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je Deeyan napisal:

Jp, Francija je full stroga, tam rabiš pct potrdilo tako v notranjih prostorih kot na prostem, v Monaku je pa obvezno nošenje mask tut zuni

Enako v Italiji. Ne greš v restavracijo, hotel ali kavarno brez, da bi ti skenirali kodo. Ni kot pri nas, ko te samo vprašajo, ali imaš Pct. 

Zato pa imajo italijani  samo 2,3% okuženih proti našim junaški 18%. Kot sem že napisal, stremijo k temu, kot večina evropskih držav, da bi bilo vse kmalu normalno odprto, ker imajo vse pogoje za to. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.