Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 37 minutami je Boss napisal:

Ampak tistemu z Audijem še danes ego zdravijo. Ko te prehiti 9 Mazd in za povrh še Citroenova kapelca greš lahko samo še v kot jokat al pa v Idrijo, Vojnik, Begunje, Ormož oziroma Lj Polje.

Samo Jest mu je pa res dal vetra in strahu z tistim prehitevanjem. Še na BMW forumu bi se mu priklonili. Pol se je dečko v audiju usral in je vozil še bolj počasi. Če vidijo audijaši tisti posnetek, mu bodo lastnoročno odvzeli audija. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Saj zato sem bil pa sam ekstremno pozitivno presenečen, da na poraba izzivu so prišli vsi, ki so se javili. Še več, vidva z Jestom, ki sta bila vprašljiva, sta tudi prišla pa še celo FrX186, se je naknadno zjutraj javil da pride. To je bilo čisto presenečenje, ker prej se zgodi, da še kakšen tik pred zdajci odpove. Takole je užitek organizirat, ker se vidi resnost glede udeležbe pa čeprav je bila zadeva na prvi pogled bolj hec oziroma je ratala iz čistega zezanja. Tko da soforumaši sam prste gor lahko rečem :bravo:

Meni je to tudi všeč, da smo res prišli tisti, ki smo obljubili. 

Take ljudi zelo cenim. Raje reci takoj, da ne moreš in tudi to je v redu. Okoli sebe imam vedno le take ljudi, ki nekaj tudi naredijo, ko obljubijo. 

Ko se bomo zopet dogovarjali za kakšen podoben dogodek bi si želel, da bo enako in da nas pride še več. Prav lepo nas je bilo videti, ko smo tako v vrsti vozili z samimi mazdami in marsikateri pogled mimoidočih in ljudi ob cesti se je ustavil na naši pisani koloni (z večino rdečih mazd) 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ha,danes sem zvlekel sina na tek. Ima 21 let. Začel je precej ambiciozno in prvi kilometer sva pretekla v času 4" 05. Pomislil sem, da mi težka prede, če še pojača tempo. No, po par kilometrih mu je začelo zmanjkovati sape in 5. kilometer je končal pri 5" na krog. Seveda sem ga na cilju čakal. 

Koliko pa kaj ostali tekači tečete povprečno na kilometer? 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Pa zdele še ena potem pa že kak pir doma :bravo:

Pa ne moreš no pit vsak dan pira. Saj ti bo še zrasel pivski vamp. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:

Itak je bil asfalt… ker smo se skoraj povsod vozili po asfaltu ;) 😂

Samo, od kje pa potem spredaj na mojem avtu blato? 🤔 Ni vrag, da ste se kepali z blatom, ko nisem videl. 

pred 2 minutama je Nejc1986 napisal:

Saj se uradno reče "blato".  Moja xsara ima namreč tak navor, da mi vedno vse uide ven, ko pritisnem gas do konca. 

Aja. Misliš s tem tudi mašino? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

... ja pa vodka v večjih količinah ti zdaj ful paše, pa vse prevečkrat se zahvaljuješ "spasiba" in preklinjaš "suka blyat". Ampak glej vsako cepivo ima stranske učinke tko da sprijaznit se je treba. 😜

Itak... tako kot pri Johnson & Johnson je stranski učinek ponovna rast bujnih las. Sem se že naročil pri frizerju za eno res ornk šišanje. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar sem opral mojo rdečo puščico. Je bila še kar blatna, ker je Jest-ov suv vztrajno metal blato nazaj na road tripu. 🤪

Zanimivo, črna barva, kjer je bil prej krom, je kar ostala gor. 

Se pravi, da je fuldip v redu stvar in ne gre kar tako z prvim dežjem dol. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Junija dobimo Sputnika, ki ima dva različna odmerka z dvema vektorjema edenovirusa, tako, da glede zaščite bo tole ena boljših variant. S tem se prepreči točno to, kar povzroča AZ.

Sam kaj, ko je pa stranski učinek sputnika ta, da potem po cepljenju z njim vsi pišejo v cirilici. V Srbiji tega stranskega učinka niso niti občutili za razliko od Madžarov, ki jih to sedaj malo nervira. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 24 minutami je Bini napisal:

Danes so me klicali na cepljenje ob 10.00 za jutri in sem jim povedal,da sem bil že prednostno cepljen.😊 Ob 14.30 me še enkrat nekdo drug vabi na cepljenje za jutri.😆 Pred par minutami pa še enkrat....:vskalo:

Vidiš, kako te čislajo. Ene sploh ne pokličejo, pa so se že parkrat prijavili, druge, tebe, pa večkrat na dan. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 24 minutami je Nejc1986 napisal:

Ko zamenjaš čelado zgolj zaradi starosti. 

IMG-38e24ec32931306de9746c406ccd2476-V.jpg

A ne bi bilo isto, če bi staro preštrihal na novo z rumeno barvo? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 22 minutami je Deeyan napisal:

Neki podobnega je foter ugotovil, ko si je lani nabavu novga gorca Fujija... Bremze cville za znoret in je pol pogruntu vzrok, da so napeljal lajtungo za disk zavore pod takim čudnim kotom, da je povzročal vibracije in se je prenašal po celem okvirju. Pol si je pa zamenju  zavorne čeljusti za 4 batne, lajtunga pride čist pod drugim kotom v čeljust, zdej je pa super.

Baje da pomaga, če zavore in disk namažeš z mastjo. Potem ne cvili nič več. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je canyon napisal:

Sam a ni to žalostno da se folk hodi cepit zato da bo lahko nekam šel ... na primer na dopust na hrvaško oz nekam v tujino .... mislm men je to totalen absurd, pa uzamte kokr hočte .... sam jest grem stavt, da če razna potovanja in ostale stvari nebi bilo pogojena z cepljenjem, se 3/4 ljudi nebi šlo cepit .... 

Ne bo držalo. Pri nas v firmi se 98% ljudi cepi, pa ne bo šlo letos nikamor v tujino na dopust. Dobro, mogoče bo šel kdo na Hrvaško to je pa tudi vse. Ljudje se cepijo, ker jim je počasi vsega dovolj in da ne bi bilo treba necepilcem z zapiranjem ponoviti v jeseni vaje. Poglejte si samo Anglijo, pa Ameriko. Vse že skoraj deluje normalno, ker je že dovolj precepljenih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 17 minutami je FuManchu napisal:

🍻

16211873543258019328960182752655.jpg

Temno. Ti gre? Meni nekako ni všeč. Kaj vem, nekako preveč na kavo mi vleče. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Tako star organizem niti reagirat ne more več ... 😷 :pepsi:

Kot že rečeno, stranski učinek je tudi to, da si zagrizen pristaš diesla dovoli razmišljati o nakupu bencinarja 🤣🤣🤣

Saj tudi Boss bi imel kakega dobrega in močnega benzinarja, pa se ni cepil. Tu seveda govorimo o močnih benzinarjih z ulala konji, ne o mlinčkih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Sej se lahko... pri njihovih evidencah to lahko delaš skoraj v nedogled.

Toliko so strašili s temi stranskimi učinki a nič od tega. Dobro, najbrž ima kdo kakega ampak v večini primerov ne. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 5 minutami je TiEn napisal:

Sej dirka je danes ob 14 ne ?

Jap... Sedaj se pripravljajo počasi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Kaj ti ni jasno,žena ti je nižala porabo na avtu,de nebi bila čez 7 lit. :prstgor:

Samo,da si ok...😊

Čisto super se počutim, nobene vročine, bolečin, nič. 

V bistvu se počutim odlično, bolje kot ponavadi, tako, da razmišljam, da bi se še enkrat prijavil za cepljenje. Nikoli ni preveč.🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

@Alex kako je kaj cepljenje ratalo? Kateri čip si fasal? 😂😂😂

Johnson & Johnson nitro roberts. V bistvu ni nobenih stranskih učinkov. Edino mi ni  jasno, kako sem prišel domov prej kot žena z avtom. Pa nič zadihan nisem bil. Edino tega se bojim, da bom dobil domov položnico, ker imamo stacionarni radar v Kp  in je omejitev 40.🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Janez007 napisal:

@Alex, torej se je obrestovalo, da nekaj let nisi naredil nič.👍 Pa tudi stanovanje ni bilo prav drago :)

Za prvo drži za drugo je pa vprašanje, kaj je za koga drago in kaj ni. Poglej malo cene nepremičnin na obali in presodi sam. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pravkar je Bini napisal:

8.13 je,bo treba it....!😆

Evo, že čakam na štartu gelipterja. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Pa malo si spucajta filtre na dizlih, da ne bo kakega presenečenja potem pri porabi.... 😁👍

Gelipter ima mlinček. Nima dpf. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Kafe se kuha..... 😊

He, He... Pri nas tudi pravkar vre lavazza iz kafetiere. Moramo malo pohiteti, če hočeva z Gelipterjem štartati točno  ob 8.13 uri. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.