Skoči na vsebino

ok,..men ni jasno kako si updejta? skrivali??e? kaj morm pridt na nivo 6 al kaj? ?zmeden? :ne vem:

Ne za skrivali??e ne igra vloge nivo.Updejta? pa takole

unaprijedi skloni?te:

Skrinja za blago

Gagoyleov cuvar

Knjiga prokletih

Glavna zgrada Nivo 4 / 11----------------------------Tro?ak slijedećeg nivoa 1024 zlata

Zid Nivo 2 / 6---------------------------------------Tro?ak slijedećeg nivoa 1000 zlata

Put Nivo 2 / 6---------------------------------------Tro?ak slijedećeg nivoa 729 zlata

Okolina Nivo 2 / 6---------------------------------------Tro?ak slijedećeg nivoa 512 zlata

No enostavno klikne? tam kjer pi?e Tro?ak slijede?og nivoa in se ti updejta.Mora? pa seveda imeti dovolj zlata :D

Ally vidm da si ti tud not padla :D:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

in kje hudi?a lahko zaslu?im te cekin?ke?

Klikne? na grad in se ti poka?eta dve bajtici trgovac(kjer kupuje? oro?je,oklepe,zdravila...)in Groblje(kjer slu?i? zlato).Ve?ji nivo si ve? bo? zaslu?il.Nivo pa dobiva? ko dela? na groblju in ko lovi? ljudi.

?e komu karkoli ni jasno naj komot vpra?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma ti si u savezi FILEGET... jaz pa tudi... ampak se bom odstranil od tam.... :D

No nardimo skupnega enkrat... :D

Ja lahko bi naredili svojega!

Za zdaj smo Jaz,ti,allysa,speed in ice ki smo malo bolj dejavni

Zgleda pa nekako takole:

- Zelc99 11.734 l krvi------level 7

- iceboy 2.566 l krvi------level 4

- Speed82 2.084 l krvi-------level 3

- Allyssa 2.032 l krvi-------level 3

- Havanitos 1.127 l krvi-------level 3

- bobislav 12 l krvi-------level 1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir...

Kaj mi Savezno skrovi?te imamo????? :unsure:

Ampak iskreno... igra m je vedno bolj v?e?... :)

Za jo trogat med slu?bo je odli?na... ker ti ne vzamem ni? ?asa.... :aaaaa:

No kdo se gre ?e igrat???

Klik klik

LP daVId

Ne nimamo.Lahko se ga pa naredi ;) Samo zdaj na za?etku je brez veze, ker v savez je treba vlagat zlato,ker pa smo na nizkem levelu moramo najprej vase ulagat potem pa ko pridemo tam do 7-ga levela pa lahko tudi savez odpremo :cheers: (?e bo ?e par mazda?ov zanimalo lahko naredimo mazda savez). Ja pa res zelo zanjimiva ?eprav ni? ne dela? tako kod si rekel.Parkat na dan klikne? in to je to :bravo:

Moram pa ice-a pohvalt ki kar konkretno nabija igro :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm,... sem ?e precej dober ratal.... ampak ?e vedno ne vem kaj treba to?no delat... jaz kar klofam vse po spisku... :aaaaa:

Ja point igre je ta da dela? na Groblju in slu?i? denar?ka z tem denar?kom pa kupuje? skill pointe.

No tukaj si lahko malo pomagate http://bitefightba-team.info/index.php

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ja ja kaj se delas francoza

Res ne vem :ne vem: Mogo?e sem pozabil spomni me pa ti ga z veseljem ?astim :prstgor:

Uf uf, morm si kr nekam napisat kaj mam s kk?nim za obdelat :D Boste vsi vse dobil ob svojem ?asu :D

Ti sam prid na sre?anje da se spoznamo pa sva quit ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No takole da predstavim spletno igro: Bitefight

Igra je nezahtevna kar se ?asa ti?e in tudi same zahtevnosti. Primerna je za staro in mlado. Je neagresivna in zabavna. Kdor nima ?asa, lahko da svojega vampirja delati za 8 ur. Ta ?as ni treba ni? delati. Po 8 urah pogleda?, ?e je kaj za kupiti, porabiti denar in ga sper da? delati za 8 ur ali po ?elji. Na delo se ga po?lje zjutraj, pred slu?bo/?olo, pogleda se ga ko se pride domov, in pa ?ez dan ?e po malem, kolikor ?as dopu??a. Zve?er se ga spet da delati za 8 ur ?ez no?, do jutra in tako naprej...

Skratka, ?e vas zanima, lahko tukaj povpra?ate karkoli tisti ki jo ?e igrate,povejte kak?ne so va?e izku?nje.

Tukaj je bli?nica sprobajte in povejte kak?na se vam zdi konec koncov pa lahko naredimo svojo ekipo in se borimo proti drugim :bravo:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.