Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

No vidis Nejc, tudi ti si samo clovek, ki lahko prekrsi CPP....nekaj kar strogo zagovarjas tukaj.

Ampak zakaj je Italija kriva ce si sel ti prehitro?

Glede na visino kazni za 17km/h predvidevam da ni bila 'navadna' cesta?

Seveda da krsim cpp. Nikjer nisem rekel,da jih ne. Se pa trudim s tem ne neposredno ogro?ati ostalih. In predvsem , da ko ?e (pre)krsim pravila (tak?na in druga?na), se ne pizdim na ostale,ki takrat niso ni? narobe naredili.

Kaj je Italija kriva? Ni?. Saj so me v prvih razredih O? nau?ili da je 107 ve? kot 90 , v avtosoli pa ,da moram gledati znake... Jebiga,kriv sem.

Nevem pa za katero cesto gre, niti ?e nisem videl pisma.... Predvidevam , da za regionalno,glede na omejitev 90.

To je moralo biti nekje med Monte Grappo in Gardo.... Jebemu , je bilo fajn, ampak tako zelo pa tudi ne.

Vi?ina kazni.... Kakor sem uspel razbrati iz neta, gre velik del kazni na ra?un birokratskih peezdarij...

Mah... Jebejo naj se.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Glede na to, da je ?lovek tolkel po ?ipi in hotel priti v avto, je bla tole dost blaga oblika agresivnosti. Sta samo ?e 2 drugi re?itvi - se zaklene? v avto in se "pokaka?" al pa odpre? vrata in nastopi? ?e bolj agresivno nazaj, s pri?akovanjem, da bojo zapele pesti... Jbg, nikol ne ve?, kdo je na drugi strani...

Res je... Nevem no... Svaka ?ast vsem ,ki jih nebi niti malo ganilo , ?e nekdo ho?e na silo odpreti vrata (Ja,sem bil zaklenjen) in ce nato za?ne tolci po ?ajbi.

Se enkrat, ce vidis da je clovek pijan, pa mu gres na pot pa hupat....kaj pricakujes?

Sum,da je vinjen sem dobil ?ele ko sem zavohal smrad iz njegovih ust. Torej tega nisem mogel "videti" ob mojem manevru. Btw, nih?e ni hupal...

Se mi zdi,da se zopet apriori brani pijane ljudi v prometu in apripori napada mene...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ja moj problem je da moram brat tvoje neumnosti (in izpade pasivne agresivnosti) na forumu...se pa da tudi uredit :)

Tudi jaz "moram" brati stvari, s katerimi se ne strinjam... Sicer pa... Me pa blokiraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2 bara je luksuz (na MTB)

Meni osebno bi bilo nerodno sprejeti pomo? pri menjavi/flikanju zra?nice. Saj nisem baba!

2bara na specialki je pa katastrofa. Probaj kdaj.

Sej ne bi rad spet koga jezil, ampak resno se spra?ujem, kaj je narobe s temi specialkarji v oprijetih hla?kah in polepljeni z vsemi mogo?imi nalepkami, da zgledajo ?e bolj sme?no kot klovni.

Danes je preko ceste v Gorice v Lj zraven paintball kluba Spayder padlo ogromno drevo. Ko se z biciklom pripeljem tja so bili gasilci ?e na delu, tudi policaja sta tam, da ja te?e vse kot po maslu. Vsi lepo ?akamo, avtomobili, kolesarji, dva na skuterjih - pa? vemo, da bo trajalo kakih 10 minut pa bo cesta spet prevozna. V glavnem, nobene nervoze, dokler... se pripelje omenjeni specialkar. Model pririne do podrtega drevesa, s skobaca z bicikla v tistih nerodnih plesnih ?eveljcih in ho?e prenesti kolo preko drevesa, ki ima premer vsaj enega metra.

Najprej popizdi en od gasilcev, ki z motorko zraven ?aga, saj se lahko zgodi, da se bo drevo premaknil, ko bo od?agan vrhnji del padel stran. Model neki krili z rokama in ka?e na svoj bicikel. Potem se vme?a policaj, pa model ?e bolj maha z rokami, kot da je mal prizadet. Policaj obupa, ker ve, da ?e ga bo karkoli bolj grdo pogledal oziroma bohnedaj oglobil, ker ne spo?tuje ukazov uradnega organa, bo spet cel FB in twitter poln jokanja kako se policaji spravljajo na ni? krive kolesarje. V glaven, re?e gasilcu naj malo po?aka.

Nato pa vsi gledamo kako omejenec leze preko debla z biciklom v rokah. Se usede na bicikel in se odpelje mimo mene. Ne vem a je hotel to meni re?i al kaj, ker sem bil tudi jaz na kolesu in bi ga verjetno moral razumeti v kak?nem te?kem polo?aju je bil. V glavnem izdahne samo "budale" in se obrne nazaj proti gasilcem in policajem. Se mi ni zdelo vredno, da bi karkoli rekel nazaj, ker za takega idiota se res ne spla?a izgubljati besed.

Aja: Cigi mi je zrihtal kolo, tako, da sem po?rl besedo, da me do septembra ne vidi ve? in sem bil danes spet v akciji - in ja bilo je spet super. :jupiii:

?al.... Taki specialci me?ejo slabo lu? na vse nas...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

haha so pr?li kifelci?

Sem jih klical , tip je medtem odpeketal. Jaz sem jih potem spet klical in povedal da je tip od?el in kar se mene ti?e niti ne rabijo ve? hoditi .tako da potem niso prisli

A zdej se pa vi avtomobilisti ?e s solzilcem s spravljate nad nas kolesarje. A ni dost to da nam kar naprej izsiljujete prednost pa prehitevate na pol centimetra v ?karje.

Ja,res sem grozen...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meni pa Mek nikoli mi preve? Sedel. Tudi ko sem obo?eval fast food, sem raje zavil na horsa, kebab,pizzo...

Mek mi je umeten, menijev ne maram ,ker ti uturijo nekaj kar ne rabi?/zelis, ?e pa narocis samo sendvi? in se ?eli? od njih najesti,je pa drago...

Jaz ostajam na pravi Pizzi 1x mese?no in nekje 5x leto kak?na jufka,kebab,burek, ko res zapa?e...

Je pa res Mek magnet za otroke z vsemi happy meali in podobnim.... Ampak saj je v tem ?asu ?e vse umetno in "nezdravo", tako da na vsake kvatre.... Zakaj pa ne.

Ko prides v FRA ITA ali podobno pozno nekam je Mac vedno resitev. V Albertvillu nazadnje je bil kebab na stacionu angelski....(edina stvar v krogu 5km)

To je res, ker v Meku vsaj ve? kaj dobi?... Povsod je isto. ?eprav jaz ponavadi ostajam na kak?nih pumpah in njihovih sendvi?ih , jogurtih...

Panini-ji v Italiji pa itak zmagajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Testiral na sodelavcu, aka IDIOT-u? :)

Ne, na kolesarju , ki mi je izsilil prednost, jebal mater, hotel odpreti avto (jaz pa zaklenjen) in usekal po ?ipi...

Nek gnoj star 60+ , ki mu je iz gobca smrdelo po alkotu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Od kdaj pa se nudi pomoc nekomu ki mu je spustila guma na kolesu? Men bi blo nerodno

Jaz sem ?e vedno ponudil pomo? nekomu ki menjava gumo; ali na avtu ali na bajku...

Mogo?e mi je ?la ?e druga danes in nimam ve? rezerve, mogo?e mi je crknila pumpa...

Ampak ja,se u?im .... Delam na temu,da pridem do to?ke,ko bom tudi jaz preprosto pogledal stran...

Ah no Nejc, pretirava?. Teb je vsaj spustila nekje v senci v prelepem ozra?ju sredi gozda... probi na 35+ stopinjah menjavat pri popolnem brezveterju. Tolk dol te?e, da je sre?a, da kak?na stvar sploh v rokah obstane.

Spustila je sredi sonca, ampak sem se nekako z dvema baroma privlekel do sence :)..

Vem,zna biti zoprno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sestra ?ivi v Ljubljani. In zvem, da se odpravlja v Koper. Jo pokli?em in prosim, ?e gre lahko ?e v Diva?o iskat nekaj zame. Sestra okleva in menca in kon?no jo pregovorim, da bo. Ampak najprej bo ?la v Koper po svojih opravkih.

Pa me enkrat pokli?e in razlaga, da ta naslov sploh ne obstaja. Jaz na hitro kli?em mo?akarja in ga kar malo ozmerjam, kaj se ga gre in mo?akar, uslu?en, re?e, da naj po?aka sestra na OMWju (to bo pa ja na?la). Bo on pri?el do tja.

Pokli?em sestro in ji povem kako in kaj. Nekaj ?asa ti?ina, nato me pa vpra?a: "A to misli? tisto bencinsko v ?eleznikih?"

?zmeden?

Namesto v Diva?o je ?la v Dav?o...

Tako je moj nekdanji sodelavec sredi no?i ?el v Ilirsko Bistrico namesto v Slovensko Bistrico....

Nam ni bilo sme?no :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspe?no oddelal prvi dan po dopustu.... Presli?al nepotrebna vpra?anja v stilu "kje si pa bil?" In "kako je bilo?".

Od?tevam tedne do septembrskega podalj?anega vikenda....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Fuck no, Hrvati so nam samo danes dal 2 in skoraj ?e izena?ili. Tole ratuje tesna tekma.

desni branilec z navija?ema

https://www.24ur.com/novice/svet/oce-in-mladoletna-sinova-z-avtomobilom-pristali-v-morju.html

pa ?e ?upan/kapetan z Mazdo

https://www.24ur.com/novice/svet/v-morju-tokrat-parkiral-zupan-trpnja-avtomobil-dvignili-z-bagrom.html

Ampak... Kako to tolkim ljudem uspe?

Ok,1x,2x na leto da se najde kdo,ampak letos je pa res noro... Al dejansko ljudje NI? ve? ne razmi?ljajo??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Slivka... Res je folku,folku se me?a...

Se mo?no trudim, ampak mi nikakor ne uspe najti koreleacijo med "zaradi preutrujenostjo nevarnim voznikom" in "odnosom drugih ljudi, do slabo pla?anih poklicov". ?e pa je to izgovor, da taki lahko delajo pizdarije po cesti zato, ker jih drugi recimo ne spo?tujejo ... no upam, da ni.

Je pa tema o nesre?ah in vzrokih zanje, ne pa o tem kdo koga kolk spo?tuje - ampak kakorkoli ?e, tudi spo?tovanje je potrebno zaslu?iti in pridobiti. Dokler pa se marsikateri voznik ogromnih cestnih po?astih obna?a v stilu "ne mo?e mi niko ni?ta, ja?i sam od sudbine" pa je te?ko pri?akovati, da ga bodo spo?tovali. ?al pa zaradi takega padejo v "nemilost" tudi tisti, ki so vestni in redoljubni vozniki kamionov. Ampak ?al je tako, da se enako dogaja tudi vestnim in odgovornim kolesarjem, motoristom, voznikom ?rnih BMW-jev itd. Tako pa? je.

In spet se strinjam z vsem .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Sem pa napisal, kak?en odnos je do voznikov...

Pa ne samo do voznikov, ampak tudi do delavcev, ki delajo za minimalno pla?o...

Se strinjam (in to ne samo do ljudi,ki delajo za minimalca), ampak veliko ljudi potem to razume kot "Dajmo jim malo pogledati ?ez prste, saj so Bogi, vsi se zna?ajo nad njimi..."...

Namesto,da bi se jih ravno tako obsojalo za njihova nespametna (in v tem primeru tudi nevarna) dejanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.