Unmu sam re? naj se najprej poro?i pa boste pol krstil, da bo vse by the book. (joke).
?e se prav spomnem je prej dal rep med noge, tko da sploh ne vem kaj ma zdaj muda ti pred obraz sploh pridet.
Ja no tle je mal dolga zgodba,..
,..in ni da neb upo?tevala njegovga mnenja. Sej sm ga upra?ala, ?e bi jih dal krstit sam od sebe, pa je reku da ne,..tko da konc debate. Babice in nonice so mele svoje otroke, s kerimi so loh delale kar so hotle, js bom pa tud s svojimi nardila tko da bo men prou.
Na zabavi po krstu sestri?ne od na?ga tamalga so tudi pametovali, da sedaj pa ?e na?ega lahko krstimo. Pa sem vpri?o ?upnika razlo?il, da na? tega ne potrebuje ker je bil brezmade?no spo?et.
He saj ne more? verjet. Men so svetovali naj krstim otroka kar tako, za vsak slu?aj. Ker nikol ne ve? kdaj mu lahko prav pride ker sedaj so drugi ?asi . Ja pizda kak?ni drugi ?asi, a smo sedaj v srednem veku al kaj?!
Ni? nimam proti katerikoli veri, imam pa mnogo proti vsiljevanju le te. Ko pa to po?no na Slovenskem neverjetno razpaseni farizeji, to mi pa res dvigne pritisk.
Ampak, danes je svet ve?er. Zatorej, Bog jim odpusti ta greh.
Ja to je tud men povedala,..za vsak slu?aj,..kaj ?e se mu kej nardi,..ja in kaj zdj? ?e bo kr??en pa ne bo zbolu, ga ne more avto povozt, meteor na glavo past???? Uglavnem kr neki,..
Je pa res, da mojedva nista bla spo?eta brezmade?no ampak v grehu, tko da najbol da jih poleg krsta ?e vsak dan polijem s pol litra ?egnane vode? Tko,..za vsak slu?aj
?enin o?e (pokojni) je kot Vara?dinec tudi vztrajal na vsem tudi cerkveni poroki, ampak je pogoltnil in sprejel, da je nama to passe, ?ivljenje je tvoje, otroc so tvoji....ko bodo znal o tem razmi?ljat se naj sami odlo?ijo.
E to?no tko,..ko bosta dost stara, da bosta lahko sprejemala odlo?itve gresta zard mene loh med kristjane, ?ide budiste al pa marsovce mi je ?ist vseen. Pa tud ?e bosta hotla hodt k verouku zard so?olcev, tud lahko zard mene in se dasta ?e vedno lahko takrt krstit ?e bosta pa? hotla k prvem obhajilu,...
Aaaaaa popizdla bom, ?e mi naujo nehal po glav skakat glede krsta oz. temu da sm extra zelo proti. In zdj je ?e hinavc od njunga fotra stopu na stran babic in nonic in tetk in stricev k vztrajajo da nisem normalna da jih no?em krstit, kao da sm trmasta pr napa?ni strani in nej jim pustim veselje. Me je prjel da ga ruknem po smr?ku ene dvakrat,..
In pol se geniji spomnejo, da bomo glasoval. Tle se mi je pa ?ist odpelal. Ko boste vi 37 tednov pa dva dni nosil dvoj?ke, od tega 5 mescov bruhal po 10x na dan, fasal preeklampsijo, kon?al na patolo?kem oddelku porodni?nce, rodil dva, kon?al na tramalu in tri tedne ne boste mogl hodt,..takrat bo va? glas kej ?tel,..do takrat pa ti?ina in vas loh glasuje 100 pa vas vse preglasujem.
In ajde, da bi kdo od teh ljudi stopu dejansko kdaj v cerkev,..ne vsi majo tok za povedat prot ?upnikom in "cerkveni politiki",...po drug stran pa,....mah brezveze grem raj spat.
Pridna sm bla ta teden,..postrigla in skopala obe ku?e (Stello v 1,5 uri, za Luno sem rabila od pondelka do u?er), bli smo na kontroli in rastemo k konople , js sm bla na remontu, napol sm opravla bo?i?ne ?opinge, pospravla kuhno pa dnevno, pre?vel vse obiske, spekla probno rundo medenjakov,..
Za dons me pa ?aka ?e pospravt do konca stanovanje (spalnca, otro?ka soba pa kopalnica), spe?t 4,5 vrst pi?kotov, biskvite za potratno potico pa do konca it v shopping za bo?i?ka,..matr sm optimist :ne vem:
Glede na to, da sm planirala ustat ful prej kot sm, rabla sm eno uro pa pol, da sm sostanovalca spravla iz postle, pa ?e eno uro sm kofetkala,..n? gremo delat
Nekaj sem slabe volje, zato sem v?eraj ven potegnil eno fla?o Jacka, vsedel pred PC in zalaufal Team Fortress 2. Tam od cca. 10-ih naprej je vse megleno.
Zdejle sem pa ?e na firmo prletu, da nekaj stestiram in se moje telo neki ne odziva najbolje....
Je pa res, da alkohol ne re?i problemov.... ja pa vsaj fino ker se ti tiste ure gladko jebe za vse skupi...
po drugi strani pa tud voda (pepsi, mleko, sok,....) ne re? problemov
Sam ne sme ga gor prtisnt k bi mu primrzu na feltno...pol je pa jeba , a si ga predstavlja? na kolenih v snegu ko ??ije po feltni od MX5-ke, mimo pa pride kk?na fino?a pa ji re?e hov-hov
a deeeeej nooooo,..umiram od smeha (potihem, ker za mano spijo 3 kome)
No sej ne vem a je resno zastavlena tema al ne,..ampak zadnja leta so bla za darila pi?koti, pa sacher tortice, letos bojo pa vre?ke home made lomljenih ?okolad, ker je ?asovno ?e najhitrej.
Mah,..dve ure pa res ni dolga,..do poroda sm bla not 3 ure, po porodu pa 4,5 ker so rabl skor 40 min da so me za?il tko da pomojem sm dobila nedol?nost nazaj
je pa res, da 8 dni not vse skp se je pa vlekl, no pa ?e dobr da sm bla ?e prej not, ker ?e bi doma dobila popadke sploh neb vedla, da je to to, ker me ni bolel n?. Tok o tem, da ko dobi? popadke ve? da so popadki. :ne vem:
Spro?il so mi zjutri okol 10h, pa ?e eni k je bla z mano v sobi na patolo?kem oddelku,..njej je takoj za?el dogajat men pa n?,..v porodno so me odpelal ob pol osmih zve?er ?e zmer brez popadkov, odprta 3cm,..neki ?ez osem je pr?u zdravnik predru ovoje, rodil smo pa ob 22.18 Dejo, Tina pa ob 22.25,..tko da dve ure.
Zvil me je pa ?ez 3 dni, tko da sem bla cel vikend na tramalu in ketonalu pa antibiotikih, ker sm fasala baje vnetje, pa medeni?ne vezi so mi ?le v cvet.
Boss,..ja sej vem, da nau prou dolg trajal,..ampak nej bosta vsaj ?ez december pridna k bom ve? al manj sama z njima,..januarja se pa zard mene lahko za?nejo ?urke
No sicer pa, ?e smo pre?vel prvi teden, k sm bla res boga,..pol bomo tud vse kar sledi
Aja,..pa ?e to,..tist(a) k re?e, da tadrug dvoj?ek pade kr sam vn,..o?itno ni nikol rodila dvoj?kov
Ej sta pa tok pridna, da prou ne mor? verjet,..to mata valda po mami Jokamo samo, kadar smo la?ni, pa ?e to pomaga duda dokler se ne previjemo pa fla?ko prpravmo,.. pa vsake tok pride ka?en kr?ek za par minut,..
Hehe, a tale Ku?an se ti tud v sanjah prikazuje. Mater, ?e je tolk vpliven, da dr?i vse elite na vrvici in da upravlja z dr?avo tud zdaj, k je Majer na oblasti pa zakaj pol ta pal?ek ?e vedno ?ivi v nekih razpadajo?ih Murglah na 100 kvadratih?
?e greste ?ez al pa v Belgijo ne smete pozabt na ?okolado
Ja no priznam, da mam zadne cajte (cca 2 mesca) popizditis na sladko Kar verjetno niti ni ?udno glede na to, da sm mela preden sm ?la rodit sam 3,2 cukra
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
K da se pa po sloveniji ?etajo sami lepotci (ok sj vem, bol?, da grem k boste zdle za?el pizdit name )
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani