Žal je tako, da vse preveč ljudi verjame mainstream medijem, ker je pač tak način najlažji. Poiskat informacije na različnih koncih in jih primerjat med seboj je za veliko večino prezahtevno. Pol ti pa še govorijo, da so bolj izobraženi, ker verjamejo strokovnjakom, ki jih vabijo ravno ti mediji. Tako to je, nimaš kej, žal. 😔
Po tem, ko so nas oblastniki z omejitvami dobesedno potisnili v kot (pogoj PCT in podobne omejitve), me je danes po 19-ih dneh čakanja (po "prostovoljni" prijavi na portalu zvem) ena luštna medicinska sestra pičila v levo ramo. Bolelo je manj od enega povprečnega komarja.
Lepo, še en "prostovoljc". Ampak počasi mi ratuje jasno kaj so Čuki mislili s tisto kvazi otroško pesmico Komar.
Včeraj me je pičla ena stvar,
pičla me je bolj kot pič komar.
Trampu je vsaj kako stvar celo ratal zadet (pač po principu slepe kure in najdenega zrna), Jajo pa se je specializiral na napačne odločitve in napovedi. Sej bi blo smešno ampak zaradi takih napačnih odločitev vsi jebemo ježa. Razlika je le v tem, da večini je neprijetno jebat ježa, enim pa pač paše.
V F1 so pa neki mezzo uomo/ mezzo donna (pol fantje pol punčke) novodobni transeksualci. 🤗
Ja za WRC rabiš jajca in to ogromna. V F1 se pa tud do pol tekme vozijo za varnostnim avtom in celo za virtualnim - to pa je adrenalin ja, res. Verjamem pa da taki kot je @g.Wankel pač ne poznajo tistih časov in ne vedo kakšna je bila F1 takrat in da to ni bla za pusije in jokice kot je to danes.
Koji spolni organ je narobe z našo carino? Iz Anglije sem pod nujno naročil neko stvar in je prišla do naše carinske pošte v roku dveh dni(2 dni).
In, ko sem pomislil, da bo stvar res hitro pri meni doma, sem se pošteno uštel. Tam vedri že deseti dan brez da bi me kakorkoli obvestili. 😡
Sem mislil, da slabše kot v bivši jugi ne gre, a sem se zmotil. Tej modeli bi zasluži medaljo za nedelo. In potem še njurijo, da so premalo plačani. 🤔
Mogoče pa imaš premajhen nabiralnik - saj veš da je danes moderno, da za naprejem pošte obtožiš nabiralnik.
pred 19 urami je TiEn napisal:
Jst sm se pa spozabil in z kartico z odloženim plačilom dvignil 40€. Rezultat ? 14€ provizije 🙈
Če ti je kej v tolažbo... nisi edini.
Smo imeli nekoč primer uporabnika, ki je veselo v enem vikendu cca 20x dvignil po 10 EUR. Nogometaš po profesiji in veliko udarcev z glavo pač nekje povzroči posledice
Nekaj ne razumem, a partnerka tega diplomata torej ni umrla in ni bila mlajša od 40 let in ni bila slaba dva tedna nazaj cepljena z J&J? Seveda je možno ampak skrajno zanemarljivo, da nekdo kar takole umre, ampak se lovit na bilkice in iskat razlage za vsako ceno, da cepivo apriori ni krivo je pač tiščanje glave v pesek in zanikat, da je to najbolj verjetna možnost.
No zanimivo pol le nisem jaz tisti, ki se lovim za bilkice.
Belgijci so pač raje previdni kot bi z glavo šli skozi zid in dobiš vsaj občutek, da jih resno skrbi za dobrobit svojih državljanov. Beovička pa pravi nam drugorazrednim dobesedno "ko vas jebe, delal boste tako kot mi/Janez rečemo - pa kaj je to eden, sej to je skoraj nič". Kot bi se o krompirjih pogovarjali in ne o ljudeh. 😟
Če si fan in razumeš ta šport, ni danes nič manj gledljiva. Zihr si pa vseh 5 dirk letos pogledu, da si podal ta mnenje?
Že nekaj let ne gledam, ko je to ratal sintetični ringelšpil varčevanja in neskončnega taktiziranja. Dirkači imajo vse manj veljave in več ali manj je vse odvisno od materiala in odločitev dirkaških taktikov.
Sem pa F1 gledal še v sedemdesetih in se spomnim še recimo, ko je imel smrtno nesrečo Ronnie Peterson leta 1978. In ves ta čas nekje do leta 2015 sem redno spremljal F1 in praktično nisem zamudil niti ene dirke. Tko, da verjetno nisem sam kriv, da sem nehal gledat po skoraj 40 letih ampak se je morala F1 tako spremenit na slabše, da me ne zanima več.
Jaz se priključim, ko bodo začel trgovat z bobi palčkami in rabljenimi kondomi.
Sem najprej pomislil na antikovid cepiva pa sem se hitr po prstih mahnil, ker to se bo slej kot prej dejansko res zgocilo, da bodo tudi cepiva na borzi. Mi smo ratali namreč že tako izprijena družba, da ni nič več "sveto".
Kar občodujem te kako brezpogojno verjameš vsem napisanim zgodbicam in se nikoli ne vprašaš ali podvomiš, če je vse skupaj sploh možno. Kitajska, največja država na svetu pa nima nobenih okužb - to je tolk mogoče, kot da na Marsu živijo zelene Marsovke s tremi joški.
Malo razmisli in se vprašaj - Kitajska praviš, da če zaznajo okužbe, dajo 2-milijonsko mesto v karanteno. Če je to res, kje so potem zabeleženi okuženi zaradi katerih so dali mesto v karanteno? Ni jih, čista nula. Se pravi nimaš okuženih pa daješ mesta v karanteno - kje je tu logika? Od 17 aprila 2020 (ja več kot eno leto) nimajo niti ene smrti s ali zaradi kovida. Resno?
Verjemi, da je Kitajska med najbolj neusmiljenimi državami na svetu in z najbolj "idealnim" sistemom komunistične partije v spregi s kapitalističnim načinom vodenja ekonomije. Pripravljeni so na vse, to da a lažejo in zavajajo je pri njih folklora in sploh ni sramotno tako kot je recimo pri njihovi sosedi Japonski. Tako, da bodo raje vse pometli pod preprogo in normalno furali gospodarstvo, saj zdaj so si nabrali še dodatno prednost tudi pred Evrope in ZDA. To je gospodarska vojna, kjer so dovoljena vsa sredstva.
Meni osebno ni jasno najbolj osnovno dejstvo zakaj Evropa ne zažene lastne proizvodnje testov, mask, zaščitne opreme. S tem bi se vsaj preventivno lahko izognili morebitnim manipulacijam s strani Kitajske, da so lahko tudi določeni hitri testi "naštimani" (uradno: premalo natančni) da pokažejo okužbe, čeprav jih ni.
Ok. Samo ne smemo it v to smer, da nas barva kože ali pa različna vera moti. Ljudje so ali dobri ali slabi. Jaz imam prijatelje več ras, barv in veroizpovedi in z vsemi se res super razumem. Zato, Boss, sprejmi drugačnost in bo lažje tudi tebi in podobno mislečim. 😉
Sorry, a ga ti piješ mogoče? Pa kje si prebral, da me moti barva kože al pa vera? Mislim pa to je že noro - govorim samo o tem, da afriški tip glasbe ne sede v uho povprečnega evropejca. Če pa je to zdaj rasizem pol smo pa res že zavozili do konca in je šla zdrava pamet resno v maloro.
Glej sem bil tam in poznam njihove razmere in ti na kratko povem, da do korone niso na ulici umiral, sedaj pa res in ne nakladaj kaj jaz gledam. Vse so dobro prikazali na SLO1 in POP TV. In bi lahko to vedel, če bi vsaj malo spremljal uradne vire informacij. 😊
Glej, če si bil turistično tam to ne pomeni kej dosti, ker nisi videl njihove bede in slumov saj jih uspešno skrivajo in verjemi, da turistov ne vodijo tja. Čeprav v Indiji naj ne bi več veljal kastni sistem ga neuradno še uporabljajo in dejansko najnižja kasta (včasih so se imenovali daliti) praktično nima dostopa do zdravstva higijene in živi v getih, kjer ji je onemogočeno, da sploh pridejo do dela in višjih zaslužkov. Ker nimajo denarja nimajo dostopa ne do zdravstva ne do ustrezne higijene in to ni proizvod korone ampak to traja že praktično skozi. Seštej vse skupaj in dejstvo, da imajo ogromno brezdomcev je to, da nekateri umirajo tudi na ulicah in to zaradi vseh možnih boleznih še največkrat zaradi zastrupitev, gangrene in podobno.
Je pa Indija priročna država za širit kovidpaniko in razlagat o nekih dvojno mutiranih virusih in ne vam kakšnih smrtonosnih sevih. A smo malo pozabili na Kitajsko v januarju preteklega leta? Tam so začeli s to pandemijo tako, da so v svet pošiljali filmčke kako ljudje hodijo po cestah in padajo mrtvi kar na sredi ulic. Zadeva je bila prikazana tako grozljivo, da so zaradi tega tudi Italijani ustvarili kaos v Bergamu, ker niso vedeli s čim imajo opravka. Tako so na osnovi lažnjive propagande na začetku praktično vsakega okuženega (starega in mladega) tlačili v bolnišnice in jih seveda zapolnili, da so se na koncu morali iti trijažo in so zato nasrkali najstarejši, ki bi dejansko rabili obravnavo pa ni bilo prostih postelj. Zato pa je njihov deathtoll tako visok lani spomladi.
In kje je zdaj Kitajska, ki je naredila skupaj z WHO tako paniko? Smejijo se celemu svetu, država z dobrimi 1400 milijoni prebivalcev ima 91.000 okuženih od začetka pandemije in skupaj mrtvih ravno toliko kot dvomilijonska Slovenija. A je to sploh možno? Kitajcev to ne zanima, nihče tam ne umira več po cestah, okuženih nimajo več v državi, kjer higijena tudi niti približno ni na nivoju zahodne. Ampak oni se imajo fajn, gospodarstvo dela s polno paro, turizem, gostinstvo jim laufa, imajo enega najvišjih skokov BDP za celih 18%.
A res nikomur ne zazvoni zvonček da v tej zgodbi dejansko smrdi za popizdit?
Ja sej to se teb čudim, ker skačeš poklonc kot kak SJW - jevec, ki že recimo v besedi blackboard najde rasizem. In točno na takih zadevah se lomijo kopja in pol maš zakrknjene feministke, BLM gibanja, ki iščejo težavo vedno drugod in nikoli pri sebi ter vse po spisku zmerjajo z rasisti, pa multikulturneži, glbt-ji in drugi, kjer jim je v veliki večini to le samopromocija.
In please ne mešat levo usmerjeni način razmišljanja z SJW-ji. To je glih tko kot, če bi rekel, da so vsi desno usmerjeni neonaciji. Nekaj jih imaš ampak to je to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Žal je tako, da vse preveč ljudi verjame mainstream medijem, ker je pač tak način najlažji. Poiskat informacije na različnih koncih in jih primerjat med seboj je za veliko večino prezahtevno. Pol ti pa še govorijo, da so bolj izobraženi, ker verjamejo strokovnjakom, ki jih vabijo ravno ti mediji. Tako to je, nimaš kej, žal. 😔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani