Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Matr neki so rihtal stre?nik in pol stvari ni delal, pol mi pa do zdle ni mail delou -.- a kdo ve kok frustrurajo?e je ?e ?aka? mail ti pa ve? da bo vsm k ti ga bodo po?iljal napisal da mail ni prispel? aaaaaaaaaaaaa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:huh:

js nevem ka ti dela? sam jst ?e z enim macom nism mel problemov ne z virtualci (VMWare, PArallels) ne z bootcampom...

Nvm, pa? Lion nm je u?eri fajn problme delou, sj prej je vsaki? blo kokrtok ok sam tole u?eri pa muka res 3x sm vleku z neta gonilnike jih saj 6x daju na klu?k pa je bi rezultat vedno prazn klu?, smo probl z ve? klu?ki, jih formatial v Mac OS ni hotl gor dat pa da ga ubij?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

En sam nej mi ?e re?e da je Mac zakon, no sj zaslone majo vredu (LG paneli) sam ne daj bo?e da ho?? Maca pa bi mel Winse gor k jih rab? za nek program ker da bi to delal mor? bit pa genij pa ?e kakega starega Maca je fajn met pri roki ker ma ?e Cd-je z goniliniki. Tko lepo te vpra?a ?e ti Boot Camp pa gonilnike da na klju?ek po tek jih potegne z neta in seveda mu re?? ja ampak ugante kaj je na klju?ku ko on kon?a, ena velika 0 in pol sm na konc dejansko gonilnike dubu na CD-ju od prej?njega maca ker so jih pred Lionom ?e dajal zravn, da ne omenjam kako fajn je poskrbljeno za zvok, s tem se bomo ju3 ubadal ker danes je bilo dovolj. Na Macu nej bo Mac tist vsaj pribli?no dela!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pra?ou bi jo kaj bi nardila ?e bi jih na Passatu crknu akumulator ona pa bi zaklenila svojga voza. A vs zanima kak?n je odgovor servisa? ?ipo razbite (krijete na lastne stro?ke), ker so klju?avnice elektronske tko da tut ?e ma? klju? ti ne odklene avta in mor? pridt do akumulatorja, ki je kot vsi vemo na od spodaj ne na ravno najbolj dostopnem mestu. tolk o VW-ju :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kupil prenosnik, torbico in 3 leta garancije kar me je ko?talo 175?, prenosnik je Lenovo edge E325, z E450 procom in 4 gb rama ter 500 GB HDD,... kako se vam zdi? :D

p.s. zravn sm dobil ?e Purotovo torbico v vrednosti 29,99? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

..?aki mal, kako ti je lahko zakon ?e te ubijajo ure in slaba pla?a, pa kot vidim v objavah si res skos tam in je te?avno....kje je fora, to ne gre skupaj??

Gre gre ker eno so ure in delo drugo pa ljudje s katerimi dela?, in vrjemi bol?e je veliko dela z dobrimi ljudmi in dobrimi odnosi kot malo dela z ljudmi s katerimi se ne razume?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ti bom odgovril na obe vpra?anji :D prvo bi lahko uporabljal, ?e bi si sestavil sam svoj tablet oziroma napravico za androidni sistem, kaj vse lahko potem s tem po?ne? je odvisno kaj vse v tablico vklju?i?, ima pa goro priklju?lkov na ketere lahko zve?e? marsikaj, ne vem pa ?e si s tem vpra?anjem mislil kaj specifi?nega, ker vem da je moj odgovor bolj kot ne BullSh** :D

Kar se ti?e pa tegale probooka mu pa ?e ne rabi? Windowsov ali pa jih ima? doma ne manjka prav ni? in je za to ceno vredu stvar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za to pa ni vredn jamrat, js to delam dnevno in mi vzame do max urco pa 3/4.

Z vsemi sranji tako da ga lahko TAKOJ uporablja?.

In to napi?e en ki je uradno pe? ? :hudicek:

Sj vem sam ne da se mi dans s tem ukvarjat ju3 sm itak frej pa se bom :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

naj se pohvalim da smo si v slu?bi na?timal za tipkovnco razer black widow ultimate :D in je res fajn, se spla?a vsako ?rko prtisnt tut ?e google ?e najde kar i??? :D en film?k kio so ga posneli pri eventusu

hehe its awsome :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mene bi blo bl strah da mi jo kej k sosedu odplav ?e bo ?e naprej tkole scal :D

Drga? se morm pa jst tut pohvalt da sm u?eri naredu ?e zadnji izpit iz 1. letnika zdj mam sam ?e mal druzga pa tretga do konca za narest :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! :angry2::blush:

?e ga v tla je ?e uredu, v tv je slab? ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.