Skoči na vsebino
Tetka Alma iz BARa - F1 tima!
Napisano

Ja tam v BARU je bla res total dizestr :bravo:

?e bi pa bla v ?ivo ?e ve?ji obup, pa bi blo to ?e prakti?no nemogo?e, oz. ?e bi blo bol? bi blo ?e slab?! :hohoho:

Men je sicer punca vse prej kot lepotica, ?eprav pred kamero pa lahko vsak mal drga? zgleda kot v resnic in pa vsake o?i majo svojga malarja! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja drga? pa tale tetka je v tisti oddaji pokazala da ima IQ nekje - v minus kelvina prbli?no oz. da je bla pr njej ?e ob rojstvu na delu mo?gano-?erka, ki je posel opravla z odliko! :bravo:

Pri parih oddajah in njenih komentarjih pa mi je postajalo ?e naravnost slabo za kozlat! A ma kdo vre?ko?!

:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mal sem biv na avtomobilizmu.com, opazil tole temo, pa glede na to da mamo na forumu tut podro?je, ki ni ne ti? ne mi?, pol tole glih sm notr spada!

No mal si poglejte, pa ne svojim slab?im polovicam govort za tole, ker vas ne bojo ve? na forum pustle! :)))

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...&highlight=alma

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Starost ?lanov foruma
Napisano

Jz pa sem 27 pomladi, jeseni in vsega ostalga, pa julija bom ?e 28, pol pa sledi 30, po 30 pa po?as Kristusova leta in upam da ne bo tut konec v njegovem stilu, no tle nekateri ste primer da se da tut dlje ?ivet! :))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e en razlog da vozim "staro" Mazdo
Napisano

Teli dogodki pa mejijo ?e na znanstveno fantastiko oz. divji zahod, sicer pa ?ist verjamem, ker dons se marsikomu ne da ni? delat, pa je najla?e vzet nekomu ki nekaj ima, ?e pa? ?e ti nima?! :(((

Take scene se baje dost pogosto dogajajo na Fu?inah al pa ?tepanjskem pa tut na ?tajerskem koncu majo najbr? take "nebe?ke" koti?ke! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.