Skoči na vsebino
Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)

A ne pokažejo vaše "pamente" ure, k daš vadbo kolk časa bo zdržala baterija? Meni moja 5let stara ura napiše v "ultra mode"se pravi vadba+gps(brez hr, slabša natančnost), da mi bo baterija zdržala 170ur.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Bini napisal:

"Japka" še ni bila nikoli ura,GARMIN je ura....😁😉

garmin je kar precej let spal na kvaliteti materialov,..odrsana ohišja, pa safirna stekla(le po nekaj mesecih uporabe),.. nevem pa kako je z zadnjimi dvemi serijami če gledamo recimo fenix

Mi je pa precej lepši izgled recimo Suunto Ocean kot pa Fenix

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Martin bo lahko zelo zadovoljen danes

Edit: Česistke Marcu za prvo zmago po več kot treh letih. Ta steza mu res leži.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal:

Tole niso kramparce za v blato, po profilu sodeč so za tršo podlago.

Meni gredo Vittoria E-brazzo z moravškega planinskega doma dol 80km/h, če bi pa šel z drugim biciklom kjer imam Maxisove Minjonke DHF, bi šlo težko čez 60, oboje širine 2,6.

Barzo?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako misliš ne najdeš 29"? 

Aja ta specifičen model?

https://www.den.si/izdelek/vittoria-plasc-terreno-g2-0-29x225-xcr-retro-120tpi/

WWW.CULT.SI

Komercialni opis Terreno je zelo zmogljiv srednje gladek plašč, ki bo najbolj blestel na hitrih XC progah. Po sredini je malo profila za čim...

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te ko je dal meni delujejo na ta princip na asvaltu voziš po centru in tam je profil tako postavlje,n da ne čutiš, da sploh maš makadam gume in pičiš. Model gume je vittoria mezcal XCR.

INT.VITTORIA.COM

Fast rolling, aggressive cornering, and a lightweight construction – this is the tire...

Maš pa še ene bolj gladke

INT.VITTORIA.COM

In the fastest conditions, on the smoothest dry hardpack, no tire flies like the Terreno XC Race. The...

Nekateri radi stavijo zadaj še bolj grobo gumo/pmakadam naravnano, jaz sem prej imel tako. Sedaj sem dal na obe osi hitrejšo isto gumo in se orng pozna.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Boss napisal:

Sej ne vem a naj napišem v jamralnik al sem.

Na barju sem se izgubil in nekje zalutal, ter se nato cca 200m prebijal skozi koruzu, ker je frajer od kmeta koruzo po poti zasadu. V glavnem 200m, kot v džungli (sam mačeto bi še rabil) in za vraga kolk je teh 200m neskončno dolgih. In vse to se je dogajalo mal pred pol deveto uro, ko je bilo že kar lepo temno.

Bilo je rahlo neprijetno, pol sem po naključju nekje sred ničesar našel nov kolesarski most čez Ljubljanico, ki povezuje Črno Vas z Vičom, ampak cesto do tja so nadebudni lastniki omejili z rampami in prepovedali promet vsem. Ma da ti pamet stane.

null

Tko, da ja, bilo je zabavno in domov sem uspel priti malo pred 22 uro. Bi ponovil? V taki obliki s koruzo, ne. 🤣

Škoda nisi donfilipe kontaktiru on ma te mačete pa zemljevid za koruzo k nutrije lovi po tem območju

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.