Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

Ja očitno bom moral, ker so pač tehnično-informacijsko res nerazviti.

Mal sem na kratkem s časom in sem hotel prijavo izvest elektronsko, ampak pač sanjala svinja kukuruz.

me zanima kaj bodo ugotovili in pojasnjevali :), tako da prosim zapiši te neprecenljive izkušnje z zavarovalničarji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

moje mnenje, nekaj časa sem s to tematiko ukvarjal, tako da če imaš te "kerherje" take ali drugačne firme , je bistvenega pomena, če ima grelec za vodo, torej da ti producira toplo/vročo vodo, kar če sem prav gledal noben od teh zgornjih tega ne podpira....pranje z mrzlo vodo je pa za moje pojme pri vseh bolj kot ne enako, ok je razlika v pritisku, priključkih, itd....avta tako nikoli ne moreš "u nulo" očistiti, tako da jaz ne vem (oz. nisem) plačeval nekih dodatnih € samo zato da bi imel znamko "Karcher" in perem avto z nekim no-name in je čisto ok....če pa hočem, da je avto tip-top ga pa peljem v ročno avtopralnico....in taki z grelci vode, mislim da se začnejo tam pri 1,5k €......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 7 urami je skritikrt napisal:

Ni slik-se ni zgodilo😉

Seveda moram "kontra"😁...in ker vem,da imate radi slike...naj vam bo😄

1. in 2. Kreta kr en fast-food "na brzake"...klasika 2x Pita Giros+dodatni pomes frittes+Tatziki+dodatna pita+voda 12,5€ (pa ni bilo "poceni")

3.Taverna na plaži ne vem več kje🙄

4.-11.Taverna-Zorbas Argassi-Zakintos https://www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g659971-d1783024-i650340218-Zorbas_Tavern-Argassi_Zakynthos_Ionian_Islands.html

12.-13. Taverna Pepermint Argassi-zakintos najboljša in najdražja taverna na Zakintosu-cene so TOP glede na to,kaj dobiš...imajo dve dolgi klopi,ki sta namenjene za tiste,ki čakajo prosto mizo...a za nas ni bil problem,k smo zmeraj šli tja malo po odprtju,ko še ni gužve. V grčiji je "starter"(domači kruh,tradicionalni namazi,olivno olje😋 ipd.) zmeraj na račun hiše...enako "poobedek"-običajno sadje (lubenica,melona,grozdje...) in včasih en "kratek"-tudi "na račun hiše"😃👍

Še nekaj važnega v mojih očeh-nič z plinskega "žara"👎-vse z "tapravega"😋😃👍 grilla na oglje!

PEPPER-REST.COM

Fresh Vegetables & Salads from our own garden, Vegetarian and Gluten free plates, Traditional Greek dishes, Big Variety of Meze – Tapas...

https://pepper-rest.com/assets/lib/2023/03/06/summer.pdf

IMG_20180716_154102.jpg

IMG_20180716_155302.jpg

IMG_20180721_154426.jpg

IMG_20220725_182521.jpg

IMG_20220725_182535.jpg

IMG_20220725_182545.jpg

IMG_20220725_182549.jpg

WP_20160825_005.jpg

WP_20170723_011.jpg

WP_20170723_012.jpg

WP_20170723_014.jpg

WP_20160828_005.jpg

WP_20160818_011.jpg

sploh je pa Mythos zakon!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 20 urami je samSimon napisal:

Tista moja TUF grafična se mi je spet pred nosom prodala, tko da sm vzel potem Strix 🫣 In zdej je tut moja kišta končana, končno!

IMG_2593.jpg

Kateri GeForce GTX imaš?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 9 urami je Tilen5 napisal:

Greš kar s pivo v savno,..da še 1x fermentira/zavre🤪

Pojdi enkrat resno na Finsko in ne turistično in boš videl, kako oni obravnavajo savno in pivo :)....če ne bo Bini tega pojasnil, vam lahko jaz enkrat v drugi temi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Bini napisal:

Ej, kaj si ti v  Božičnem Rovaniemi-ju al jaz..... :whatever:

Bo tale original finski kar ok.... 👌😉

IMG_20230704_202938.jpg

Karhu je kar ok....imajo pa tudi verzijo (vsaj imeli so jo 20.let nazaj) z nekih 10+posto alko....tisto ni bil ravno ok😉🤔😂 in seveda, preden odpreš pivo na Finskem moraš obvezno v savno....👍

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Tudi, če bi imel rezervno gumo v avtu, a bi si jo kdo upal zamenjati na naši avtocesti, kjer te lahko mimogrede "pobere" kak tovornjakar? 🤔

točno to.....za to plačujem (preveč, ampak sem se s tem sprijaznil) zavarovalnico, in če (upam, da ne) bi imel kakšno težavo na katerikoli cesti, kličem asistenco in naj me pridejo iskat kamorkoli, kadarkoli.....in odpeljat domov :), v takih primerih se samo odstraniš od avta in to je to.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Kava 2,8€, Voda 3€ in pivo 4,7€, heh, ah ti Hrvat....to je dražje kot pa v centru LJ :), no je pa dejstvo, da je Istra in Kvarner itak verjetno za 30% dražja kot Dalmacija, kjer so cene dokaj normalne in tudi morje ni za primerjati, je pa tudi res, da v Dalamciji ni takega navala vseh teh IT, DE, NL falang.....po drugi strani pa so seveda še druge bolj privlačne destinacije :), če že malo dopustniško pisarimo tukaj.....(p.s. za primerjavo je bil kolega sedaj 3.dni s kolesom v Dolomitih.....kava na 2500m 2€, pica v Madonna di Campiglio 10€......)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 34 minutami je godlike napisal:

Ne morem nežno vozit, ne morem ne pohodit, če že pa ne morem to cel tank.

Evo ena zgodovinska, 2020. Tankal sem v Kranjski Gori, poraba slikana pri Jesenicah. Seveda s Focusom, M2 ne pride blizu temu.

2020-09-19.jpg

:), ja ampak dejansko je iz KR do JE skoraj celo pot klanec dol....ne opazen, ampak nmv se kar konkretno zniža, tako da....si lahko vozil brez gasa :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je TBA napisal:

Bodi vesel da ne žica za kak high end PC k pride 4k+€😂

Sam skor vsak dan kako uro preigram. Zjutraj ob kavici na telefonu kako MTG areno, zvecer pa kej bol konkretnga na PC ce se mi da😅

dobro zelo dober gaming PC za do 18.let mislim da že dobiš za 2k€, in če ga danes kupiš, drži vsaj 3-5let.....vse kar je nad tem je pa res že na hard.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Jest napisal:

A tolk slabe? 😇 🤣

Jaz v Italiji se nisem jedel pizze, ki bi mi bila dobra ;) … Je pa tudi res, da nisem velikokrat tam…

da ne bomo zašli v temi za olje v pice :), ampak moje osebno mnenje, pa nisem sedaj ekspert za pice, ampak meni pice v SLO niso v večini dobre ker, imajo predebelo testo, preveč bodisi moke/kvasa in cele niti ne morem pojesti, ko pojem tako pico, sem potem pol dneva nepremičnina, in kot napihnjen balon :), na zadnje ko smo bili v Gardalandu, in kot pravi @Alex smo našli neko lokalno picerijo, kjer so imeli samo pice in pašto.....sem brez težave pojedel celo njihovo pico (res da so manjše kot pri nas), ampak sem se normalno počutil, tako da sem brez problema zraven spil tudi pivo :), to je zame kvalitetna/kakovostna pica....zdaj pa z moje strani over&out v tej temi, ki ni namenjena hrani :)

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pizza
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Evo, sicer nima veze z oljem a vseeno za primerjavo. Sedaj jemo pizzo v centru Verone, margerita je 6 €, 4letni časi 8€,najdražja pizza je 9,50€. Na obli niso cene niti blizu. 

Podobna izkušnja ko sem bil v Gardalandu, najdražja pica  v res dobri piceriji 10€, s tem da take v SLO ni za dobiti (po kvaliteti).....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.