Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

noro dobra tekma :bravo: ?koda da barca ni zmagala, ker si je zaslu?ila :( upam, da bo zadnja linija zdr?ala povratno tekmo :ninja:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Real se je zeznu ko je prodal Snejderja in obdr?al VdV. Je pa res do so za Snejderja ve? dobil nazaj v zapufano blagajno. Bomo vidli koliko se bo spet zapravljalo poleti, v upanju za instant uspeh.

...

Shoping se bo nadaljeval...Real ni v nobenih izgubah...letos je ?e zaslu?il (kot prvi klub na svetu) ?ez 400 mio ?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men pa od u?eri LPG mav bl orng laufa, mi je majstr Toma? mav s kompom v avtu sedu, pa sva jo stiskala koreto po AC! :blush::P

A si ?el tankat na Verov?kovo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj vozil bavarca 330cd in potem ?e audija S8 - oba prej?nja generacija. Ni da ni. Res sami superlativi...Traktor vle?e kot neumen, S8 ?e bolj. Itak, da ni primerjave in sta oba nekaj razredov bolj?a od mojga v vseh pogledih. Sem mislil, da ko se bom usedel v svojga bo polom...ampak...pono?i v mojmu lep?e svetijo plazma ?tevci...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni isto kot prej?nji teden v Egiptu ampak vseeno super filing k ti skoz grizejo... :danzoman:

P.S. Zaradi neto?nega dyno day-a zgubil en dan ribi?ije <_<<_<<_<

post-245-1258356893_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz sem tud vesel za real...sam so ?e vedno 1. favoriti - se bojo ?e ulaufal...pol pa...

Barca mi neki ?trajka...ni to to <_<

P.S. Siempre Barca :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.