Za Calibro ravno ne vem, ampak takole na prvi pogled malo spominja na tvojega zelenega bavarca... ?e lu?i so dvojne, manjka samo ?e tisti majhni belo-modri propeler?ek...
misl? tako kvadraturo
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
V?eraj do?ivel enga najbolj?ih oz kar najbolj?i car meet do sedaj, povrhu vsega je biu ?e celo mednarodni MX-5 meet kar mi je ga?o povedal ?ele na pol poti kar je blo sploh presene?enje. Dan je biu definitivno fenomenalen, zelo dobro organizerano pa tud kultura ljudi na samem meetu presenetljivo zelo dobra, nobenga ?ganja gum, nobenga nabijanje blokade v trikrasne, kak?nega prerivanja in zmerjanja sploh nisi opazu nikjer, ljudje so se enostavno dr?al pravil ki jih je postavil organizator, najmo?nej?i alkohol ki si ga lahko kupil je biu nek mad?arski "radler" druga?e pa tudi jaz nisem opazil nikjer alkohola nasploh, ljudje ki so pri?li so bili zelo rasposanjeni idino komunikacija v angle??ini jim ne gre ravno najbolje, ampak smo se vseeno vse zmenil pa kak?no rekli najbolj me je presene?alo da so ljudje odlo?ili "odve?no te?o" ( rezervne gume, dvigalke in podobne stvari ) zraven avtomobila in jo pustili tam ko so ?li vozit na progo, slalom ali pa na poligon varne vo?nje. Dogajalo se je vglavnem cel dan, dovh?as nam sploh ni bilo in smo bili skos v pogonu, edino kar mi je falilo je biu kak?en ?tant z kak?nimi obeski, majicami in podobnimi spominki ki bi jih lahko kupil. Za drugo leto naj bi se isto organizeralo idino na drugi lokaciji tako da bi bili vsako leto na drugi progi, z ga?otom sva sicer ?e dobila namige katere proge imajo v planu ampak bom rekel pustimo se presenetit
tuki pa za okus ?e par slik
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Nekako se mi najbolj "nagnjeni" k nesre?am zdijo vozniki audijev.
Ravno danes mi je en biser z srebrnim A7 zaprl pot in to ?e ?ez polno ?rto.
Mora? biti res pozoren na take paciente.
?e mene pra?a? vid? kar veliko biserov "premium" znamk
v?eraj na poti iz ?ihta vidu na severni obvoznici na razcepu zadobrova, se peljemo po sredinskem pase zaradi gu?ve, in uleti en debil iz bmw 5 po levem pasu in mal preden se cesta razcepi mudel zapelje pred nas ?ez sredinski pas na desnega ki pelje na vzhodno obvoznico tolk da smo mogl ?e bremzat da se je use skup nekak iz?lo biu je pa ?e ?ist bliz ograje da se je tud njemu komi iz?lo
Mnja, tega ne bom nikoli razumel. Je pa povsod isto...
mene ne morjo tolk slab pla?at kokr jest lahko mal naredim, sam tud to mi bo po?as dopizdil k to nikamor ne pelje, slovenija kot dr?ava smo ?isti polom oz kokr bi n? sodelavec reku da je ladica ?e v mulju na dnu Marianskega jarka.
To so ?e vidne posledice BMW lastni?tva? Slovnica pa to
Hahaha nebi lih tega reku ... se pa pozna da je petk pa se zjutri znam bit mal bl smotan okol pisanja pa se na telefonu ... se prej kej narobe napism ... dele po malci je ze bos
parrot ali podobno. Nokia dela? me zanima....
Nokia dela sam simko bi mogu notr dat
A je ta legendarna nokia bila v paketu???!!!???!!!
Samo zaradi tega fona je avto vec vreden
Evo sm lih mislu prasat za prostorocno telefonijo, uglavn prejsni lastnik je tole kupu xx let nazaj prek simobila in so mu vgradil jest bom pa to vn vrgu in bi notd dou bluetooth modul da se poveze z mojim telefonom sam sm ze mal gledu pa ni nc pametnega oz nism najdu tistga kar iscem ... mikrofon je ze montiran na stropu jest bi pa sam rad da mam modul skrit v armaturi notr pa da ga povezem na zvocnike oz na obstojeco instalacijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani