Meni je zanimivo to, da kadarkoli pride do kakšnega takega dogodka sploh ne rabijo napisat, da so bili brazilci. Dejansko v 99% točno veš o kom je govora.
Po drugi strani pa kot navaden občan probaj policista grdo pogledat in zraven kakšno cinično rečt (brez žalitev) pa imaš takoj obisk policijske postaje ali še kaj bolj neprijetnega.
Sicer še nikoli nisem degustiral njihove ponudbe, ampak ti verjamem na besedo, hehe.
Modus operandi Cigijev je res takšen, da ne rabijo pisat kdo je storilec, pa že itak vemo.
Pozimi ima pa sezonsko karto na Krvavcu in le redko kateri dan izpusti za smučanje. No danes je njegov dan, STOTKA, noro! Um ima še tako bister, da se spomni veliko zadev prav v detajle, procesor s hitrostjo najmodernejšega računalnika, kapo dol!
Temu možakarju gremo pa ju3 voščit za STOTICO, med drugim sem bil z njim pred 30-imi leti, prvič na Triglav, ko mi je dedek obljubil, pa potem preminul, s Francljem sta bila pa odlična prijatelja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Svinje lomastijo po Červarju. 'Kraj se spreminja v deponijo' | 24ur.com
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani