Vsaj je zdaj vsak mesec garantirana in neka varnost. Dandanes smo ?al lahko sre?ni s tem. Pizda in pol se ?udijo, da je tolk fu?arjev. ?e bi bil jaz predsednik vlade al pa dr?ave bi bli ?alabajzarji zadnji na katere bi se spravil ker dosti ljudji samo zaradi tega lahko gre na morje, si kaj privo??i itd...
Ma to je mal starej?i otrok, ?e mal zblojen saj pri 22-ih niti ne ve kaj ?e po?et na tem svetu. Tisti, k se bo hotu z njo ukvarjat bo moral preeeeceeeej truda vlo?it al naj pa raj po?aka, da jo bo pamet sama sre?ala, kar se lahko zgudi tudi nikoli
sm ti ?e mislu re?t za predstavitev, 22let je vse lepo in prav, sam ko si pa pamet omenu........
Jest bom rakete v sprednji odbija? namontiru,da dam nedeljskim ?oferjem mal dodatnga boosta v rit...to je pa tuma?...50-60-30-40-60-30 km/h itd itd in to tam,k bi lohk BP vozu vsaj 70,?e ne ?e 80 km/h dobr,da je bla poj autobahn na sporedu,sam tm pa tut skor nben ni vozu 120+
Glej ga no pa ne bom streljal s pravo pu?ko po ljudeh sej nisem fanatik. Tista plastika pa na blis kr dobr zaboli sploh, ?e je zadeva navita tolk kot moja. Sicer pa ni panike, ?e zdr?i? rafal v spodnji majici na recimo 5-6 metrov brez da zatuli? ti ?astim pivo al pa dva. aja pa posnel bomo tole na HD, da bo na youtubu v eselica.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
heh, x2
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani