Nacht. Regen gehen. Zwei Partizanen gehen skroz suma. Nicht gehen sondern plazen se pazljivo und lomen keine Grancica auf den podn.
Schwaben sleden Partizanen. Schwaben haben Pesen und gute Schnellschiesgewehr. Pesen snofen auf den Podn und sleden Partizanen. Partizanen kommen do Kukuruzen. Kukuruzen gut fur schlafen und Partizanen umorni ko Majka.
Partizanen malo horen okoli was desaven und dann in
Kukuruzen zaschlafen. Das nicht gut fur Partizanen aber gut fur Schwaben.
Kuku lele Partizanen! Schwaben kommen do Kukuruzen.
Pesen divje snofen und Schwaben gut wissen wo Partizanen in Kukuruzen schlafen. Partizanen i dalje schlafen ko Majka und ni slucajno ne h?ren Schwaben plazen prema njima. Odjedamput eine Kukuruzen poken unten Schwaben und Partizanen se odmah wecken. Sie zgraben Schisgewehr aber Schwaben Schnellschisgewehr viel besser. Schwaben ofen feuer direkt po Partizanen und Partizanen auch beginnen verderben neprijateljsku lebener silu i tehni?ki materialna sredstava.
ok,..mybe sm tko napisala da trobm usakmu k mim pride,..ampak na AC k mi en sko? dobesedno pred avto s 100km/h js mam pa not 150,..in valda,..brez ?migovca,..no,..to me pa rahlo do prete?no razkur
druga? pa k tko poudarja? da sam lublan?ani ne dajejo ?migovcou,...niso vozniki s KR registrsko n? kej dost bol?i,...
pa ni moj point zdj nardit vojno LJ - KR - (vstavi po ?eji) ,..ker se povsod najdejo geniji, k ne dajejo ?migovcou,..in po?nejo take in druga?ne bedarije,..pa itak ni noben popoln in usak nardi kk?no bedarijo na cesti in nenamerno koga razkur,..menda noben ni popoln
hm,..upam da ?e ni blo tle objavlen, ker je ?e str vic,..ma men je svetovn
Po koncu protokola so Busha, ki je obiskal Slovenijo, vpra?ali, ce ima ?e kak?no posebno ?eljo pa je rekel, da bi zelo rad videl Vinka iz
Logatca. Tudi Putin je imel enako ?eljo ob obisku Slovenije in je ?elel pozdraviti Vinka iz Logatca.
Po?asi se je direktorju KLI Logatca, kjer je bil Vinko zaposlen, vse skupaj zdelo ?e malo preve?, pa ga je poklical v pisarno.
?ef: "Ja Vinko, kako to, da te Bush in Putin poznata?"
Vinko:" Ah, to ni ni? takega! Dosti potujem, pa sre?ujem ljudi..."
?ef: "Pa dobro, ampak stavim, da pape?a pa ne pozna? osebno."
Vinko: "Ah, kaj da ne! Seveda ga poznam."
ąef: "Tega pa ne verjamem. To bo? dokazal."
In je ?el KLI Logatec na sindikalni izlet v Vatikan.
Komaj je Vinko stopil iz avtobusa, ?e je od dale? sli?al pape?a vpiti:
"oooo, Vinko, kje si! Dolgo te nisem videl!" Vinko je pohitel do pape?a in prav prisr?no sta se objela in trepljala po ramenih.
Naenkrat nastane pri avtobusu panika in Vinko takoj pohiti nazaj k avtobusu.
Na tleh le?i njegov ?ef, ki je omedlel.
Ko se po nekaj trenutkih spet zave, ga Vinko zaskrbljen vpra?a, kaj se je zgodilo.
?ef: "Ve? kaj, Vinko, vse sem prenesel. In to, da pozna? Busha, in da pozna? Putina. Tudi za pape?a ti zdaj verjamem, ampak ko je pa Japon?ek zraven mene
rekel "Kdo je pa tisti z belo kapco poleg Vinkota iz Logatca?", je bilo pa preve?."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sinko pono?i vstane, ker ga je iz postelje nagnala ?eja. Pride v spalnico
star?ev in najde o?eta in mamico pri "igricah".
"Oj o?i o?i... tudi jaz bi se igral konji?ka" zavre??i mal?ek in ?e je na
o?kovem hrbtu. "Hi konji?ek... gremo v mesto...." poskakuje mali pobalin
na
o?kovem hrbtu.
O?e se po?uti nekoliko nelagodno vendar sprejme igrico, saj o?itno sinek
ni
opazil pravega bistva zato vseeno nadaljuje z ljubljenjem... khmmmm z je?o
v
mesto....
?ez ?as, ko za?ne mamica pospe?eno dihati, stokati, grleno vzdihovati in
zavijati o?i zakli?e sinek : "DR?I SE O?I TLE JE NAJBOLJ NEVARNO MESTO,
TUKAJ VEDNO OBA S PO?TARJEM PADEVA NA TLA.......
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani