Mislim, da je tudi Jo?a ugotovil, da ima Laguna veliko bolj?e zavore kot Njegova Mazda6 GT. Iz izku?enj lahko re?em tudi to, da ima Mazda 323C isto zelo ?voh bremze. Enkrat pri bremza? na polno pri 150 in je po njih. S tem, da se zelo po?asi ustavlja?. Po drugi strani sem s temi na Cliu kar zadovoljen ?eprav bi lahko bile bolj?e.
tole lohk pa tut js potrdim, ko sm se s svojo biv?o C-jko pelu, skoz ovinke ?ez Marijo Reko sm se mogu na poti navzdol na sred poti ustavit, da so se bremze ohladile, ker niso prjele skor ?ist n? ve?, diski in ?eljusti u bistvu niso skor n? ve?ji kot na Daihatsu Charade-ju Na F-ki GT so sicer original 100:1 napram C-jki, ampak tele bremze od 6-ke na GT-jki pa res primejo fenomenalno!
Danes sem prebral par stvari o incidentih na tekmi Olimpija:Maribor, v avgustu, no tule si poglejte kako izgleda tekme Zvezde v Beogradu - tip se sprehaja s pi?tolo po stadionu, pa to je noro!
P.S. - nekje 2. do 5.minuta je najve?ja ?tala se mi zdi!
no leto je naokoli je pac treba registrirat avto pa me zanimajo vase izkusnje z Zavarovalnico Maribor imam kolega ki to ureja in je kr ugoden.. do sedaj sm bil pri triglavu..
js sm ?e 3 leta pri Mariborski, pa tut zdej, ko sm mel karambol s srno sm dobu lu? in meglenko u roku 1-ga tedna, tak da nimam n? slabga za re?t ?ez njih
kabli so bli krivi, celindri delajo zej vsi tak ko treba, ?e vedn me pa zajebava pospe?ek na za?etku, ko gas zahodm do konca pa potegne ko pras... upam, da ?e ta tedn dobim sve?ke iz Anglije, ?e ne bo bolj?e pa i??emo naprej...
Tale ma?ek je tut en specialc. "Res sem pil ampak sem se po?util sposobnega za vo?njo." JA PIZDA TI MATRNA, ?E SI ZAPELJAL NA NAPA?EN PAS NA AC IN TI NI POTEGNILO, DA NEKAJ NE ?TIMA??? In potem mutijo, da alkotest ne ?tima ja fak, pol je bil pa trezn, tolk slab? zanj. Nikol ve? izpita v roke! Res se mi smilijo njegove ?rtve, njihova ?lahta in tale punca, ki je tole mogla pre?iveti in ?e pre?ivlja.
Po drugi strani sem sli?al za strojevodjo, ki je zbil ene in naredil samomor, tale cepec pa ?e i??e izgovore. Nima hrbtenice.
Kolker js poznam zgodbo je ?lo tukile za stavo, ?e je sposobn pridit od izvoza do izvoza brez crasha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ma ne, da hodte s kuram spat?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani