Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Ravnatelj iz Prebolda.👌Čim več takih, da bodo naši otroci v redu izobraženi in razgledani🤣

Sicer je pa gospod omikan (metematični faks). No, zdi se mi, da dela na raziskavi, do kje se da folk j...t.😉

Ta bi v kakem večjem mestu hitro končal s svojim performansom. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Se oproščam @TiEn in @Alex ampak vama se pa že resno kisa. Takoj ko ni po vajino je pa zarota pa dvojni računi pa verjetno Jest in Boss sta mal pogoljufala ipd, al kako naj si razlagam tole vajino pisarjenje.

Mislim, da tolk integritete in fair playa pa imava, da se ne spuščava na nivo takih cheapshit manipulacij. Nesramno je pa tudi do soforumašef, da nekdo samo namigne, da so si člani odpiral več računov, samo da bi goljufali pri anketah. Svašta kakšno nezaupanje in insinuacije. Če že oblast deluje na tak primitiven način, dejmo biti vsaj tukaj tolk pri pameti, da si zaupamo. Al bo treba objavit seznam, kdo je kako glasoval? :nevem:

Ne, če je pob dal zadnji glas je v redu. Še vedno je neodločeno. 😊

Ste pa malo oba preskočilia vprašanje glede ravnatelja, ki kljubuje vsem. Kak komentar, mogoče? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je pob napisal:

Odločena? 9 vs 9 + 3 vseeno.

Prej je bilo še 9 za 8proti. V bistvu je bilo tako že zadnja dva dneva. Očitno so koga aktivirali, da je glasoval za odprtje. 😊

Kakorkoli, naj bo odprto. 😊

pred 1 minuto je TiEn napisal:

Je pa res težko glasovat z dvojnimi računi 🤦‍♀️

Jap. V bistvu ni nikogar, ki bi to kontroliral, če je vse regularno. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, že ko smo v temi o koroni. 

Jaz ne bom nič komentiral. 

Kaj si mislite o ravnatelju, ki je   ravnatelj in ne verjame v obstoj nobenih virusov? In sedaj ne bo upošteval nobenih ukrepov. Ali podpirate takšne ravnatelje in učitelje? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Brez veze in dolgočasna dirka. Razen zadnja dva kroga, ko so se nekaj kao borili za tretje mesto. Drugače pa živi dolgčas. Se bojim, da bo postalo tudi tukaj dolgočasno in negledljivo  kot F1. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 18 minutami je Jest napisal:

Jaz sem jo odklenil… ker je itak brezveze to zaklepanje, ker se debata samo preseli v drugo temo…

Sicer je pa anketa dokaj neodlocena… 

Vedno se bo nasel kdo, ki bo kokodajsal… :cheers:

Anketa je v bistvu odločena, da se zaklene. 🤔 Če bi šli striktno po pravilih. Je pa res, da je to tesna zmaga tistih, ki jih ta tema, v kateri se govoriči o koroni,ne zanima. Ampak zaradi mene, kot sem že napisal, naj bo odprta. Dovolim.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je SpEkTr napisal:

Pač veš. Kako si pa zdej cel lajf vedel, da si zdrav? Če ne veš, se pa testiraj, simple :)

Pa zakaj je tema spet odklenjena? Če prav vidim, jih je več za to ,da ostane zaklenjena?

Ja, je. Sem tudi sam napisal, da naj se odklene, čeprav po anketi se naj ne bi. Pustimo, da komentirajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 12 minutami je Deeyan napisal:

Je blo zraven se mal Francije, ampak v Franciji pa signal normalen, samo Italija me jebe 🤔

Milano -> Nica -> Monako-> Chinque Terre -> Firence -> Pisa 🙂

Kako, nisi imel signala? A si probal preklopiti ročno na kakega njihovega operaterja? 🤔Ponavadi je Tim najmočnejši. Meni vedno deluje. Tudi v dolomitih v kaki dolini ni bilo problema. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se vsaj zna valjati.😊 Mladeniči na yamahah se pa skoraj polomijo  že pri rahlem padcu. 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 30 minutami je Deeyan napisal:

Js pa za nazaj objavljam, v Italiji sm bil namrec v celoti brez signala 🙄

IMG_20210816_193523.jpg

Kje si kaj pohajkoval v Italiji? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 21 minutami je Nejc1986 napisal:

Za temo o koroni ne vem a naj ostane ali ne,ampak za tole temo o kavi pa vem naj kar lepo ostane...

Jutranja na Krimu.

IMG20210828133903_00.jpg

Se strinjam. Tako lahko vidimo, kdo je bil kje in kakšna kava komu prija. Tu okoli kavic se vsaj ne kregamo. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 minutami je scania napisal:

zakuriš v avtu pa vidiš kje ven piha, tam gre voda not.

Malo heca ampak drugače pa res se uporabljajo te aparature ki jih imajo glasbeniki za efekt dima.

Res je. Jaz sem imel tak problem na Peugeotu.Na koncu so ugotovili, da pušča okoli tesnila na sprednji šipi. 

Izgleda, da ko so mi montirali novo šipo na servisu, niso dali povsod okoli pravilno  tesnilne mase. 

In res je prišel skozi linico "dim" aka suhi led. Je pa ta "dim" totalno brez vonja in neškodljiv. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pravkar je Nejc1986 napisal:

Jaz osebno bi se najprej pozanimal o strošku popravila. Če je zgolj kakšna malenkost , se nebi ukvarjal z izterjavo plačila skode od prodajalca. Ni vsak avto ki zamaka tudi zaleten.

Zna bit, da je samo kje kaka tesnila guma slaba. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 minutami je Janez007 napisal:

Prvič se je potrebno pravilno zadeve  lotit, potem imaš Zvezo potrošnikov Slovenije, pa Tržno inšpekcijo. Odvetnik je šele na koncu, če prej nič od omenjenega ne učinkuje.

V konkretnem primeru bi morda veljalo poskusiti na način: Prodajalcu se priporočeno s povratnico pošlje dopis, v katerem se zahteva eno od zahtev iz 37.c člena. Prodajalec mora na zahtevo odgovoriti v roku 8 dni. Če ne odgovori, je v prekršku in je uveljavljanje lažje preko Tržne inšpekcije. 

slika.thumb.png.770e60ee11b1b8d5f4540e9b77d6bf97.png

slika.png.1577b0d1b667e89c1e6a6a6db42ce67a.png

Jaz sem prišel do tržne inšpekcije, dlje se mi ni dalo. 

Če imaš veliko časa na razpolago in se ti da s takimi stvarmi ubadati potem bo mogoče kaj dosegel. Je pa težko dokazovati take pomanjkljivosti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 11 minutami je Janez007 napisal:

Stvarna napaka.. glej Zakon o varstvu potrošnikov, 37 člen ali tam okoli ... 

Eno je papir, drugo pa stvarnost. Sem se dajal dve leti z lesnino glede kopalniškega bloka  in na koncu se mi ni dalo več zafrkavati z njimi. Težko v praksi brez odvetnika kaj dosežeš. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 10 minutami je Jest napisal:

Dobro ti gre s “podpihovanjem zerjavice” … V skoraj nobenem prispevku ne mores mimo tega… Res pa je.. oriznam, da se drugi tudi zelo dobro zgledujejo po tebi… verjetno ker si “džomba” … (sem mogu se jest mal dodat :punk::cheers:…) 

Saj ne podpihujem. Kaj niti hecat se ne smemo več? :cheers: 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 1 uro je TiEn napisal:

Sem se bolj kot ne hecal :D

Uff, pazi, da koga ne užališ. 

Eni so občutljivi kot dojenčki. 🤣🤐

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.