Skoči na vsebino
Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Jaz bom zagovarjal spd pedala. Ko se navadiš so tudi bolj varna kot kakšna cenena plastična pedala na katerih si hitro zdrsne. 

Se bom kr pridruzu tem odgovoru. 

Ko bos 1x sprobal spd nebos hotu vec brez njih

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Alex napisal:

Vse je možno, ne rečem. Resno me čudi, da imajo eni takšno hudo reakcijo(tudi sodelavec je bil dva dni na bolniški, ko je prejel jensena) eni pa totalno nič. Ena možnost je, da pri teh, ki jim ni nič, cepivo ne deluje oziroma telo sploh ne reagira. Druga možnost je ta, da je mogoče vzet ok za to določena krvna skupina. Ravno včeraj sem na italijanski tv gledal članek na to temo. Najmanj okuženih in umrlih naj bi bilo med ljudmi z krvni skupino AB-. 

Telesa razlicno reagirajo, enako kot pa tut na sam Covid, eni so mel full hude simptome, drugi pa nic

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ampak, kaj so pa meni vbrizgali, da mi ni bilo nič? 🤔

Ali pa  imajo dva pripravka jensena, v enem je cepivo v drugem pa ojačan virus covida. In tako v bistvu podaljšujejo pandemijo. 

Ti lumpi, ti.🙂

Vsak je drugacen in vsako telo ocitno drugace reagira

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da malo porocam za Johnson & Johnson:

Cepljen sem bil okrog 7.30 uri zjutraj, tekom dneva nism opazu nobenih reakcij, kasneje proti veceru, me je zacelo zebst (kot da bi gol stal na -15 stopinjah), pogost obcutek zeje, bolecina v glavi, bolecina v sklepih. Ponoci sm se pogosto zbujal, blo mi je full vroce, opazu sm tut, da sm mal bolj pogosto hodu na malo potrebo. Zjutraj sem se zbudil kot cunja, se vedno bolecina v glavi in sklepih. Tam do kake 10h danes sem bil pa ze 🔝 edino bolecina v sklepoh je se mal prisotna. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

hihi, men se pa slikca ni pokazala in sem prebral padalo za brezskrbne spuste. Prvo sem se vprašal: kakšno je pa padalo ki ni namenjeno brezskrbnim spustom? Z velik luknjami in preparelimi vrvicami? 🤪

to mam pa enga za prodat, 1x rabljeno nikoli odrto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 urami je Deeyan napisal:

js sm se tut prjavu že 14 dni nazaj pa še nism nobenga datuma dobu, tak da šibam dons za Krško pa grem preko reda :)

Tole je pa noro, take guzve pa nism pricakoval... 🤦‍♂️ 

Izlet je bil speljan, cepljen pa zal se nisem 😔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Joj, včeraj pa se je cela Slovenija v Celje šla cepit.... 👍

Mi imamo, ni da ni...... :bravo:

Pa pravijo, da ni interesa..... 🤔

js sm se tut prjavu že 14 dni nazaj pa še nism nobenga datuma dobu, tak da šibam dons za Krško pa grem preko reda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Pa moja se mi zdi zdaj bolj živahna.....:ouje:

Ce se sam zdi ni lih dober, ce pa dejansko je pol pa ja... 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 48 minutami je Boss napisal:

Ne razumem glih najbolj ampak a to pomeni, da se grejo cepit le tisti z majhnimi? :nevem:

Pa tut tisti s kardani, pa bi radi meli se vecji.... Kardan 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Pri rabljenih kolesih je loterija... Hitro moraš zamenjati gume, zajle, ketno, zobnike... In te pride to 200eur... Raje si postavi budget na 700-750eur in kupi novega.

V Domžalah imaš "energija bikes", kjer prodajajo cube kolesa, ki so Best price /performance. 

Cist odvisno, do zdej se ni blo lih slabe robe, izpod Deore opreme sploh ne gleda

pred 2 urama je Z M A J napisal:

Novo kolo mi ne igra vloge, ker se bo ob meni hitro "postaral" glede na terene, ki jih vozim. Imam pa tudi v glavi, da več kot 500 ne bom dal, pa ni neke finančne krize :)

Ja lahko bi kakšnega, pa seveda mora bit prilagojen višini cca. 190cm in 100kg, ker zdaj imam unega tvojega ex oslička

Ti rabis XL velikost pol 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Z M A J napisal:

Se pravi recimo na trgu rabljenih (ne "spizdjot" varianta, ampak kupljen in s papirji), se bi kakega dobrega oz. solidnega, rabljenega dobilo za okrog Petstotaka € cekinov?

tak, ko ti je ze Nejc povedu, tistole je neka srednja žalost.

foter je že kr neki dobrih biciklov spravu naprej letos, tak da če te zanima kej javi, pa bo šou v iskanje :)

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 13 urami je Deeyan napisal:

Js sm si dve leti nazaj bolk ko ne iz firbca narocil slusalke iz kitajske, proizvajalec Sades, prikljucek na usb. Nism mogu vrjet kak 🔝 zvok. 

IMG_20210530_204829_edit_730327768130747.jpg

Zdej je ze novejsi model od teh mojih 🙂

https://a.aliexpress.com/_mNeWjFf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 17 minutami je Scr3am napisal:

A pozna kdo kaksne slusalke k so res dobre in glasne. Nekaj dni nazaj sem kupil hyperx cloud 2 alpha in sm se skori zjokal k so tak poden. Gre za ene izmed najbolj priljubljenih slusalk in tudi oceno imajo top shit. Slusalke so zelo tihe, nimajo usb priklopa ampak aux, ošesni del ni penast, ampak usnjen in se ti dobesedno zalimajo za glavo. Skratka mocno razocaran in jih bom vrnil. Trenutno imam ze slabih 10 let rezar megalodon in so 70% bolj glasnejse od hyperx. Tudi zvok je zelo cist. Problem je nastal, ker je leva slusalka neki zacela strajkat in imam obcutek, da je samo se vprasanje casa.

Js sm si dve leti nazaj bolk ko ne iz firbca narocil slusalke iz kitajske, proizvajalec Sades, prikljucek na usb. Nism mogu vrjet kak 🔝 zvok. 

IMG_20210530_204829_edit_730327768130747.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Baje je v Indiji vse normalno... 🤔 (video objava Indijca v zivo 20.05.2021)

M.FACEBOOK.COM

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

@Deeyan že čist jezen pomoje, ker sm že povsod to napisal :D

No ampak iskreno, napram NB seriji, je NC angelček glede rjavenja :)

Haha, kaj cem bit jezen 😁 js razumem foro, tist ko jo pa ne pa zal 😊

Kar se pa rjavenja tice pa itak, tut pri sesticah je zdej popolnoma drugacna zgodba kot prva generacija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.