Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Hm,okej... Priznam , da si mi malo zaprl usta... :) Recimo v zadnjem ?asu sem imel eno res negativno izku?njo,ko sem se z bajkom peljal po odstavnem pasu na relaciji ?kofljica-lavrica. Verjetno pozna? to cesto.

No,in nek tip zavija levo (obrnjen v isti smeri kot jaz ) in lepo ?aka , da se promet iz nasprotne smeri sprosti. Takrat pa za njemu prileti nek Idiot in (namenoma,torej ga ni presenetilo), ga obvozi po desni , torej po odstavnem pasu s hitrostjo vsaj 80kmh... Dobesedno pol metra od mene...

Tudi Zakleti nisem imel ?asa.

Avto? Toyota avensis....

Kak?en drug extremen primer v zadnjem ?asu mi pa ne pade na pamet...

Razen glupih ljudi,ki te spregledajo . Ampak tako vozijo od kie Rio,preko octavie do Mercedes gl-a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se pravi, da tudi policijski in statistiki zavarovalnic ne verjame??

A mi da? povezavo do te raziskave prosim? Pa ne recem da ne verjamem,ampak da preprosto nimam te?av z njimi....

Saj smo ?e ugotovili,da razli?ne ljudi motijo razli?ne stvari.

?eprav Ja... Vse nas morajo motiti agresivci za volanom, pa katere koli znamke je ?e avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak mi je res ?udno, da tebe pa ne motijo, saj so dokazano najve?ji prekr?karji in nevarni vozniki. Tudi najve? smrtnih ?rtev povzro?ijo in sicer so z naskokom spredaj Mercedes, BMW, Audi in Volvo.

Lej,verjemi...Sem bil pozoren in jebemu,da ne opazim ve? kretenov med to Premium trojico , kot med katerokoli drugo znamko....

Pa nisem fan takih avtov,da bi jih zato branil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bernina je Bormio - Forcola di Livigno - St Moritz

Ne rabis na Tirano

Ja,danes sem naredil turo iz Bormia preko Umbraila v ?vico in potem na Passo resia ter nazaj dol do Prata in spet ?ez stelvio do Bormia... Karkoli bi dodal bi bilo preve?... ?e tako je bilo preko 140km in 3600visincev....

Tole iz Bormia do S.moritza je pa v eno smer skoraj 100km in toliko nazaj... Preve? za en dan s takimi prelazi...

Zato razmi?ljam ,da bi ?tartal v Tiranu in cez prelaz do s.moritza in nazaj... Dobrih 100km vse skupaj. In potem v Tiranu prespim....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej ne vem ampak a ni to jezero Resia?

Men je sicer bolj zanimiva tista potopljena cerkev na jezeru Mavrovo v Makedoniji.

https://i.pinimg.com/originals/41/58/d3/4158d334d7acba498112078eac2b49e8.jpg

Res je,to je resia. V?eraj sem prvi? sli?al zanjo , ko sem videl tablo zanjo,ko sem ?el z avtom preko Stelvia....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vsaka ti ?ast si na pribli?ni vi?ini na?e Kredarice,samo glej da nam ne zmrzne?! Lp

Hvala,hvala.. sem prvi? v ?ivljenju vozil specialko z ruzakom,ker sem pri?akoval de? ali pa vsaj ni?je temperature.... In sem potem ugotovil , da sem za preoblect rabil samo dolgo ?vic majico in pajkice ter dolge rokavice...

Je pa res; vse kar je nad 2t metri nad morjem, se ni za zana?ati na vreme...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No pol sem skoraj zadel... cca tri na sezono. No ja, bankrotiral glih ne bo?, ampak sej ve? kako je to, ?e pa? kupi? pri prvem, pol je bolj? ne gledat za kolk bi dobil kje drugje.

Enkrat mi je en moj kolega, ki mi je velik navdih tako na kolesu,kot sicer v ?ivljenju, rekel: ve? kot zamenjas gum na kolesu zaradi obrabe,bolj si sre?en ?lovek... Verjamem,da je nekaj na tem.

Sicer pa ja, ne vidim razloga zakaj bi dal 3eur ve? za 1stvar,ki ima lahko ?ivljenjsko dobo 1dan ali pa 1leto..

Euro tu , Euro tam....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal neumestno al pa tud ne - kolk ?laufov pa ti porabi? na sezono? Jaz sem po treh sezonah recimo pri enem, recimo predvidevam, da ti potem takem verjetno skuri? dva na sezono?

Odvisno od sre?e/smole. Letos 3x nabasal na trn/steklo in 1x presekal pla?? in seveda tudi slauf. Torej 4slaufe in 1plasc. Vse na specialki.

Prej v treh letih 3x na specialki in 2x na mtb....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ni to taka trgovina da bi imela veliko za kolesa in je pa? mal dra?je, zmer je tako... pa? majo vse po malem pa ve?inoma dra?je kot drugod... je pa fajn da dobi? 'vse ' na enem mestu... tud na petrolu je mleko dra?je, pa ?e ga nuca? je pa? ok...

drga? pa bi me neki zanimalo...ima kdo elektri?no kolo , kaj vzeti ? svojega bi rad predelal z bafang 250w sredinskim motorjem... ampak ima kolo diske (na olje ne zajle) .... in pol se verjetno ne da ker pridejo neki senzorji gor oz menjat treba ro?ke..? kak nasvet

Ja,ok ampak ne za 50% drazje. Zame je ?tacuna kjer imajo vse po malem npr. Decathlon, hervis,intersport...

Se pa strinjam, ?e bi nujno rabil, bi dal tudi 15eur....

Za e-bike pa nimam pojma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kaj mu manjka? Tukaj je trenutno son?no, 32?C, malo piha in je kul.  :)

Cortina in bormio pa dalec , dalec od tega...

Dnevi za po?itek!

Ja,saj tak je bil plan, ampak vseeno... kamp v Dolomitih... je malo zoprno ce dezuje po cele dneve..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Oddelal zadnji dan pred dopustom,ki se mi za?ne v ponedeljek..

Kot ponavadi so mi ?li na roko in dal ju3 frei, da se bom lahko v miru spakiral.

Sem prav vesel, da bo ju3 de? , da ne bom trmasto hitel ?e danes in ?e ju3 ?elel iti.

Ugotavljam,da ?edalje te?je pricakan dopust...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se pravi, z braton se pogovarjas prek kolega :)

Ubistvu je polbrat (nevem zakaj avtomati?no pi?em "brat"). Ne,ampak kolega je rekel : "ej a si ?e probal njegov skiro?"... Seveda me je malo zbodel,ker pa? ve kaksen ljubitelj novodobnih elektri?nih "?portnih" rekvizitov sem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.