Glede na tvoje letno prevožene km se bodo počasi začele znane disel težave😔. Boljše, da jo daš meni za sfurat.... 😁😉
Samo res, @Boss, dizel in to Mazdin, to so same težave in stoški. Boljše, da jo menjaš. In da ti malo pomagam, jo vzamem kar jaz, da se ne boš mučil s prodajo...
Pol bomo pa spet imeli obdobje mračnjaštva, revanšizma in nedemokratičnih prejemov proti ljudem kar smo bili priča v zadnjem mandatu JJ-a. Če ne bo korona vzrok, bodo pa kakšni drugi vzroki... recimo globalne vremenske spremembe so en tak dober "vzrok".
Eni pa imate travme...
Mah, brez veze kar koli pisat... Itak sem bil označen že za čisto vse: ortodoksnega vernika, Janševega vernika, Mormona, skrajneža, levičarja in še kaj in to samo zato, ker sem mislil s svojo denarnico in ne po javnem mnenju...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo res, @Boss, dizel in to Mazdin, to so same težave in stoški. Boljše, da jo menjaš. In da ti malo pomagam, jo vzamem kar jaz, da se ne boš mučil s prodajo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani