Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

No pristavim ?e svoj piskr?ek..... Dolo?ene stvari pri vzgoji psa so lahko podobne kot pri vzgoji ?loveka...

Seveda tukaj NE gledamo vzgoje delavskih psov (?uvajev, lovecev, re?evalcev, etc) ampak hi?nih ljubljen?kov ki ?ivijo v so?itju z nami... In to je spet gledano precej splo?no... lahko ?e re?emo da so podobnosti pri vzgoji "prijaznih" pasem... ne pa tistih kriti?nih..... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

...v ti?ka a :hohoho:

.... je zategnjen ko struna pol.... :hohoho: :hohoho: :hohoho:

pomoje nafila shih-tzuja da ne more lajat in da ma mir :hohoho::hohoho:

Od moje gospodi?ne je SHIT-TSU!!!! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

in zakaj bi moral moje zasebno ?ivljenje celemu svetu razlagati? Bom na pikniku povedal kako in kaj :D

David kako kaj stegna :P

Kaj pa je z mojimi pr?uti??? :D :D :D :D :aaaaa:

Edit: Ajaaaaa.... kaj ti cilja? na tvoj strokoven napad na moj pr?ut?? :hohoho::aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e sem pa take ?iv?ne narave... ve? da sem se sam zverziral v ?ibanju botox-a....

1 ?us pod levi u?... 1 ?up pod desni u?.... 3 ?use v ?elo.... 4 v li?ka, da zgleda ko da se smejim cel ?as..đ

Pol pa uporabim botox ?e kje drugje.... sramezljiv

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma en,..sej ga verjetn ne pozna?,...mazdo ma,..srebrno trojko (vsaj mel jo je no) pa baje je primorc,..kej poznano? :P

?zmeden??zmeden?

Kdo ma trojko srebrne barve in je primorc??? ?zmeden?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fantje, iz zelo zanesljivega vira... Ra?unajte na priblji?no 3-4 relativno slabih let za vlaganje in bussines na splo?no. :(

Aaa Boj?.... verjemi da ZELO ZANESLJIV vir ne obstaja......

Preve? je dejavnikov ki uplovajo tako pozitivno kot negativno na stanje slovenske/evropske/globalne borze.....

In vsak tak komentar je ?ista ?pekulacija.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne to je tisto pismo rosno k ti poje? "zastruplen maffin" in te tri dni trebuh boli,..pa re?e?: "p#$%&%$#" :P

Aha..... se mi je zdelo da sem se zmotil.... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.