In sedaj bodo pa vsi ti vlagatelji tiho, kot da ni bilo nič prej so se pa vsi na veliko hvalili kako so te kao valute ful donosne itd, itd.... 🤔 Na koncu jim je pa prav, da so vse izgubili, ker...
Ne bom napisal, ker lahko dregnem v kako osje gnezdo.... 🥴
Purane sem poklal, prostor, kjer sem jih imel, pa je zdaj prazen. Če se mi noter nekdo naseli in razglasi Avtonomno cono to pomeni, da je tisti hlevček potem kar njegov? Eee, dragi moji, pri nas v hribih to bistveno drugače rešujemo. Naj se kar naseli. Prižgem električnega pastirja, zaprem vrata pašnika, spustim psa, zraven pridem še jaz z lopato v roki pa da vidimo, od koga bo zahteval zaščito - če jo sploh bo, ali pa bo ves vesel, samo da bo našel možnost za zbežat čim prej tem hitrej...
Si mogoče gledal filme "žaga,žaga 1,2 itd",če nisi si jih poglej mogoče še kako idejo dobiš...😊😀🤣
Ampak tucson se s tem motorjem dejansko nekam premakne, kar za G150 v CX-30 težko rečemo. Je pa CX-30 definitivno boljša v ovinkih kot tucson, preverjno na lastno pest. Pa porabo ima tudi manjšo.
Drgač pa sori, a sm blesav al ne razumem poante tega članka. Primerjajo hruške z jabolki, živ bog ni pomislil na ceno stroška servisa... eh slovensko novinarstvo..
Tukaj je pa še par stvari na novo na testu križancev.....👍
Misli pa osebno,da je na testu bila CX-30 X 186tka.....
Pa se mi ne zdi mazda glih poceni ☺️ Drgač pravijo tle, da sta za oceno primerljive cene avtomobila najvišjo oceno dobila mazda CX-30 in hyundai tucson 🙂 Ko vidim cene ostalih, adijo pamet res 🙂
Sem zelo vesel, da je tisto bluzenje o smrti cepljenjenih v dveh letih ni uresničil.... Za necepljene sem pa tudi vesel, da so nekako preživeli to vihravo obdobje Kovida in vladavine JJ....
Meni ni jasno, zakaj bi zaracunov cloveku zdravljenje? Sj vsak mesec vsi placujemo zavarovanje, eni ga placajo ful vec za solidarnost s tistimi ki imajo manj.
Ja točno tako je a velik problem vsega je rizičnost nekaterih zavarovancev, ki namerno z zavedanjem bremenijo zdravstveno blagajno (alkoholiki,kadilci vsi adrenalinski športi itd...☹️Tisti bi morali pač še kak % dodati zraven,da bi bilo fer do tistih,ki živimo bolj zdravo. Preden pa naredimo to je pa potrebno odpraviti vso korupcijo v zdravstvu in še marsikaj drugegana tem področju.👍
To beres od drugih takih ravno na teh druzbenih omrezjih ali imas kaksen uraden vir?
Sicer pa, v katerem sporocilu vidis krsitev volilnega molka? A to, da nekdo napise +1 pa -2 in podobno? Ali to, da eni stalno ponavljajo, koga bodo volili in zanicujejo tiste, ki drugace mislijo? Ali kaj tretjega, kar mi ni padlo v oko?
Po radiju 202 in drugih lokalcih. Večino kar si naštel,drugače mi je pa vseeno kar veselo nadaljujte😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja res je bilo veliko krivic v tem kovidnem času, tudi jaz nisem nič dobil, da ne bo koga bolela glava, ker smo "privat" in nismo javni zavod.... 🥴😟😭
Povezava za deljenje
Deli na druge strani