Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Emm, kako bi rekel,...

Torej...

Se pravi...

Veš, mogoče bi bilo boljše, če bi žganje hranil daleč od nožev. Mislim, če se ga malo osmodiš pa da so noži pri roki... Ne vem, no...

Si še hujši kot jaz z lopato...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Janez in Jože se sprehajata po podeželski poti. Ko gresta mimo enega grma, Janez reče:

- "Lej, v tem grmu sem izgubil nedolžnost."

- "O, a res? In kako je bilo?"

- "Ja kar dobr. Sam njena mama naju je zalotila..."

- "Ojoj! Kaj pa je rekla?"

- "Beeee..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Gresta Janez in Jože v Nemčijo delat. Čez čas se Janez vrne domov. Normalno, vse zanima, kako je z Jožetom in zakaj ni prišel?

- "Ja, veste, Jože je pa odprl modni butik Dolce&Gabbana."

- "Kako?"

- "S krampom..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se srečata prijatelja na ulici:

- "Hej, Janez, pol rogljiča ti štrli iz riti!"

- "Ma, tiho bodi. Sem bil pri zobozdravniku, mi je pulil zob, potem pa naročil, naj danes jem z drugo stranjo..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mene bo moj jezik enkrat drago stal...

Pride danes iz Elektro Primorska možakar zamenjat števec. Greva skozi "šalterhalo" (prostor, kjer šest administratork sprejema stranke) in po stopnicah v klet. Ker je števec vezan vzporedno in ne zaporedno, je možakar odklopil "stikalo" in števec menjal čeprav je bila stavba še vedno pod napetostjo. Med tem so mene klicali zaradi neke dostave in sem šel po stopnicah gor. Pridem do prve administratorke in ji rečem:

- "Glej, prišel je menjat števec, ampak mu ne dovolim odklopiti elektrike, ker smo potem brez računalnikov. Jaz moram zdaj do skladišča. Bom hitro nazaj. Vseeno, daj, bodi malo pozorna, pa če se kaj zabliska v kleti ali pa če se začne kaj vohat po zažganem, me pokliči..."

Izraz na njenem obrazu?

Lahko si predstavljate...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Aha, kje boš pa naredil to obvoznico🤔? Treba je pridet v Ljubljano ne mimo Lj.... 🫣

Za tretji pas je že cesta od Celja proti Trojanam že pripravljena, samo črte zarišejo in table postavijo. Samo potrebe še ni.... :nevem:

Kaj pa vem. Mogoče pa...

Če se naredi en obvoz, da bi npr. med Logatcem in Vrhniko zavil na en poseben pas in se po njem peljal do Lukovice in bi na tej trasi imel samo en izvoz za Grosuplje, bi tudi rešil precej. Če drugega ne, bi vsak delovnik kakšnih 8.000 in več vlačilcev s polpriklopniki umaknil z ljubljanskega obroča - kar pa tudi ni malo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zdravniki pravijo, da se življenje z vsakim zaužitim kosom pražene slanine skrajša za devet minut.

Če bi to držalo, potem bi moral jaz umreti že leta 1832...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Starejši moški je ležal na operacijski mizi, pripravljen na operacijo.

Ker naj bi ga operiral njegov zet, ki je bil priznan kirurg, mu je tik pred anestezijo še nekaj povedati.

- "No, tast, kaj te teži?"

- "Nič ne bodi živčen, zet moj! Opravi, kot znaš. Ampak zapomni si: če se mi kar koli zgodi, bo tvoja tašča prišla živet k tebi in tvoji ženi..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Tretji pas bo najcenejši, ker se obstoječa AC samo dogradi. Ko bo to zgrajeno čez cca 5 let se bo začel počasi umirjati promet zaradi dragih el. vozil in dograjenega železniškega 2.-3 jega tira....😊

Je pa res povsod ogromno problemov, ki jih nikoli ne bomo rešili, žav..... :nevem:

Pred eno uro je NevLado napisal:

Tam mimo Domžal, kjer je treba pokupit parcele pa razširit. Potem pa veselica pred Trojanami, kjer samo dogradiš nadvoz, pa razšeriš tunel, a ne :lol:

Tam mimo Grosuplja, kjer je treba spet samo razširit nadvoz pa tunel, pri Šmarju Sap pa polovico vasi prestavit... pa uvoz moraš tut premaknit, ampak sej ni panike a :lol:

Proti Gorenjski je sploh lahko, že ta Šentvid so kopali leta in leta, so se itak že zverzirali in znajo :lol:

Primorska pa ah, škoda besed

Torej, če na hitro povzamem vaju oba in strnem v en stavek, bi se to slišalo nekako takole:

- "Zaradi vseh zapletov se gradnja tretjega pasu ne izplača, ker preden ga bomo končali, se bo začel počasi umirjati promet zaradi dragih el. vozil in dograjenega železniškega 2. tira."

Sem kaj zgrešil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

To, da sem sam za vse "narejeno" tej vladi tako hvaležen, še razumem, tvoje "hvaležnosti" sedanji oziroma hvaležnosti prejšnji pa a ne razumem (Stockholmski sindrom). 😃

Ne, ampak delo v bolnici v času kovida. Če prejšnja vlada ne bi ukrepala, kot je, bi nam bilo pa res hudo. Veš, bolnica ima en vhod, pa dva izhoda. In so s kovidnega oddelka naše bolnice vsak dan enega odpeljali skozi tisti, drugi izhod... In ko vidiš ljudi svojega letnika tam priklopljene na aparate (in ko vidiš koga svojega letnika odklopljenega z aparatov in pokritega z rjuho preko glave), te niti kolesarji niti najbolj zagrizeni na tem forumu ne prepričajo več, da so bili ukrepi pretirani in da je kovid ena navadna gripca... Zato sem hvaležen prejšnji vladi...

Ti pa kakor češ. Mislim pa, da marsikdo na tem forumu srpi za kakšnimi sindromi. Mogoče tudi takimi, ki še niso uradno evidentirani.

Jaz pa trenutno trpim za sindromom "zamujam-z-malico". In ob misli na pečenega purana z mlinci in kozarcem modre frankinje se mi tako cedijo sline, da se bom kmalu utopil. Zato pa grem kar takoj na malico...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Jest napisal:

Katera AC ali obvoznica pa je bila v startu zgrajena samo z enim pasom? 🤔

Solkanska.

Pa še presneto draga je bila, približno 7,5 miljona evrov na kilometer, če se prav spomnim...

Dodatek: z enim pasom v eno smer in enim pasom v drugo smer, da ne bo kdo to razumel, kot da je enosmerna enopasovnica...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Jih bom nagradil že pred volitvami. Dobili bodo mlince, ponev vročega olja in Modro Frankinjo. In ogromno pozornosti, cela družina bo zbrana okoli mize...

In potem se res ne bom več pritoževal čez perjad...

Razumem pa @Alex.

On se ves čas pritožuje čez perjad.

Tudi jaz bi se na njegovem mestu.

@Alex namreč nima puranov.

In kaj je edina perjad, ki jo on redi?

Golob.

Golob ima lahko največ do 2 kilograma, puran pa lahko ima tudi 25 kilogramov...

Se čudiš, da se pritožuje?

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Fantje 1993:
- "Ej, kdaj greš v vojsko?"
- "Čez 4 mesece. Pa ti?"
- "Čez dva. Super, čez novo leto ga bomo lahko skupaj žurali..."

Fantje 2023:
- "Ej, kdaj maš depilacijo?"

- "Ma šele naslednji petek. Pa ti?"
- "Uff, sm mel srečo. Sem dobil pri kozmetičarki termin v soboto. Sem pa za danes naročen na obrvi..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Aha, ja, seveda, pa poplave v Sahari in suša v Amazoniji in potres na Jupitru,...

S takimi formulami in koeficienti, ki vsebujejo te parametre, pa ne znam računat... Ki češ, kmet an s hribu doma...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.