moje mnenje, nekaj časa sem s to tematiko ukvarjal, tako da če imaš te "kerherje" take ali drugačne firme , je bistvenega pomena, če ima grelec za vodo, torej da ti producira toplo/vročo vodo, kar če sem prav gledal noben od teh zgornjih tega ne podpira....pranje z mrzlo vodo je pa za moje pojme pri vseh bolj kot ne enako, ok je razlika v pritisku, priključkih, itd....avta tako nikoli ne moreš "u nulo" očistiti, tako da jaz ne vem (oz. nisem) plačeval nekih dodatnih € samo zato da bi imel znamko "Karcher" in perem avto z nekim no-name in je čisto ok....če pa hočem, da je avto tip-top ga pa peljem v ročno avtopralnico....in taki z grelci vode, mislim da se začnejo tam pri 1,5k €......
12.-13. Taverna Pepermint Argassi-zakintos najboljša in najdražja taverna na Zakintosu-cene so TOP glede na to,kaj dobiš...imajo dve dolgi klopi,ki sta namenjene za tiste,ki čakajo prosto mizo...a za nas ni bil problem,k smo zmeraj šli tja malo po odprtju,ko še ni gužve. V grčiji je "starter"(domači kruh,tradicionalni namazi,olivno olje😋 ipd.) zmeraj na račun hiše...enako "poobedek"-običajno sadje (lubenica,melona,grozdje...) in včasih en "kratek"-tudi "na račun hiše"😃👍
Še nekaj važnega v mojih očeh-nič z plinskega "žara"👎-vse z "tapravega"😋😃👍 grilla na oglje!
Greš kar s pivo v savno,..da še 1x fermentira/zavre🤪
Pojdi enkrat resno na Finsko in ne turistično in boš videl, kako oni obravnavajo savno in pivo :)....če ne bo Bini tega pojasnil, vam lahko jaz enkrat v drugi temi
Karhu je kar ok....imajo pa tudi verzijo (vsaj imeli so jo 20.let nazaj) z nekih 10+posto alko....tisto ni bil ravno ok😉🤔😂 in seveda, preden odpreš pivo na Finskem moraš obvezno v savno....👍
Tudi, če bi imel rezervno gumo v avtu, a bi si jo kdo upal zamenjati na naši avtocesti, kjer te lahko mimogrede "pobere" kak tovornjakar? 🤔
točno to.....za to plačujem (preveč, ampak sem se s tem sprijaznil) zavarovalnico, in če (upam, da ne) bi imel kakšno težavo na katerikoli cesti, kličem asistenco in naj me pridejo iskat kamorkoli, kadarkoli.....in odpeljat domov :), v takih primerih se samo odstraniš od avta in to je to.....
Kava 2,8€, Voda 3€ in pivo 4,7€, heh, ah ti Hrvat....to je dražje kot pa v centru LJ :), no je pa dejstvo, da je Istra in Kvarner itak verjetno za 30% dražja kot Dalmacija, kjer so cene dokaj normalne in tudi morje ni za primerjati, je pa tudi res, da v Dalamciji ni takega navala vseh teh IT, DE, NL falang.....po drugi strani pa so seveda še druge bolj privlačne destinacije :), če že malo dopustniško pisarimo tukaj.....(p.s. za primerjavo je bil kolega sedaj 3.dni s kolesom v Dolomitih.....kava na 2500m 2€, pica v Madonna di Campiglio 10€......)
Lignji 18eur, s tem da te konobar verjetno komaj postreže, vsaj tak je njihov odnos (v večini v Istri).....a so bili pozlačeni....in sem skoraj prepričan, da ti lignji kaj veliko morja niso videli🤭😉
Bodi vesel da ne žica za kak high end PC k pride 4k+€😂.
Sam skor vsak dan kako uro preigram. Zjutraj ob kavici na telefonu kako MTG areno, zvecer pa kej bol konkretnga na PC ce se mi da😅
dobro zelo dober gaming PC za do 18.let mislim da že dobiš za 2k€, in če ga danes kupiš, drži vsaj 3-5let.....vse kar je nad tem je pa res že na hard.....
Jaz v Italiji se nisem jedel pizze, ki bi mi bila dobra … Je pa tudi res, da nisem velikokrat tam…
da ne bomo zašli v temi za olje v pice :), ampak moje osebno mnenje, pa nisem sedaj ekspert za pice, ampak meni pice v SLO niso v večini dobre ker, imajo predebelo testo, preveč bodisi moke/kvasa in cele niti ne morem pojesti, ko pojem tako pico, sem potem pol dneva nepremičnina, in kot napihnjen balon :), na zadnje ko smo bili v Gardalandu, in kot pravi @Alex smo našli neko lokalno picerijo, kjer so imeli samo pice in pašto.....sem brez težave pojedel celo njihovo pico (res da so manjše kot pri nas), ampak sem se normalno počutil, tako da sem brez problema zraven spil tudi pivo :), to je zame kvalitetna/kakovostna pica....zdaj pa z moje strani over&out v tej temi, ki ni namenjena hrani
Evo, sicer nima veze z oljem a vseeno za primerjavo. Sedaj jemo pizzo v centru Verone, margerita je 6 €, 4letni časi 8€,najdražja pizza je 9,50€. Na obli niso cene niti blizu.
Podobna izkušnja ko sem bil v Gardalandu, najdražja pica v res dobri piceriji 10€, s tem da take v SLO ni za dobiti (po kvaliteti).....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni osebno za raziskovanje je bil za enkrat daleč najboljsi Samos...ful zelen otok, razgiban teren, ne prevelik, tako da top destinacija👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani