Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Mar? v kot pa razmisli kaj si naredu :D sicr pa vidm da ns je velik takih k mamo plus ure, eni jih dobite izpla?ne za druge pa to pomeni da jih je potrebno koristit, jst sm v svojm prvem letu redne zaposlitve mogu bit ?e skor en tedn doma sam iz vi?ka ur, pa ?e tko jih ob?asno umes koristim, zdle pa tut vem da jih mam ?e neki vi?ka pa sm jih mel 31.6 0 ker smo jih mogl porabt.

js isto, mam tolk nadur, da sm lohk cel tedn doma :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

F-ka dons dobila novo original "MADE IN JAPAN" lu? :bravo: druga? original lu? stane 230?, meglenka ki jo ?e ?akam pa 235?, skor nism mogu vrjet, da je meglenka dra?ja :blink:

celotna ?koda pa je ocenjena na 640?, ko bi to vedu, bi drugi? raj? dnar vn uzel :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri sem se kvalitetno osramotil! :blush:

Kolega si je kupil Golf 5 (nisem vedel kater motor, benz pa?, ?udak itak sem si mislu, TDI pa to, halo! ?zmeden?), pa nisem bil kaj dosti pozoren na ta avto, se je ful razvnela debata. Nakar greva po avtocesti in dec pohodi, mene zalepi na sede?, neki ?asa rabim, da dojamem, pol pa (se opogumim) in pra?am, kva pa je tole za ena zadev?na, tole ni golf pod pokrovom, jebomast??? :ne vem:

Pa mi ponosno odvrne, da "skoraj" ni golf, je pa? GTI! :hudicek:

Kasneje sem ga ?e sam malo peljal, to res NI (ve?) Golf! :vesel:

takle sm se js ucer osramotil pred Lexusem :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

?e bomo vsi banani, se bo pa mal z boti pomenil - vsaj tistimi, ki so ?e ostali gor pa redno praznujejo rd-je.!!!!?????!!!!????!!!??!?!?!?!?!

Diesel rules-plin sucks :bravo:

Ne, to pomeni, da ?e sam LOJZ ostane :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole res ni huda ?koda, sre?a v nesre?i. Boss ?e tako pogleda?, ta Mazda sploh nima maske, da bi jo zbil, odbija? in hauba, ni? plastike vmes. :bravo: ?e bi imel zavarovano divjad bi bilo sicer najbolj?e ampak tudi nova lu? je bolje kot ni?.

A ABSa ti nima?? :unsure:

lev senzor mi ne dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e si jo pri 90km/h zadel je to ?e minimalna ?koda - resno, jaz sem eno manj?o (tok k tale velika) v naselju pred leti pri 50km/h uro pa je ?el odbija?, maska, lu?, ?migavc, zvita havba, in udrtina v blatniku, ker jo je tolk zavintal, da je z glavo udarl okrog roba v bok blatnika.

sej pravim, da ?koda ni tolk huda, na sre?o mam vsaj svetlobna telesa zavarovana, je pa res, da sm jo ?ist na desni strani trofu, ?e bi pr?u mal prej bi se mi u bok zaletela. Je pa letela en meter po zraku, kakih 60m naprej, ker je ?e od za?etka do konca ?pur cca. 40m.

?koda je pa u bistvu sam na lu?i, meglenki, pa havbi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A drek... ma to je prec kr velka ?koda pa ?e tudi si jo pri samo 40km/h zadel.

Evo dodajam fotke, blo je pri 90km/h, bremzat sm za?el ?ele pol, ko je ?e bla podrta, ker je zgledal ravno tak, ko bi mi jo kir porinu pred avto, na sre?o je bla manj?a srna in lohk re?em, da sm jo odnesu kr dober.

PS: Da ?e tuki povem, dam pa tamodrim velik minus, ker so rekl, da bojo pr?l enkrat dopoldne na dogodek.

1. jih pomoje sploh ni blo

2. sploh niso obvestil lovske dru?ine, ker je bla naslednji dan srna ?e vedno tam!

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Posnetek s poroke, na kateri sem bil uradni fotograf.

We did not find results for: www.youtube.com watch . Try the suggestions below or type a new query above.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.