Hehe, sej ve? kaj pravjo: kdor z majhnim ni zadovoljen,...
No, pa da nam sam smetil, sm se glih v?eraj iz ?ihta peljal za "frajerjom" v M6 combi, modre barve, po novi kamni?ki obvoznici. To je ?lo sam cikcak po cesti, da o tem, da je kadil ko kak 20 let star golf, sploh ne govorim. Na?eloma pa ?e nism naletel (do sedaj) na tazga "vzgojenega in nben mi n? ne more" voznika mazde. To so bl kt ne osamljeni primerki :ne vem:
Offtopic: bohnedaj da bi ?e kitajci za?el motorje lansirat na trg. Z avtomobili (kopije) se niso kaj prida izkazali na kre? testih. Bi ble to res dobesedno truge na dveh kolesih No, to so ?e tko al tko (dva mrtva v dveh dneh;R.I.P)
Da mal obudimo zgodovino: Webber je v preteklosti ?e do?ivel en tak flip-over kre?...?e pomnite bizarno 24 ur le mansa leta 1999, ko so mercedesi leteli po zraku?
Verjetno je ?el vmes v "service mode", kar pomen da unga klanca od Brestove do glavne ceste, niti slu?ajno neb zvozu!
Amm,verjetno je ?el na Cres, ?e je pred trajektom obstal...Je pa res,da pa ne bi zvozil klanca iz porozin do belega kri?a na vrhu in ?e mal naprej, preden na hitro cesto prid?...smola,?e se ti dopust takole za?ne...
Jaz ne bom sodil a je dobro al ne, dokler ne sprobam v ?ivo. Vidim, d apa zna bit problem, ?e se na za?etku ne razvsti? pravilno, bohnedej pa da se vmes v rondoju premisli?, kje bi rad ?el ven.
Ti poj ne preostane n? druzga kot ?e 1x naokoli...za tale rondo bi pa dal malino unmu ?alabajzerju, k se je to spomnu...gremo ?tet karambole ?
Tamal brat mi je dons "lubico" ??ohal po zadnji polovici avta! Sam da je ?koda na ?kodi In to z vogalom bajte.
Pozna kdo kakega li?arja na kamni?ko-dom?alskem koncu, da bi to po?timu za razumno ceno? Vrata bom pa sam probu nazaj nekak poravnati, da nou take prehude vbokline.
Sej je bil isti ?morn ?e pred ?asom na tv-ju za renoja...pripelje? h mehankarju pa debil?ek sam gleda, pa ne ve kaj nardit. Mislim, da je bilo tut kar diskriminatorno do preostalih znamk avtomobilov... ko da je bog in batina med vozili...
Sam pri sebi vem, da je to vse mi?ljeno v smislu humorja...upam...samo vseeno je to pa? ob?utljiva tema (vsaj pri meni), in ker je ninja poleg allyse edina, ki je stalni uporabnik foruma tudi razumem, zakaj se poj slini?/te nad vsako tako sliko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Heh,glih v nedeljo pr?u iz cresa! ?e ma? sre?o, se je morje mogo?e kej bolj segreu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani