Tak?no sovra?tvo, do Slovencev in na?ega jezika, kot je sejal in prikazoval svojo ve?vrednost je na koncu rahlo ironi?no pla?al na cesti s slovenskim imenom. Kakr?en je bil v politiki je bil zgleda tudi v prometu in skupaj z alkoholom je bila mera polna.
Ker ni znal u?ivati v miru na zemlji bo pa? v miru pod zemljo. R.I.P in naj ti bo lahka slovenska zemlja.
1.8 promila...vej tu go
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
?e torej primer iz Blance prenesmo na ceste je ugotovitev kriminalistov nekako taka, da ?e sem politik in si sposodim avto na Rent-a carju ter se zaletim na neki slabo ozna?eni razriti cesti, nisem kriv jaz ampak je kriv rent-a-car, ker mi ni posodil ustreznega avta (terenca), da bi lahko s 100km/h brez te?av prevozil udarne jame. ?e to ni narobe svet potem ne vem kaj je.
ja tako je
recimo mini je imel michelin alpin gume (hitrost T, torej do 190km/h), mini po tehnicnih podatkih gre cez 200...v nemciji je cist legalno peljat 200 na avtocesti...torej, lahko bi prislo do eksplozije gume in bi bil rentacar kriv
hehe sej se hecam
pa se vsaka guma ima hitrostno rezervo
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bojc je mel tudi isto dilemo, ce se prav spomnim
men so najlepsa tista ne puntotu
drugac pa dezent
Povezava za deljenje
Deli na druge strani