Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Seveda niso za nobenega levi?arja nikjer protestirali, ker noben ni vreden po?enega gro?a - kar poglejte si Zares in LDS, kateri so imeli pred prej?njimi volitvami polna usta besed o demokraciji, novem vetru, novih obrazih, novi politiki in podoben crap, pa se je samo v 3 letih izkazalo, da so ?e ve?ji lopovi in zdraharji, kot prej?nja garnitura levakov, katere je Drnov?ek ?e nekako brzdal. Eden redkih levi?arjev, ki je kaj vreden.

Ok ko ?e pravi? da je bil Drnov?ek edini ?e kaj vreden zakaj leta 2004, ko mu je Podobnik zaril no? u hrbet in je dobil nezaupnico v parlamentu ni vse levo oz. liberalno drlo pred parlament.

V?asih se res ?udim da SDS in JJ kot ideal in posebljenje po?tenosti in demokracije ni vsako drugo leto mandatar.

Mislim da bi bilo veliko lep?e ?e bi namesto izraza levak, ki pomenini ?isto nejaj drugega po?asi za?el uporabljati levi?ar ?e ti je ?e te?ko napisati prista? levice(ker tudi levi?ar in desni?ar pomenita nekaj drugega), se nekako bolj kulturno sli?i.

?e zmeraj pa zagovarjam tezo da leve sranke v Sloveniji trenutno ni...

?e vsaj ta jajca okoli pla?eanja vrtcev in socialne pomo?i ka?eta da je to prej liberalna usmeritev Social demokratov....

Kar se ti?e pa tega da pridejo pred sodi??e izra?at podporo, ?e to ni kult osebnosti, potem ne vem kaj je. Daddy figure al ?redni nagon ali poistevetenje...ne vem. Jaz bi ?el pred sodi??e po?akat o?eta,mamo ?eno pol se pa po?as neha. Pa ?e ?ena ko se je fajtala nekj po sodniji, sem raj doma po?akal, da je povedala kaj je bilo...

Kot je pa un Vid napisal ?e so kao "na?a" sodi??a, se prav ?udim da so JJ priznali od?kodnino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po izlitju krvi in gnoja iz sinusov (antibiotik na delu) ni ve? glavobola :hudicek:

Prej pa kot da bi me Zavec masiral sproti.....

:bravo:

Sploh ne vem zakaj si tolk cajta ?akal. Edini ?e si hotu tko kot jaz probat kako zgleda ?e ti na uho useka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sj niso. so ljudje in so jan?isti

Khm mal sem ?e pozabu,ampak nekje pri Marxu al pa Engelsu je bilo v eni knjigi(ki ponavadi ni do?ivela prevoda) lepo napisano zakaj komunizem in marksizem ali socializem nista primerna za slovanske narode.

Ker preve? radi tripajo na kult osebnosti, sistem pa potem takim da mo?nost da ga izrabijo. Jaz sem vedno mislil, da tega v sloveniji ni, dokler ljudje niso ?li n cesto ko je bil odstavljen JJ z ministrskega polo?aja. Za nobenega drugega odstavljenega ministra ali pa predsednika vlade se ni ?lo na cesto.

Tako da Ploki na?alost tle ima? point..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Privo??ljivost in fov?arija- ?ist neslovenske navade ne

Pri konkretno omenjeni osebi oba veva, da nima njeno kameleonstvo nobene veze s spreminjanjem stali??a, ampak samo s spremembo dohodka :hohoho:

Res ste sme?ni zagovorniki levakov, ki bi kar naenkrat radi enopartijski sistem in diktaturo... ampak seveda samo z Zokijem na ?elu, pred volitvami bognedaj Jan?a, ker ima voja?ki na?in komande, torej diktaturo... sej sami ne veste, kaj bi radi :dudek:

Sprijaznite se - Zoki je dobil 28% in ni? ve?, in s tem je treba zdaj narest kar se da, in diktatorski na?in pristopa k ustanovni seji parlamenta in koalicije to sigurno ni. Kon?no so mu pokazali, da ni sam bog osebno in ne more ?e na dr?avni ravni ?erifa ?pilat. Pa to je ja edini na?in da se bremza tega mangupa, in vi bi kar ukinjali demokracijo :blink: S svojimi metodami dela gre lahko recimo v S. Korejo, tam jim en tak izku?en diktator zdaj manjka :hudicek:

Levaki in njihovi zagovorniki - za?nete zbirati podpise za referendum, ki ga boste itak z lahkoto dobili (70% plus ob naslednjih volitvah pa to), da spremenimo dr?avno ureditev iz demokrati?ne v diktaturo, pa seveda v ustavo zapisat, da diktatorja vsake 4 leta dolo?a gospod Ku?an s kompanjoni: Stanovnik, Spomenka,... in pajda?i iz foruma 21 :hohoho:

Dimitrij Rupel pri prestopu l.2004 iz LDS v SDS to zihr ni naredu zaradi spremembe dohodka kajne...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ste v ?lahti ? :ne vem:

PS.Sploh ne vem zakaj se gre, vem pa to da je vske sekunde ki ji posvetim katermkoli "politiku" zapravljena za brezveze, VSI so isti, kradjo in la?ejo, Noben NI brez greha?

:bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolega je podedoval razpadajo?o hi?o (brez internega wc-ja), ki je zaradi zmajske lokacije ocenjena na 200k?, no lahko si mislite kako ga bo ta znesek NEUPORABNE podrtije tepel pri stro?kih vrtca za podmladek! :hudicek:<_<

Saj se lahko odre?e dedi??ini v korist dr?ave :hudicek:

Potem pa naredi? najbolj drasti?en ukrep... z ?eno se lo?ta, ona prevzame skrbni?tvo nad otroci in se prijavi na nekem drugem naslovu. Nakar je upravi?ena do socialne pomo?i in otroci do vi?jega otro?kega dodatka in zmanj?anje pla?ila vrtca in subvencioniranje prehrane.

?alostno ampak tako to funkcionira, ker o?itno socialnim slu?bam ni kaj dosti v interesu, da bi obstajale urejene dru?ine. :ne vem:

Zdaj so nek droben tisk uvedel, da ?e te dobijo z la?nimi podatki vrne? vse, pa la?na prijava...

Pol mamo pa socialno dr?avo not...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsaj zavozil ni nobenega, tudi to je nekaj... :hohoho:

To je taka izjava, kot za duhovnike, ki dajejo zakonske nasvete.

Ful nalagajo v praksi pa.........no ja zakon mu res ni propadu :hudicek:

Eno je teorija, eno praksa :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil od BBC-ja paket. The Planet Collection by David Attenborough. 12 DVD-jev!

Zdej mam pa ?e skoraj vse nejgove DVD-je. Nekaj ?asa nazaj sem nabavil The Life Colelction.

Huda roba tole, za vse ki jih zanima narava in ?ivali.

Si videl intervju od Palina z njim?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

:hohoho::hohoho:

Haha LOL... vse bolj zanimivo postaja - da vidimo koliko dale? bodo ?li v obrambi velikega vodje. Najdi gre?nega kozla, ki ni politik, da se te?a napisanega zmanj?a in odvrne od resni?nega avtorja in same stranke. Joj kako so predvidljivi pa se zapletajo pa zapletajo - ajde Ivan alias Toma?, ?e si mel jajca tole razlagat v povolilnem soo?enju in kasneje na spletu imej zdaj ?e jajca pa priznaj, da si avtor. Aja ne bo?, ker si reva usrana pritlehna brez cujones.

To je sam Majerja citiral, pa pozabil navesti. Se mu je ?e zgodilo z unim angle?kim primom..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo ti Ploki, itak vem da vam levakom dejstva predstavljajo te?ave, sploh ?e jih servira desni?ar, in ti tako lepo lepim link... :hudicek:

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042496304

V?asih ko je bila skupna dr?ava Juga, je bilo to verjetno ista dr?ava, leta 2010 pa verjetno druga ane. Zdrava logika, sam ne. Vsi teli so itak trenerkarji verjetno. Po tej logiki je vsaj petina Nemcev priseljencev iz fiktivne dr?ave DDR.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa da fa?e kazen zarad telefona v avtu....ne se smejat, se dogaja...

se lepo ustavi pa pokli?e. Sem ?e enkrat testiral za kolega ko je vozu za enim iz hrva?ke pa ni mogu v slo poklicat 112. No ja reakcija unga na OKC-poraz. Morda zato ker ?e ni bil na slovenski strani. Je pa k.olega dvojni dr?avljan slovenski in lepe njihove tko da ne vem zakaj ga ni kar na meji kot odgovorni ugrađanin izdao :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kahl pa ni klovn(no posvoje je) ampak uspe?en politi?ni konvertit, ki je v?e?en skupini ljudi. V?asih pove celo ?e kaj smiselnega. Mi pa ?e vedno ni jasno kako kot pravnik ne obvlada angle??ine.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss a ne ve? da je Ku?an hodil od bajte do bajte pa naro?il da se ne sme SNS volit.

Vsem nam je rekel, da ?e kej pra?a naj re?emo, da smo to pijavko pogruntal, da itak sam gobec vrti, zato da dobiva poslansko pla?o.

:D:D

Jelko je bil tle da je drugim pod prste gledal in da niso mogl lumparij delat :harhar: .

Vsaj na soo?enjih je tko razlagu, ko je metlo prnesu :vskalo: .

Zgleda da je minil cajt klovnov. Na ?alost se je pa tolk cajta ?lepal da si je loh uno parcelo iz te rabote umislu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prav potola?li ste me..........noooooooooooooooottttttttttttttt.

Najbolj mi gre pa na k...c, ker sem u novi firmi, delal sem pa za tastaro firmo, kamor me posojajo in ker je ?el nekdo na dopust, sem ga nadome??al 3 dni prehlajen.

Zdaj pa kreten niti fakture ni pla?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A krvavi? od poraza :D

Alo men se je res kri iz uhlja ulila. To je jamralnik....

Sam dohtarca prav da je to ?ist normalno, ?ev pa slab? pa prid u pondeljk. Jebeni ?um pa ?e tretji dan seka.

Me je potola?la po telefonu, da eni majo to cel ?ivljeneje, tko da se s tem nau?i? ?ivet.......... Najhuj je pa to, ko bi pri?akoval, da to, zve?er ko je ti?ina pa? ni ve? tega. Zajeb to je skoz enak tko da preden zaspi? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.......... :vskalo:

Popizditis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.