Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Gledava s h?erko NMK nanizanko za nazaj in me ob?asno res smeh rukne, npr. Veso re?e;

"kod nas ovde gde ?ivim u naselju, to je kao da sam u olimpiskom selu, jer svi ?etaju u trenerci" (sem si takoj predstavljal LJ - Fu?ine ali ?tepanca aka olimpijsko vas..  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

O fak, kaka po?ast je to, da ti tako gumijasto zadevo takole odgrizne?

Pomoje kak?en PREDATOR, kdor je gledal film.  :huh:

P.S. da ti Hyundai po treh cilindrih laufa oz. povzro?a kakr?nekoli te?ave, mora neka ?ival PREGRIZNIT kabel, ker samo od sebe guzne kurckej!  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e gre? v ?i?arijo pazi na prebe?nike... Ta je vedno polno policije in vojske pa varde :-)

Pred ?im to?no pa be?ijo, a pred delom? (hecen mi je izraz prebe?niki)

Se moram pohvalit, da danes res po?ivam oz. delam kurckej, zve?er mogo?e le do slab?e polovice, ali pa raje niti to.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Frend ima v tistem "kvadratastem" Variant Passatu, letnik 2004 ta motor 74kw in cca. 500.000 prevo?enih, s tem da ve?ino ?asa vle?e ?e prikolico, ker je mizar - obrtnik. Torej avto njemu slu?i, ne on avtu.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mogo?e v kratkem kupim dizla, da ga bom potem iz prve roke kritiziral (ampak verjetno bo preverjeni stari dobri TDI 1.9 in 90 PS), druga opcija je Mazda6 1. generacije 120 PS  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da uporabim temo za pojamrat; na nem?ki 3-ki mi zadaj zavorni cilindr?ek  nekaj blokira in se ob?asno plati??e fajn zagreje, bo moral dr. Pelko obnovit cilinder. To ful matra tudi Mazde6 GG oz. GY, tam je to zelo pere?a tema.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa ?e ti poizkusi z avtom. Z mojo mazdo6 po sanka?ki progi do Doma pod Stor?i?em sem pred leti pripeljal v metrskem snegu, bila je kot bob steza, je bilo treba pazit da z ogledali nisem drgnil po snegu.

Enostavno ne bi upal, ker da grem jaz z avtom gor, nasproti pa sanka? dol pridrvi k strela.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa si ?e kdaj probal kolesarit v hrib po snegu? Jaz si ne predstavljam vleci koga za sabo. Pa ne zaradi manjka kondicije ampak zaradi podlage...

Mogo?e po ravnem...

Mislim... Za probat je, zabavno bo ziher

Lani veliko kolesaril in mi pri trenutnih gumah nikoli ni spodrsavalo, no vpra?anje ?e bi imel ?e dodatnih 35kg za seboj vle?i. :)

Ko sem bil jaz let od moje tamale, me je o?e pripel s sanmi zadaj za VW Hro??a (?elezni odbija?) in sva ?la po neki gozdni cesti v bli?ini Kamnika. NORO! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.