Hehe...ma kupuje ta napol kombi, da nalo?i robo za firmo notri...dobr so cene padle. Sam ?e mal so mu?ke, zase?en na leasingu, ni enega klju?a, je pa na gami servisiran (sem kolegu vse povedal kako naj preveri)....zdej sem mu pa ?e rekel naj zbije ceno za toliko kolikor staneta nova klju?a in preprograminranje in vsaj ?e ceno za servis (je bilo decembra eno leto od servisa-avto stoji)...zdej pa ?aka odgovor leasing slu?be, ?eprav pravijo da je bil avto ?e ocenjen kot z enim klju?em...kr neki.
Sem dons na kavcu.....zarad psa, je boljs ampak mamico da je nekdo mu mogel neki vrzt...
Ma ko smo mel mi psa je ene 2x v 14letih tudi imel angino al kaj jest vem...zgledu je kot da bo umrl vsak cajt...je dobil parkrat po polovico aspirina al kaj jest vem v salami pa je bil v parih dneh k pu?lc...drga? pa veterinarju pelat, druge ni.
KAI TRACID ipd. trancerji so drug mesec v Pragi, sami odlies goldies trancerji, tako da ga zna pokat...me kolegi vabijo samo grem lih v ITA tist vikend.
Prydz je bil ?e pred letnico tega komada res dober....sem bil na kar nekaj eventih kjer je vrtel, nazadnje v Pore?u ampak mi ni blo v?e?...preve? komerciale....je pa druga stran dobra, na komercialo in znana imena hodijo dooobre bejbe...hehe.
Mene je tud dons...ka je to za en dan?? Sam verjetn sm ?e v?eri na fitnesu kej pretegnu, du?a bi dala a telo ne pol pa poka v kri?u. Bo treba spet plesat za?et... salso, vsaj ne bo sosiđ party
Ma ?e so vsi isti...tako kot je bilo do sedaj...samo v ?asu konjukture noben ni gledal kaj se krade ker je tudi ve?ina Slovencev dobro ?ivela....oz. vsaj nekako spro??eno, brez pritiskov in razmi?ljanj a bo konc meseca denar za polo?nice ali ne bo, ali bo slu?ba drug mesec ali ne bo ipd. ...in potem se pa 3/4 Slovenije krega o levih,desnih, spodnjih,zgornjih, kar sploh nima veze z vsem skupaj saj se je tudi sedaj izkazalo da so vsi isti.
?e 3/4 sveta razgonijo bo konec "recesije" al kako bi temu rekel, kradt na za?etku ne bodo imeli komu oz. se bodo lopovi zamenjal in zreducirali, vse se bo za?elo na gradit, nove slu?be, tovarne, kk?no miljardo ljudi bo manj, kradt bodo za?el pa od za?etka in bo spet trajalo 50-60 let da se bo ljudstvu utrgal in hopa, 4. svet. vojna.
Mal ?udn se vse skupi sli?, ampak cel cajt poslu?amo ene in iste bedarije od kogarkoli ?e, same negativne informacije, vse gre sam ?e navzdol, politiki po celmu svetu kradejo na polno, vlagajo v vojsko, ljudem kratijo socialne pravice ipd. ipd., in bo moj k**** bol? s temi istimi svetovnimi papki na sceni...tale na?a banana republika je itak en mi?ji k**** v vsem skupaj, tko da....globalno je ?e stvar zafurana v tri krasne.
Tele kratice niti ne zastopim, je pa dejstvo da imam raj?i z eno povpre?no (po izgledu) posla, ki pa ima pozitivno energijo v sebi. Tele osebe si pa iskreno povedano, ne ?elim ve? sre?at, naj ?rpa energijo in depresira koga drugega.
Best Fuck Friend OK, sam ?e pravi? da je tolk mimo potem vidm da res ne pride v po?tev
Je pa tak?nih kar nekaj ja...ampak ne more? temu re?t glupa...ampak nesocialna al kako...depra je res jeba....pol se pa ?udjo zakaj so samske.
fizi?ni izgled ?e vedno - po lestvici od 1 do 10: 11.
njena energija, ki jo oddaja in pogled na ?ivljenje oz. svet okrog nje - od 1 do 10: NULA. :ne vem:
A si se zmenu vsaj za BFF ?e je bla ba?, kjer prevladuje fizi?na privla?nost dokler ne najde? katero ?e z drugo lastnostjo. Ma je treba iz vsake slabe situacije neki dobrga ven dobit
Imam USB 8 Gb! Za?el sem kopirat en film gor zadeva nekaj za?teka in moral sem odstranit usb.
Film je deloma skopiran,vsaj ka?e tako. Zdaj pa nastane problem:
Ho?em ta klju?ek sformatirat in mi napi?e da je za??iten pred pisanjem!!!! WTF OD KJE!? Karkoli delam (ho?em po?et) Je za??iten pred pisanjem! Razne kljukice ne pridejo v po?tev ker mi ne da opcije(samo za branje ,arhivske,..)
Kako,s ?im sformatirat,al je zadeva ?la rakom ?vi?gat?
Upam da ste ?li na tete...gor se ne gre sam na pivo
?e pa niste pol pa ?ez mejo v Andiamo...hehe http://www.andiamo.at/sl/dovoz/ ..znanci bli sredi decembra, in bilo je zaprto...?li mal besni domov,hehe. Naj bi ble pa top shit bejbe gor. 85 eur vstop....za ostalo se pa s posamezno dila? kolk bo stalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hehe...ma kupuje ta napol kombi, da nalo?i robo za firmo notri...dobr so cene padle. Sam ?e mal so mu?ke, zase?en na leasingu, ni enega klju?a, je pa na gami servisiran (sem kolegu vse povedal kako naj preveri)....zdej sem mu pa ?e rekel naj zbije ceno za toliko kolikor staneta nova klju?a in preprograminranje in vsaj ?e ceno za servis (je bilo decembra eno leto od servisa-avto stoji)...zdej pa ?aka odgovor leasing slu?be, ?eprav pravijo da je bil avto ?e ocenjen kot z enim klju?em...kr neki.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani