Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

ne pa tako kot na? gorenjc z Atenzo.... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

iceman, daj pliz kup letno vinjeto, ker ti bo zmanjkalo placa na prvi ?ipi

letos razmisljam d tudi gume ne bom menjal ker do oktombra bom vec ali manj delal relacije s peshondo. tko da pomojem ne rabim vinjete. aja pa dins sm sel do jesenic brez vinjete menjal pakne. in to je to za letos. ce pa bom ze kam sel mamo se 3 avte pr his. :P

ce pa mas kako vinjeto viska pa se priporocam.

aja pa se tavelk servis mam letos tko da bom mogu sparat.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od kdaj je Kranj na Krasu? PA 3 ure si bil nedostopen Medvode - Kranj zaprto, nesre?a zjutraj.

Ejga ti to rab?, ti prid :)

A jutri dela? gremo po fasngo v Kranj?

ma vsak dan zdej delam..edin se lahko zvecer po 9 uri se lahko oglasim pa magari ce ni velik dela zamenjava.. :blush:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e temu dodamo ?e neuporabo ?migovcev lahko zaklju?imo, da naj avto industrija raje ?para na ?migovcih in vgrajuje bluetooth.

ampak najbolj neumno je to, da imajo bolj?e opereme avtov to ?e notri, aje vseeno bolj frajersko dr?ati telefon z roko ali brado med vo?njo....

Labi je ?e omelnil, kako tukaj doli promet res po?asi te?e, 40-50 kjerkoli tudi ?e ni gu?ve, sem pa presene?en kako dobri vozniki so - brez ritne vo?nje, brez prehitevanj, brez ?ivciranja, dajejo prednost, pe?ci imajo prednost...toliko o balkanu.

to je vedno blo..in vedno bo..tudi ce nimas prednosti in kerga izsilis ker pac tega ne ves,se nihce ne bo zaletu vate..ni tistega "js mam mocnejsi avto, itd..."

na zacetku ko prides dol mislis da je kaos v prometu, potem sam mal dojames fore in si ze notri...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si mu povedal da ?e ti napi?e kazen, ne bo ve? rabu slu?be. :hudicek:

ah ne..nisem js tak..imam vse zrihtano z mestnimi redarji in z policaji tuki v kranju..tko da nikoli ne dobim ce sm zravn:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mestni redar mi je zatezu da lahko dobim kazen zaradi tega ker mi avto laufa vec kot 3 min na mestu... pa ne glede na to da je folk v avtu.. in kazen za tak prekrsek je 200 ojrov :aaaaa:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizdani ebay, takoj ko se logira? v drugi dr?avi zablokirajo account in mora? preko postopka reseta passworda, kjer ?aka? njihov klic na mobitel!!! :vskalo::vskalo:

ja mal manj kupuj ane...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

A nisi ti majstr raznih navigacij in tehnolo?kih inovacij? :P

Gre? mimo skakalnic, uzpodi pod ?marjetno goro, pol pa prot Besnc in je ozna?en Rekreacijski center VOGU! Mi naj bi bili u dvoran! :danzoman:

vrjetn bom uletu z drugmu avtom..ker moj bo mal pocival:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Gazi, saj sem te ?e vabil, pa se nisi ni? odzival, pridi vsaj na dru?enje ?e ?e ne migat, dobrodo?el! :danzoman::jupiii:

P.S: - vzemte si ?e kaj za pit seboj, magari brezalkoholnega (a ne Rendy)! :P:danzoman:

vem, vem..mogoce celo najdem luknjo pa se oglasim..a to je v besnico?kje pa je priblizno ker nikoli se nisem bil v ta konc? :blush:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kviz - najdi blondinko. katera bejba na sliki je blondinka- kviz ni te?ek (za ?enske)

post-2637-1322203255_thumb.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

odgovor: dvignila je desno nogo....

post-2637-1322203262_thumb.jpg

Ni vazno kero je dvignla, vazno je da rada dvigne noge. :) prava slika za Labija :rulam:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.