Skoči na vsebino
Mnenje
Napisano

bojc je mel tudi isto dilemo, ce se prav spomnim

men so najlepsa tista ne puntotu :D

drugac pa dezent

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz sam mocno upam, da ne dobimo vec nobenga opla...

ker probat ne mislim nobenga

jeder popel f?hrt 'nen opel :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nic drugace ni niti v full opremi opel vectri...

je bil pa motor zelo ok (19.cdti) ampak to samo zato, ker prihaja iz fiata....

post-49-1224255392_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

predlagam, da vw neha delat luksuzni razred...lani tose umrl, zdaj haider...in oba v "visji vw rang"

sklep: vw sux :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

heroj? prej kmet bi reku :)

ce en vzame elementarne pravice enemu narodu ze ni heroj (vsaj po moji definiciji)

tko kot je boss reku, pil je, vozil je 2x vec kot omejitev...in ostalo je znano iz unih policijksih oglasov (hitros ubija al kako ze)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vem da ni lepo grdo govorit o mrtvih ampak ?al za njega pa res ne najdem pozitivne besede.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/korosk...ni-nesreci.html

Tak?no sovra?tvo, do Slovencev in na?ega jezika, kot je sejal in prikazoval svojo ve?vrednost je na koncu rahlo ironi?no pla?al na cesti s slovenskim imenom. Kakr?en je bil v politiki je bil zgleda tudi v prometu in skupaj z alkoholom je bila mera polna.

Ker ni znal u?ivati v miru na zemlji bo pa? v miru pod zemljo. R.I.P in naj ti bo lahka slovenska zemlja.

1.8 promila...vej tu go

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ne bo dr?alo, ker ti nisi politik :P navadni dr?avljani smo vedno sami krivi za vse :hohoho:

kaj da ne, jaz nisem navaden drzavljan :)

pa se vse une ajkule bi pojedu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenca ugriznil morski pes
Napisano

Men osebno najbolj?i dokumentarc vseh ?asov, res ti pomaga pogledat zadevo z drugega kota, sploh glede USEMOGO?NIH US and A. Prokleta goveda ena <_<

denis hitr vzam nazaj..brez njih ne bi mel meka...

tko da ju es of ej rulz :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e torej primer iz Blance prenesmo na ceste je ugotovitev kriminalistov nekako taka, da ?e sem politik in si sposodim avto na Rent-a carju ter se zaletim na neki slabo ozna?eni razriti cesti, nisem kriv jaz ampak je kriv rent-a-car, ker mi ni posodil ustreznega avta (terenca), da bi lahko s 100km/h brez te?av prevozil udarne jame. ?e to ni narobe svet potem ne vem kaj je.

ja tako je :D

recimo mini je imel michelin alpin gume (hitrost T, torej do 190km/h), mini po tehnicnih podatkih gre cez 200...v nemciji je cist legalno peljat 200 na avtocesti...torej, lahko bi prislo do eksplozije gume in bi bil rentacar kriv :D

hehe sej se hecam

pa se vsaka guma ima hitrostno rezervo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

se zna zgodit, da bom tudi jaz sel gledat whitesnake..prihajajo sem sred novembra, support je pa tudi legenda alice cooper

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ne ne nc gozda...jaz sem za morje pa visoke temperaturo...

ribe so mi vsec :P

ne pa medvedi pa to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kaalman to je predost crnih avtov, od pranja se ti ojacajo misice :)

treba gledat optimistcno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

pa sej za take stvari ti ni treba v ameriko...v nemciji ni dosti boljs glede slovenije...

kar mi je pa nekak znano, ker v sloveniji so isti stereotipi o kosovu...

:hohoho: story of my life

najboljs, da grem zivet v karibih nekje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tour de Deutschland
Napisano

ja itak, sam tale roadtrip je bil prevec zahteven, da bi mi kera delala druzbo (do zdaj so vedno ble sopotnice)

in je za spremembo pasal bit sam pa skoz poslusat steve vai, metallico, iron maidene in tiscat gas do konca brez komentarjev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

iii fak..bedno

sam to kar je rekla je klasicni zenski bullshit...ma drugega v oceh al si ti ratal prevec ubogljiv pa to...

mazdasi smo s tabo

(pa se to: ne zdaj probavat neke hude extremne skoke z visine)

sej bo cez neki casa boljs...ne se pustit :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tour de Deutschland
Napisano

mogoce moram izdat eno knjigo z vsemi roadtripi, jih je vec kot dost...

sam slabih izkusenj pa nimam niti ene, tko da ni materiala za knjigo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

caki caki, wow, kje dobis tako olje? vec napisi, zanimivo tole...

pa se lepo disi po pomfriju pa to...

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tour de Deutschland
Napisano

Boss ni res, roadtrip belgija je bil samo 800km :)

Zugspitz se ni vidu tokrat, ker so bli oblaki...drugace pa devil ti bi bil v elementu tle : gore pa jezera kokr ces

kalman mogoce bi naredil en roadtrip do murske sobote enkrat februarja 2009 :)

ajvar sam sem bil itak, vcasih je tko najboljs

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.