A to je kar tako vsaka cev direktno pa objemka????
Kakor vem standardi pripisujejo tipske spojke, ravno zato, da ne more priti do pomote, tole je pa na pol narejeno - nedokon?ano, in lahko katerokoli cev priklopi? na katerikoli dovod....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ze nova verzija, kjer pa je cloveska napaka ze mogoca, ampak da smo si na jasnem ministrstvo ne more odgovarjati....
"Ministrstvo je korektno vodilo investicijo z vsemi potrebnimi nadzornimi institucijami in v skladu z zakonodajo ne more nositi odgovornosti za dogodek, ki pa je lahko bil ?love?ka napaka," je dejala ministrica. A o tem ne ?eli ?pekulirati, saj da je treba po?akati, da kriminalisti in preiskovalni sodnik oz. pristojne institucije pregledajo vso dokumentacijo in izvedejo preiskavo.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede na to da ste od vsemogo?ega podro?ja me zanima naslednje.
Zanima me va?e mnenje(ker prebral na netu sem ?e oh in sploh.)
Kupujem ?rpalko za umazano vodo. Naj bo to potopna ali preto?na.
Zdaj nekako razlike sem ?e na?el vendar nekako nastane te?ava katero vzet.(nebi pa se rad zaletel v tri krasne)
Rabil bi ?rpati vodo iz cca globine max 3h metrov in potem vodo spravit cca 25m stran od ?rpali??a po 1/2'' ?lavfu.
Nekako s potopno ?rpalko sem poskusil -pretoka ima res veliko vendar ko ji poka?e? malo klan?ka zadeva po?epne.(po ravnem in minimalni naklon gre super.)
Je pa nerodna za name??at, ima pa to prednost da je skoraj NESLI?NA (kar tudi potrebujem) saj bi ?rpal na skrivaj ko vsi spijo haha
Preto?na pa je ?rpalka zunaj (la?ja namestitev) potopi? sesalno cev in odvodno in gassa ......ima manj pretoka( ok to bom ?e pre?ivel bo pa 1h lavfala dlje), ?rpa? lahko ni?je in jo potiska? lahko vi?je......vendar ne vem kako hrupna je zadeva!?
Ima kdo kake izku?nje s tem, ?e najraje pa bi videl ?e bi jo imel kateri za posodit za kak dan da jaz to sprobam in bi se potem la?je odlo?il katero bi kupil.
Hvala za odg.
Pogoji so enaki za obe.
?rpanje iz cca 3h metrov .....transport vode cca 25m in pa dodatna ovira cca 5m potiska.
?e je voda umazana potem ne potopne, ker ?e ne lavfa stalno bo takoj zabasana, hrupna ni toliko zunanja, lahko jo tudi zalo?i? z ne?em, ker hladi se z vodo...
Z nekaj drugimi dr?avami imamo tudi tveganje srednjero?ne fiskalne vzdr?nosti, medtem ko na kratek rok teh te?av ni. "Z vidika ohranjanja vzdr?nosti javnih financ je treba izpostaviti problem demografije, saj ima Slovenija najhitreje starajo?e se prebivalstvo," je pojasnil Mramor.
Kraj?i ?tudij, poznej?e upokojevanje
Pri tem je izpostavil predolg ?tudij, saj diplomanti na trg prihajajo prepozno, po drugi strani pa je to tudi vpra?anje pokojninskih sprememb. Ministri so govorili tudi o te?avah zdravstva, da bi z u?inkovitim zdravstvom stabilizirali javnofinan?ne izdatke dolgotrajne oskrbe, govorili pa so tudi o zaposljivosti starej?ih.
"Z dalj?anjem delovne dobe, kraj?im ?tudijem, poznej?im prehodom v upokojenski status in bolj?imi pogoji na trgu dela bi lahko dosegli, da bil javnofinan?ni del staranja prebivalstva vzdr?en," je dodal Mramor.
V enem stavku negira sam sebe, kako bo? zaposlil mlade, ?e morajo starej?i delati dlje? Vse bi ??o skozi, ?e bi trg to dopu??al in predvsem bilo manj dajatev na pla?e! Vsak tujec se izogiba Slovenije ali na?e delovne sile (mura, Alpina...), ker ni neumen da bo 50% dajal dr?avi. Ampak kaj mi govorimo, nismo mi magistri in doktorji.....
Super lepo izgleda! Lahko napi?em za na svoj "bucket-list" za stara leta. Letos sploh ne vem, ?e bom registriral moped, ker ni ?asa. Lansko leto sem se vsaj v slu?bo vozil pa sem naklepal okoli 4.000km, letos pa se ?e to ne bom mogel, ker je treba ?e otroka v vrtec peljat zjutraj, potem pa se mi ne da preobla?it Va?no je, da ?elje ostanejo...
Kurac zima ne sodeluje glih....no ?vicarji bodo ?e spucali ampak bo problem plazov...
400km debelega sne?enja na teh kvazi Aeolus letnih - bp, guma dr?i tudi 2x trebalo bremzat na polno...ovinki ?ez Pinkafeld no problem... . guma vsekakor vredna dnara
Tole je spet sramota za CSD. Pa jebemu pla?ujemo socialno dr?avo, da pomaga ljudem v stiski. Verjetno je dejansko najbolj?, da se pome?ajo v kolono ekonomskih migrantov in bodo vsaj dobili nekaj evrov ?epnine.
Ta dr?ava nima ve? sistema za ljudi, ravno obratno vse gre od ljudi, namesto za ljudi...z enim samim izgovorom, ni denarja...
Ampak v Sloveniji je denar, veliko ga je...
Ti dam moj poslovni primer, re?itev za nadzor zelene meje t.i. SmartFence ki nadome??a bode?o ?ico in vojake na meji so sprejeli v AUT, HR in SER! Samo v Sloveniji ne.....enostavno prvi dan rekli ni denarja, brez posluha.
A ostali so uvideli, da kon?no ne potrebujejo ve? 24/7 nadzor na meji z vojaki, ?ico lahko umakne? itd itdi td....samo odpoklic nadzora na meji (pametno alarmiranej v nadzorni center preko kamer - detekcija posameznika, skupin, hoje, teka na 1km od meje) v treh mesecih zni?a stro?ek ki upravi?i nakup.....
A na?i raje jamrajo da ni denarja, da je vojska na psu itd.
Res ne razumem to nesposobnost.
Ostale dr?ave bodo umaknile ograjo (adijo nevarnost, dobro za turizem, manj potrebe po vojakih....) a hkrati pove?ale nadzor.
Pri nas pa cvikarce pa gremo gasa pono?i.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani