Ja sej to o kofeinu vem,..power force je kofein in taurin u kapsulah,..in ga uzamem tud zjutri,..
in sm ga jemala ?e prej,..sam ni mi jasn zakaj tak pulz u?er,..verjetn bo kombinacija vro?ine, power forca in premal spanca :ne vem: bom pa? mogla kasnej laufat al pa ve? spat
ok,..glede na to da je tlele kr neki takih k redno laufajo,...nej mi en mal pomaga,..
dons sm uzela eno uro pred laufanjem 2g l.karnitina & 2 power forca,..za?ela z 10min hitre hoje za ogrevanje,..za?ela z mejhnim klancom,..in mela kr konkretn tempo,..po ene 5h minutah pogledam,..pulza 170 ok,..zman?am tempo,..pulz no?e pod 160,..laufam 15min,..sledi 5min hoje,..pulz skoz okol 145 (ponavad mi pade na 120-130) po 5h minutah za?nem spet laufat,..in sicer tok po?as, da me je prehitu pol? + en vrabc je od smeha padu u grmovje,..pulz 160 laufam 20min,..in do doma ?e 25 min hoje,..prvih 10min pulz okol 145 ?eprou je bla po?asna hoja,..pol mi je po?as padu na 130,..
mislm...wtf? a je to zard prevelke doze kofeina,..zarad premal spanca al zard tega kr sm ?la prej in je blo bl vro?e kukr ponavad?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani