Skoči na vsebino
knjige,..
Napisano

od natisnjenega besedila bolj malo mogoce ksna revija al pa cajtng zutri al pa med glavnim odmorom ob kavi seveda drugace pa med poukom krzanke in sodku doma pa kot vecina tukaj najvec preberem na slovenskem mazda forumu

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako v enem letu zaslu?iti 350.000?
Napisano

se podpisem

me zanima koliko casa bi mene gledali trziski polcaji ko bi malo sosedom kradu, ksnga nagonu... pomoje bi biv vkenjen cez hmmm..... 15 min!!!!!!!! PI*** JIM MAT*** zame kot postenga cloveka bi si pa bad blue boysi najdl cajt da bi me prsli zapret

po drugi strani pa poznam eno cigansko druzino ki ce jih nebi izgled izdajov bi clovek mislu da sploh niso cigani starsa oba delata, strarejsa dva otroka tud, mlajsi je pa se u sol. Ce jih pa prasas kaj si misljo o strojanovih pa vrjemte ni nc pozitvnga slisat. same zvezdice bi mogu pisat

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ice praznuje!
Napisano

hvala vsem

evo dam za pivo

Objavljena slika

ce pa boste kje u mojih rovtah pa dam za ta zaresnga

YavarYe po?vasn je ze zdej sam se licanje in sajbo najdem pol pa BRRRRRRRMMMMMMMMMMM

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.