To men liči na neko podobno zgodbo kot tista z metabond. Nekaj časa je pol foruma to vlivalo v olje oz v gorivo, sčasoma je pa potem kar poniknilo. A to še kdo uporablja?
Jaz tudi … Sem ravno v izolaciji… pozitiven PCR sem dobil vceraj… potrdilo o prebolevnosti velja od 9.2.2022 do 28.7.2022 … Zena pa nekaj dni manj… nima dostopa do ZVEM, zato mora enkrat v lekarno izpisat potrdilo…
Ne rabi, dobiš po pošti in PCR izvid in COVID potrdilo Vsaj tle v Kranju je tako.
Haha burleska... ne vem če ste opazili, ampak če greš na HAG in imaš smrkav nosek moraš za 72 ur v izolacijo tudi če je test negativen. Se pravi po domače povedano tudi vsi dejansko prehlajeni (upam, da nekateri še verjamete, da prehlada nismo izkoreninili) morajo obvezno v tridnevno izolacijo. In tu sploh še ni konec heca... če imaš še vedno smrkav nosek spet na test in ponovi vajo. Tole je milo rečeno obsedenost odločevalcev, ki niso zgubili samo kompasa ampak še radar, navigacijo in zdravo pamet skupaj.
In če si pozitiven na HAG-u si moraš PCR plačat sam, če želiš, da ti status prebolevnika velja tudi v EU. To je tihi način, kako izničiti P pogoj. In kaj se zgodi pol, če je PCR negativen ? A ti pozitivni HAG sploh še velja? Al si se zajebal in ostal brez P statusa vsaj v Slo. Mah resno, drkanje v glavo je vse to.
Ravno to sem včeraj študiral, da sem očitno ujel zadnji vlak prebolevnika. Velja mi do 18.7.22, če prav razumem, grem s tem tudi lahko na Hrvaško. Razen, če boš moral imeti test v vsakem primeru.
Mi imamo doma 10/10, pa sva oba delala od doma, pa še tamala zoome pa je šlo bp skozi. Je pa res da kakšen download v tem primeru pač ni hiter ..ker ne more bit
Ja, sej takrat ko so pa umirali na polno v romuniji, takrat pa ni noben govoril da pač živijo daleč en od drugega ipd...Spet dvojna merila.
Dejstvo pa je, da gredo ti valovi čisto lepo čez celotno evropo. Ne glede na to, ali je precepljenih 40 ali pa 80% ljudi. Tako pač je.
Drugo dejstvo pa je, da kadarkoli sem šel gledat grafe, vedno si lahko našel ene par 'padalcev', ki so sekali ven in pač na prvi pogled skregano z logiko. Kaj je v ozadju pri teh pa samo bog ve.
Tako da ja, jo bo usekalo. Razen če ne
Če pa jo bo, jo bo pa usekalo tako, kot je pred tem ne vem..Portugalsko, anglijo,..
Se še spomnim, ko so naši vrli mediji pisali, poglejte skandinavija je že zelena ker so se pridno cepili in niso verjeli v teorije zarote.
Čez točno 2-3 mesese so bili spet rdeči - seveda takrat so bili mediji pa pač tiho.
No kje je pa trenutno danska, pa kje je Romunija...spet
Ste res kot kaki šolarčki,cela evropa je precepljena in neumna samo mi smo pametni in necepljeni...😉
Kaj oni nimajo demokracije,kdo jih je prisilil v cepljenje ???🤔
Kdo pravi da nismo, saj smo cepljeni. Pač ne toliko kot ostale zahodne države. Recimo danska je blizu 80% in kaj je tam? Sem šel zdele mal grafe pogledat. Veliko veliko okužb, gledam Romunijo, ki mi jo je pred meseci en kolega metal naprej, je pa v podnu. Vem da statistika zna prikazat tudi kaj narobe ampak , razlika v tem momentu je res ogromna.
Tako da smo pametni, smo (so) cepljeni še vedno pa to ne pomeni kaj dosti za število okužb. Tako kot to kaj dosti ne pomeni, pri ostalih državah, ki so precepljene še preccej bolj. Ok, nič ne rečem, lahko da je kakšna žrtev manj, z vidika konca epidemije se nam pa slabo piše, ker na tak način ga ne bomo dočakali.
Nobeden od teh mojih sodelavcev in sodelavk ni bil cepljen. Ne mi zdaj mešati jabolk in hrušk. Cepljeni pridejo po tednu dni nazaj zdravi kot rožice. Necepljeni so pa po tri tedne alinpa celo po cel mesec na bremenu delodajalca. 😉
Točno tako, kot sem tudi že sam napisal. Ne velja zastonj tisti znani rek: "što južnije, to tužnije". 😊
Daj no, necepljeni že delamo , 2 dni že, pa je danes ravno 1 teden od pozitivnega PCR. Kake maš no
24 minutes ago, NevLado said:
Večina.
Danes sem slišal "sem pozitiven, nič mi ni razen malo kašlam...če je to covid naj kar traja"
Ljudje se ne zavedajo, da se lahko zakomplicira. Precej. Živ bog ne ve kakšne stranske učinke pusti covid na dolgi rok. Vemo, da ti lahko vsak prehlad/angina pusti posledice na srcu, če ga ne saniraš v veliki meri. Kaj vemo pa o covidu?
Se strinjam. Jaz za cepivo govorim identično. Bogve kake posledico so oz bodo na dolgi rok.
Saj praktično je skoraj vse res, kar si povedal. TO da ne deluje , še vrabci čivkajo - oz ne deluje, kot so opevali - posledično je pa treba prisilo zganjat. Nič novega.
Še vedno pa velja dejstvo, da velika večina to preboli mimogrede....Ljudje so pa prestrašeni, kot da gre za kolero 🙄
Bo pa to motilo bodoče penzioniste, ko ne bo od kje vleči penzij. Ta problem, da je premajhen prirastek prebivalstva, se pojavlja skoraj po vseh državah v Evropi.
Samo povem, kar vsi vemo a se pač držimo načela "kje je še to". Podobno kot razmišljajo nekateri, saj jaz penzije sploh ne bom dočakal. In delajo na črno, si ne plačujejo v pokojninsko blagajno, so doma, ne delajo nikjer.
In pride čas, ko gredo njihovi kolegi, enako stari a z polno delovno dobo v penzijo.
Ja, je težava. Oz zna bit da bo. Ljudi je vedno več na svetu, vedno bolj se pa nakazuje na to težavo. Torej, mogoče pa sistem ni vzdržen. Mogoče je pa potrebno spremeniti sistem, no sej to se že dolgo časa ven, da sistem 40-40-40 ni bogve kaj. Pa pustimo, al je fer al ne. Samo, zdej kazat s prstom na nek delež ljudi, ki izkoriščajo je brez veze. Ta delež bo vedno in povsod - v vsakem sistemu, od sistema pa je odvisno na kakšen način to tolerira če sploh.
Ker ga plačujemo vsi, ni to samo njegov problem. Njegov problem He, kakšen avto si bo kupil ali pa kam bo šel v trgovino. Ko je govora o odgovornosti pa to ni več problem posameznika ampak družbe kot celote. V bistvu se je s to korono samo pokazala vsa beda in egoizem ljudi. Verjetno je bilo že prej tako, a, se je sedaj to samo udarilo na plan. To bo enako povedal vsak psiholog. Zaradi takega odnosa " to je samo moja stvar" smo pristali tam, kjer smo. Pa ni tu kriva politika, ne strici v ozadju, ne Bill Gates, ne "svetovne sile". Tudi pari se dan danes odločajo, da ne bodo imeli več otrok. Tudi prav. Njihova odločitev. Ampak čez dvajset, trideset let bodo penzionisti jokali, ker ne bo imel več kdo delati za njih. 😉
Tebe pa res vse na svetu moti. Še pari, brez otrok. No, to se je pa za zamislit, bolj kot to, kar si napisal zgoraj
Alex, s tem kažes odnos do športnikov, ki je vse prej kot spoštljiv. Cepljenje je njegova odločitev. In če zaradi tega ne nastopa na OI, to ni razlog za take komentarje. Je to bolj kot ne njegov problem in ne od celotne univerze.
Res, ko bi se ljudje brigal bolj zase, bi bil svet precej lepši.
Evo, jaz sem že ok. Vsaj kaže tako. prvi dan sem bil res švoh, okol 38 vročine, naslednji dan brez vročine, no danes, danes je pa že po starem. Edino hrbet me še boli in okus je tak čuden, ne morem še definirat kakšen.
Žena je imela včeraj vročino, dans je tudi že ok, hitri test je pokazal 2x negativno, so jo pa dali še na PCR za vsak slučaj, da vidimo kako bo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To men liči na neko podobno zgodbo kot tista z metabond. Nekaj časa je pol foruma to vlivalo v olje oz v gorivo, sčasoma je pa potem kar poniknilo. A to še kdo uporablja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani