Skoči na vsebino

Sploh pa BMW mu?ka s temi oznakami. V?asi se je lepo vedelo, da je npr 316 = serija 3, 1,6 l motor. Danes je to lahko 2.0 dizel. Bedarija. Isto 525 d. V?asi je to bil 2,5 litrski dizel, danes je 3.0.

pa isto 750i u bistvu je pa 4.4 motor :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V soboto malo dirkal z Korveto, samo gre kot pes, samo jo jebe avtomatski menjalnik, jaz sem takoj potegnil, korveta pa je malo poguncala(down shift-kick down,....) in pol mi je pa za?el sledit, ko pa stopila v tromestni razred z ?tevilko 2 spredaj pa se mi je za?el po?asi pribli?evat. :blush:

PS. ker je voznik korvete imel tolk dela s kuplungo in ?altanjem niti 1X samkrat ni vklopil nobenega smernika, ma u qur.. z avtomatiki, ker je pol tolk dela z vsem, da niti ne utegnejo blinkerjev vklapljat.

slu?ajno rde?a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Imel ?anso videti kako deluje nov zakon na nekatere. Na poti domov je nekdo na omejitev 60 peljal 50 (po regionalki!), na omejitev 90 je celo pospe?il na 60. :vskalo: No jaz sem ?e malo bolj pospe?il in padel mimo ampak ker je bilo ravno frej. Me pa ne ?udi, da marsiko po parih km vo?nje za takimi seratorji prehiteva na vseh nemogo?ih mestih in se zgodijo bedarije. Ampak glavno, da se un na ?elu kolone pelje varno in previdno. :angry:

?al je kruta realnost res taka, ampak je bil pa ?e skrajni ?as, da so pove?al kazni tut za tiste, ki ovirajo promet. ?alostno pa je, da takih nikol ne kaznujejo :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jap. Sem ?ele zdajle opazil, da se bli?a 200.000 km. Pred sedmo uro sem jo ?e z wapom opral, pa ?el en krog po kdo ve koliko ?asa. Pedal bremze ima dolg hod ampak potem pa samo zagrabi in to celo oba kolesa naenkrat vsaj po ?rtah na cesti sode?. :hudicek: Itak imam doma ?e ene ?eljusti, ki jih bom obnovil. Aja sedi se kul, ni?e kot v Cliu.

2.5 V6 not vr? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mirglal in kital rjo od Mazde. No to je skoraj za v jamralnik ampak OK. Potem ko se je ?prickit su?il sem pa iz ljubega dolg?asa zamenjal ve?ino zavorne in servo teko?ine. Jutri pa ?e na fino zrihtat pleh, da bo spet za kako leto, lu?i razdret in spolirat od znotraj potem pa mogo?e Yokohamo AD08 spredaj pa se za foro peljat. :hudicek:

to na C-jko :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No zdej lahko na veliko zaslu?i? na ra?un ?lahtnih kovin :)

:hohoho::hohoho::hohoho:

1. pravilo: Prebervi vse, velik tisk, droben tisk, vse. ;)

0,5. pravilo: preveri feedback, lokacijo, po?tnino.

feedback pa vedno pogledam, ta mal 96%, lokacijo tut, po?tnino sm pa tut vidu full ugodno 5 funtov, zdej vidim, zakaj je bla ugodna :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

to ni termostat :D kazalec narobe ka?e :) ne gre lepo ve? dol.... pa se mi ne da ubadat z njim :) va?n da jst vem, do kam mora priti, da je motor ogret :)

mene pa za hitrost zajebava, za 20 mi la?e :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

P.S. - bemti Dej?i, ?e spomnu sm se nate, ampak pol te nisem hotel motit, ker nisem vedu ?e si za tak?ne plenilske varjante! :blush:

plenilske varjante??? :ne vem:

danes sem vozil tole...slivki bo verjetno znan

post-49-1310320393_thumb.jpg

noro kam gre ta kanta...se vedno ne morem verjet, da se ni prevrnil al pa obtical....ruska rabota :bravo:

Lada Njiva?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri me je na Vransko summer night dobra ma?ka plenila (kolega Dragec je komentiru - matr kako telo, huhu)! :jupiii:

ti tut n? ne pove?, da si u na?ih koncih :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.