Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sem se samostojno in v doma?i gara?i lotil projekta za??ite podvozja z Dinitrol sprejem, pa iskal rokavice in obupal ter delal brez njih. No zdaj imam roke kot dimnikar, dol pa ne bo ?lo ?e prihodnjih par dni tale ?rn strup.  :zvizga:

P.S. zdele sem dr?al pesti za lete?ega Petra Prevca, ki je vodil po prvi seriji pa se mu ni iz?lo za sanjski povratek na prestol. . <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V pisarni skuhal win in tega nisem posku?al prikrit, ampak povabil kolege in kolegice, ki so bili totalno navdu?eni nad idejo (da skrbim za vzdu?je). :lol:

(si pa? ?e od nekdaj upam mal ve? od ostalih, hehe). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz bom pohvalil simona, ker je car.

Pele je res dec na mestu in se nanj ?lovek lahko zanese, zato hodim k njemu ?e 10 let (odkar me je R Galuna za?ela podjebavat v ?iv mozak). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ej....pohvale vredno...lp

Dr. Pelko, Lumpi, Viper, ?megi, Schurda, Dragec, Ferlin, Vine in ?e par drugih, ki niso toliko poznani tule. Res fajn dru?ba in odli?ne debate. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opravil ?e eno krvodajalsko akcijo, kasneje pa povabil prijatelje v Furman-a na najbolj?e pivo (Rokovnja?) in pico velikanko. Fajn smo se imeli, pa nih?e se ga ni napil. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Boss, ampak jaz se, za povrh vsega, vsedem v avto in naredim 200km zgolj zato, da potem kolesarim na kak?nih meni neznanih koncih...

Verjetno me bo danes pred blokom ?akal FBI z Greto na ?elu... :)

Peugeota se je se bolj za bat oz. lastnika, ce sem pravilno razumel kaksne sorte oseba je to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

H?i (moj pi??an?ek) se je pozdravla in je danes ?e nazaj v ?oli, pred tem pa tudi v bolnici in nek stra?ni gastritis. Sem navdu?en k zmaj nad takim za?etkom novega tedna. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole je res postalo totalno negledljivo...

V?eraj sem gledal na Youtube nekaj krogov iz Monze 2005, ko so rohneli V10 motorji. Uf kak?en zvok, tole pa totalna rev??ina, ki jo zabelita 2 kvazi strokovnjaka, eden zeha. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

TV3 eden od komentatorjev ZEHA (se sli?i ko mu popa?i glas oz. ga zakrivi). ?e tako sta dripca vse prej kot neka strokovnjaka in totalno nezanimiva, zdaj pa kaplja ?ez rob.  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sem imel pred leti ford focus (2001). Enega problema nisem imel pa sem ga imel slabe tri leta. Meni osebno ni tako napacna znamka ford :ne vem:

Meni sta Ford in Opel nekje na repu priljubljenosti (no in ?kode, ki so mi ve?inma zelo neprijetno oblikovane), ampak Opel je vsaj lep napram Fordu (za moj okus). Kvaliteta pa tudi za tanove Opelice precej uboga (ko sem delal v rentakarju s 3500 vozili, je bila vedno te?ava pri znamki Opel, pa govorimo o vozilih z nekaj tiso? km na ?trevcu prevo?enih).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Zacaran krog, fantje... ce bi ljudje ne "potrebovali" 3 hoferje, 2lidla, 5sparov in 8mercatorjev v vsaki vasi in na splosno nebi ziveli v taki potrosniski druzbi, ki bi konec koncev znala ziveti malo bolj lokalno, bi bil tudi kaksen tovornjak na cesti manj.

Jbg, tranzitna drzava smo, infrastruktura pa bi bila ze z manjsimi spremebmami precej boljsa / varnejsa (pas za pocasna vozila, vecja in primernejsa pocivalisca - ne pa da se parkirajo na odstavni ali zaviralni pas in konec koncev strikten policijski nadzor).

Ej tole zadnje dni ko so stalno trobezljali ?RNI PETEK; mah si mislim ?rni petek bo v primeru, da pade potni?ko letalo v nek naseljen del mesta na petek, ne KUR?ECV ?OPING.  :vskalo:

(pa? imam totalni odpor do uvo?enih praznikov in Amerikanizacijo naroda ter osebki, ki tak?ne ideje besno zapopadejo, ker ho?ejo biti IN oz. v trendu). ?REDA beee-beeee  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ferrari se je ponovno sam nekaj podrkaval v zaklju?ki kvalifikaciji, neverjetni ma?ki F1.  :zvizga:

Hamilton ju3 na novo zmago.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.