Prvo kolesarjenje v tem desetletju. Vedno imam cilj z vo?nje prinesti vsaj eno plo?evinko, ki ni iz moje produkcije, tokrat sem jih precej nabral. Ti umazanci presneti!
Gledava s h?erko NMK nanizanko za nazaj in me ob?asno res smeh rukne, npr. Veso re?e;
"kod nas ovde gde ?ivim u naselju, to je kao da sam u olimpiskom selu, jer svi ?etaju u trenerci" (sem si takoj predstavljal LJ - Fu?ine ali ?tepanca aka olimpijsko vas..
Frend ima v tistem "kvadratastem" Variant Passatu, letnik 2004 ta motor 74kw in cca. 500.000 prevo?enih, s tem da ve?ino ?asa vle?e ?e prikolico, ker je mizar - obrtnik. Torej avto njemu slu?i, ne on avtu.
Mogo?e v kratkem kupim dizla, da ga bom potem iz prve roke kritiziral (ampak verjetno bo preverjeni stari dobri TDI 1.9 in 90 PS), druga opcija je Mazda6 1. generacije 120 PS
Da uporabim temo za pojamrat; na nem?ki 3-ki mi zadaj zavorni cilindr?ek nekaj blokira in se ob?asno plati??e fajn zagreje, bo moral dr. Pelko obnovit cilinder. To ful matra tudi Mazde6 GG oz. GY, tam je to zelo pere?a tema.
Pa ?e ti poizkusi z avtom. Z mojo mazdo6 po sanka?ki progi do Doma pod Stor?i?em sem pred leti pripeljal v metrskem snegu, bila je kot bob steza, je bilo treba pazit da z ogledali nisem drgnil po snegu.
Enostavno ne bi upal, ker da grem jaz z avtom gor, nasproti pa sanka? dol pridrvi k strela.
Pa si ?e kdaj probal kolesarit v hrib po snegu? Jaz si ne predstavljam vleci koga za sabo. Pa ne zaradi manjka kondicije ampak zaradi podlage...
Mogo?e po ravnem...
Mislim... Za probat je, zabavno bo ziher
Lani veliko kolesaril in mi pri trenutnih gumah nikoli ni spodrsavalo, no vpra?anje ?e bi imel ?e dodatnih 35kg za seboj vle?i.
Ko sem bil jaz let od moje tamale, me je o?e pripel s sanmi zadaj za VW Hro??a (?elezni odbija?) in sva ?la po neki gozdni cesti v bli?ini Kamnika. NORO!
Mazda?i, ste ?e kdaj z MTB vlekli po snegu otro?ke sani in potomca na njih? (sem dobil danes idejo, ko sva ?la do doma pod Stor?i?em, ampak bi te?ko to v klanec vleku pomoje).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvo kolesarjenje v tem desetletju. Vedno imam cilj z vo?nje prinesti vsaj eno plo?evinko, ki ni iz moje produkcije, tokrat sem jih precej nabral. Ti umazanci presneti!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani