ja intervalci nej bi bli u?inkoviti ?e ne laufa? na te??e, ker se tko hitrej porabjo zaloge glikogena,..je fajn ?e jih izvaja? tm ene 10-15min na za?etku,..pol pa zmerno dalje,..
za kombinacijo l-karnitina in power forca pa loh sam re?em,..adijo spanje,..tko da to pride pr men u po?tev samo ?e zjutri med vikendom
tek 3x na tedn,..pondelk, sreda, sobota,..umes pa ?e 2x po eno uro orbi,..pa kk?n pilates usake tok cajta,..druga? pa usak dan 260 stopnic (izpadni koraki pa po?epi pa to mi je res muka )
a ni 160 malo veliko za tek?Moj utrip pri normalnem teku je nekje 140-150max,seveda se pa malo zvi?a ko gre proti koncu treninga, saj se telo iz?rpa. V povpre?ju mam nekje 150utrip, tako mi je en trener rekel da je optimalno.
Jaz be?im nekje 20min skup, potem 5min hitra hoja, potem 15min skup in zopet 5min hitra hoja, potem 10min tek in sem ?e skorja doma
pred vsakim tekom ?e delam razgibalne vaje, ker ?e tega ne naredim sem drugi dan gotov...
ja js sm pr teku ?e za?etnik ampak dons sm mela ?e pr hitrej?em tempu okol 150,..tko da napredujem (sm ?la pa dons peti?)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kombinacija me velik bl zadane kukr sam power force,.. :ne vem:
je pa fat burner power force
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani