Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

ja pa naj govorijo kar hocejo...kaj te briga

sam se mi zdi, da tebe to mal prizadene...

jaz sem pred mazdo mel daewooja pa nikol se nisem obremenjeval glede porekla avta (obremenjeval sem se z barvo, rdec je bil, je bil pa tud prvi cist nov avto)

aja zdaj ko razmisljam, bi mogu bit fuuul obremenjen s poreklom prvega avta: zastava 128 skala 55 :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa dobr no, 20 let star pa vozis limuzino s 120 kusur konji...

men se zdi to se kar luksuz...

vsaj za moje pojme

(jaz sem pri teh letih vozil hondo civic 1.4 letnik '91 (crna seveda)) in se mi je zdelo, da mam hud avto

pizda tale danasnja mladina, bi kr ferrarije mel takoj :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se opravi?ujem ker sm prerevn za mazdo 6 al pa bavarca <_<

opravicilo ni sprejeto. castis cevape ko pridem.

se mi zdi celo, da si mi se vedno dolzan en burek (al sem bil to jaz :unsure: )

pa itak da ni blo misljeno zarad hyndaija...doh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr vas trga klele na forumu :D A moram res use u detajle povedat :P :mi pijemoo:

odvisno kaksni so detajli: ce se zacne z "imela je hude stikle in tako dalje" potem ja

ce se zacne s "peljal sem se z hyundaiem" pol niti ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

aja, ce sem prav razumel je bil to konec kariere za davida coultharda...

se spomnim, ko je prisel v F1 za williams (namesto Senne) in nikol mi ni bil vsec...

najbolj se ga spomnim potem, da mu je uspelo skantat avto na ogrevalnem krogu in na vhodu v pitstop...

ce se spomnim obakrat vodilni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

na tvslo pa tole

Timo Glock: "Manjkalo je le nekaj metrov, toda iskreno povedano, s temi pnevmatikami nisem mogel ve? zadr?ati Hamiltona. Nisem voznik, ki je odlo?il prvenstvo! ?e bi od?el v bokse in zamenjal pnevmatike, bi bil ?e bolj zadaj. Bolida nisem mogel ve? obvladovati. Tisti, ki mislijo, da sem odmaknil nogo s stopalke za plin, ne razumejo, za kaj gre v tem ?portu. Ne razumem, zakaj bi se moral pogovoriti s Hamiltonom in Masso. Za to nimam razloga."

bog ve kaj je v resnici rekel...

sej tko al tko je vseen

hamilton prvi

ferrari prvi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gume moje dimenzije 195/65/15 GY UG 7+ so na gume direkt vsak dan dra?je, danes ?e 68 EUR/kom, 1 mesec nazaj so bile ?e 63 EUR/kom :ne vem: :whatever: ?e kdo ve kje v SLO se jih da dobiti ceneje (seveda Made in Germany, DOT **08) naj jaaaviii, ker ne vem al ?em po tej ceni vzet ali ?akati ?e bo kaj padlo,samo glede na to da je zima vsak dan bli?je dvomim da bodo ceneje. :ne vem:

laisc cena: AP 195/65 R 15 GY UG7+ 91T-MS KOM 62,50 (pol pride se popust na gotovino)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No glavno, da se strinjamo, da je Ferrari najboljse mostvo...

glede voznikov mi je itak vseeno

sem pa danes po kok ve koliko letih spet gledal F1 in, ko so na zacetku kazal voznike, k bi gledal ene robote, ki morajo samo pritisnit gumbe pa to...

kje so stara leta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sploh pa to so taktike,o teh pa odlo?a mo?tvo,ne pa dirka?i.

ja sej in boljse mostvo je zmagalo itak :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz bi bil danes v uni ribji kantini v portorozu...ne vem kako ji je ime je pa ob cesti...jaoo

lacen :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN
Napisano

<_< Mater mate slabe pla?e gor u doj?landu, prid raje dol tle mamo vsaj za benz pa kak?no pja?o.

Zato mam jaz dizel, ker ostane se za cevape poleg pijace, je pa res, da moram pol skoz slatat...mislim, saltat, sam za cevape mi ni tezko, sta se mora se mora

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja no boss...

a vidis kok je dizel zanic...v primerjavi z 2.3 bencinarjem ima vecnih 0.3 sekund zaostanka do 100km/h in neskoncnih 0.2s do enega kilometra...

brezveze da so izumili menjalnike, zakaj bi ga imel ce se lahko peljes v 6. prestavi iz 50km/h do 200km/h brez saltanja...kr neki

naj kr ukinejo menjalnike za bencinske avte, saj ce imas bencinraja ni treba saltat

kar se tice MPS, STi, EVo pa si mal mim brcal, ker se taki avti ne primerjajo z dizli (lahko pa das npr. za foro primerjat enega bmw 335d in kaksen Sti pa bomo vidli rezultate)

drugace je prihodnost v T FSI in T-jet (se pravi bencin majhna kubatura in turbo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomurje vam je bli?je !
Napisano

a res? naslednji vikend bom v pristini ampak 11. sem spet tuki

kaj ce bi ti podaljsal mal pa prides do mene gor za tist vikend? samo cca. 500km dalec je to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Labi pravi? da bi lahko vozil v ?etrti do 180, ja to bo to! Koliko ?asa in kako

-koliko casa: ce bi konstanto peljal potem 530km (poraba bi bla cca. 12l/100km, tank je 64l) ali pa casovno je to cca. 3 ure

-kako: desna noga na gasu, leva noga pociva, leva roka na volanu, desna pri sovoznici ali big meku (oboje ne gre, zal)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomurje vam je bli?je !
Napisano

spo?tovani soforuma?i, ponosno Vam sporo?am, da je avtocesta od Primorske ?ez Pomurje do Mad?arske od v?eraj odprta, zato naj vas nikar ne spremljajo zadr?ki, da bi se vsedli v avto in prizoomirali v na?e konce ;)

po trditvah medijev se da pot od morja do ?itarice slovenske prepeljati v cca 3 urah ( jaz trdim da v 4 )

nekateri imate sedaj prilo?nost, da se nau?ite malo geografije in opazite, da Murska Sobota nikakor ni na Mad?arskem :P

http://24ur.com/novice/slovenija/odprta-ce...-avtocesta.html

dej ti cut the crap, rajs organiziri piknik pa prekmursko gibanico :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

no jza samega sebe stejem kot nevtralnega (in moj naslednji avto be spet bencinar - to je povezano s streho, oz. ne-streho :P )

-evo lihkar sem prisel iz poti (stuttgart in nazaj, to je cca. 1000km), z dizlom se peljes konstantno 180-200 pri 3500-4000rpm pa gres tankat sam enkrat, motecega hrupa ni in je voznja lepsa. Za avtoceste definitivno dizel, razen, ce je bencinar 3.0 ali vec. Bencinar sux

-odprte ceste: ne mores se odlocit, minus dizla gre zaradi vecje teze spredaj, kar pomeni, da je treba mal vec "delat" z volanom

-mesto: dizel sux all the way

(vse gor velja za bencinarje z min. 2.0l. Bencinarji pod 2.0 so kurac od ovca :)

aja madmax: jaz bi iste sleparje zacel prehitevat v 4. in bi potem lahko vozil do cca. 180km/h (velja za mazdo 6 dizel)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.