Vse ima svoj namen ,svoj prav in svoj narobe. ?e pravi? da je tukaj krivica,(je ali ni odvisno kako se pa? po?iti?) Ampak je pa tudi tukaj nekaj dobrega,?e ti nekdo prisko?i takol se potem za?ne razmi?ljat kaj ,kje gre narobe,in v kon?ni fazi morda res kaj ne ?tima.....? Pa ne mislim da kaj ne ?tima samo pa? komentiram!
Je pa moje mnejne tako ?e bi res vse ?timalo se morda nebi vtikal v to!
Zato pa so iz?olani ODVETNIKI ki i??ejo napake tam kjer misli? da jih ni
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Verona sejem obiskan. Na kratko vsi glavni proizvajalci motorjev s svojimi modeli v zivo in babami + miljavzend prodajalcev vse mozne opreme s katerimi se lahko pocenkas za ze tako nizje cene kot v slo - za nove izdelke modela 2013....
Ugotovitev dneva:
Uklopko ima Xtra SMALL, jures pa Xtra LARGE glavco
Babe so vredne stozcev
Ce klepetas z uklopkotom lahko pristanes nevede v Milanu
Scooter rules!!!!!! Njegov koncert je sedel kot ata na mamo
res da je moja glavca majhna,ampak lahko zagotovim da tisto kar je no3 se vse uporablja ,in n seboj ne nosim odve?ne krame kot tisti ki imajo XL glave :)
glede Milana pssssssssst sto?ci so pa OK mislim beybe
?e mnenje: vredno ogleda sploh ?e kupujete opremo,tekom leta pomeri? opremo v slo,potem pa dol samo nabavi? za precej ni?jo ceno!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mej du? da sem res a ne! Ampak da bo? vedu,ti si tud en pravi pavliha
Samo ?e vedno te ne sli?im kaj si hotel povedat(manka mp3 zapis)Razen ?e bi rad napisal potem pa napi?i.
Ti pa sprotno popravljanje tvojih objav kar dobro gre od rok
Povezava za deljenje
Deli na druge strani