Se oproščam @TiEn in @Alex ampak vama se pa že resno kisa. Takoj ko ni po vajino je pa zarota pa dvojni računi pa verjetno Jest in Boss sta mal pogoljufala ipd, al kako naj si razlagam tole vajino pisarjenje.
Mislim, da tolk integritete in fair playa pa imava, da se ne spuščava na nivo takih cheapshit manipulacij. Nesramno je pa tudi do soforumašef, da nekdo samo namigne, da so si člani odpiral več računov, samo da bi goljufali pri anketah. Svašta kakšno nezaupanje in insinuacije. Če že oblast deluje na tak primitiven način, dejmo biti vsaj tukaj tolk pri pameti, da si zaupamo. Al bo treba objavit seznam, kdo je kako glasoval?
Ne, če je pob dal zadnji glas je v redu. Še vedno je neodločeno. 😊
Ste pa malo oba preskočilia vprašanje glede ravnatelja, ki kljubuje vsem. Kak komentar, mogoče?
Kaj si mislite o ravnatelju, ki je ravnatelj in ne verjame v obstoj nobenih virusov? In sedaj ne bo upošteval nobenih ukrepov. Ali podpirate takšne ravnatelje in učitelje?
Brez veze in dolgočasna dirka. Razen zadnja dva kroga, ko so se nekaj kao borili za tretje mesto. Drugače pa živi dolgčas. Se bojim, da bo postalo tudi tukaj dolgočasno in negledljivo kot F1. 🤔
Jaz sem jo odklenil… ker je itak brezveze to zaklepanje, ker se debata samo preseli v drugo temo…
Sicer je pa anketa dokaj neodlocena…
Vedno se bo nasel kdo, ki bo kokodajsal… …
Anketa je v bistvu odločena, da se zaklene. 🤔 Če bi šli striktno po pravilih. Je pa res, da je to tesna zmaga tistih, ki jih ta tema, v kateri se govoriči o koroni,ne zanima. Ampak zaradi mene, kot sem že napisal, naj bo odprta. Dovolim.😊
A je ta tema zopet odprta? Saj je prav tako. Ne glede na rezultat ankete sam menim , da ne smemo omejevati svobode govora in različnosti. Upam, da bo kulturen dialog od sedaj naprej s strani vseh.
Je blo zraven se mal Francije, ampak v Franciji pa signal normalen, samo Italija me jebe 🤔
Milano -> Nica -> Monako-> Chinque Terre -> Firence -> Pisa 🙂
Kako, nisi imel signala? A si probal preklopiti ročno na kakega njihovega operaterja? 🤔Ponavadi je Tim najmočnejši. Meni vedno deluje. Tudi v dolomitih v kaki dolini ni bilo problema.
Jaz osebno bi se najprej pozanimal o strošku popravila. Če je zgolj kakšna malenkost , se nebi ukvarjal z izterjavo plačila skode od prodajalca. Ni vsak avto ki zamaka tudi zaleten.
Prvič se je potrebno pravilno zadeve lotit, potem imaš Zvezo potrošnikov Slovenije, pa Tržno inšpekcijo. Odvetnik je šele na koncu, če prej nič od omenjenega ne učinkuje.
V konkretnem primeru bi morda veljalo poskusiti na način: Prodajalcu se priporočeno s povratnico pošlje dopis, v katerem se zahteva eno od zahtev iz 37.c člena. Prodajalec mora na zahtevo odgovoriti v roku 8 dni. Če ne odgovori, je v prekršku in je uveljavljanje lažje preko Tržne inšpekcije.
Jaz sem prišel do tržne inšpekcije, dlje se mi ni dalo.
Če imaš veliko časa na razpolago in se ti da s takimi stvarmi ubadati potem bo mogoče kaj dosegel. Je pa težko dokazovati take pomanjkljivosti.
Stvarna napaka.. glej Zakon o varstvu potrošnikov, 37 člen ali tam okoli ...
Eno je papir, drugo pa stvarnost. Sem se dajal dve leti z lesnino glede kopalniškega bloka in na koncu se mi ni dalo več zafrkavati z njimi. Težko v praksi brez odvetnika kaj dosežeš. 😬
Dobro ti gre s “podpihovanjem zerjavice” … V skoraj nobenem prispevku ne mores mimo tega… Res pa je.. oriznam, da se drugi tudi zelo dobro zgledujejo po tebi… verjetno ker si “džomba” … (sem mogu se jest mal dodat …)
Saj ne podpihujem. Kaj niti hecat se ne smemo več?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ravnatelj iz Prebolda.👌Čim več takih, da bodo naši otroci v redu izobraženi in razgledani🤣
Sicer je pa gospod omikan (metematični faks). No, zdi se mi, da dela na raziskavi, do kje se da folk j...t.😉
Ta bi v kakem večjem mestu hitro končal s svojim performansom.
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani