Prekleto draga ?ola je bila tole... ?eprav se bo tole zdejle sli?alo zelo neumestno... mogo?e se bo zdaj kaj premaknilo v glavah policije, ker se je tragedija zgodila ravno njihovim ljudem, da bodo kon?no se spravili na ceste in izvajat strogo kontrolo nad raznoraznimi "prevozniki" iz vzhoda. Mogo?e se bo le premaknil tisti kole??ek, da samo s kontroliranjem hitrosti na AC niso in ne bodo naredili kaj dosti in da bo treba zavihat rokave ter za?et gledat celotno dogajanje na AC-jih in to strogo in neprizanesljivo. In to zato, da se bo raz?iril glas, da so v Slo policaji zajebani in da bodo pregnali miselnost iz glav prevoznikov, da ko pridejo v Slo, se samo oddahnejo in "lagano-sportski" naprej.
Dve hudi nesre?i v dveh dneh - ?e to ni dober razlog in argument, da bo treba delat racije ter lovit predvsem vzhodnoevropske kamionarje in prevoznike (ne me razumet, da sem rasist samo koli?ina sranja, ki ga povzro?ajo je pa? ?al prehuda), ker ?e ne bo statistika na koncu leta spet ?rna in politika bo spet iskala re?itev v vi?anju kazni slovenskim voznikom.
Ne vem kako ostali spremljate, in vem da ni tako popularno, ampak vseeno bi omenil da je bila to nedeljo dirka svetovnega prvenstva MX2 motokrosu v Braziliji, in na? Tim Gajser, ki ?teje 17 let, je bil 3. v drugi dirki, skupno 5. To ni nek lokalni nivo motokrosa, to je smetana sveta. Nikjer pa ni tega omenjeno v na?ih medijih. Moram pohvalit tudi Klemena Ger?arja, ki pa dirka v open kategoriji, prav tako v svetovnem prvenstvu MXGP, kateremu je v drugi dirki kazalo dobro, vozil se je namre? na 5. mestu, dokler ga ni eden od sotekmovalcev spodrinil na tla.
tudi sam ?ivim tik ob Italijanski meji in lahko sem rekel enako "dobro da ?ivim ob meji z Italijo", ampak zdaj tudi Italija ni ve? to to, v okolici Vidma je vse zaprto, vsa lesna industrija, vse tovarne ki so ?e do pred kratkim dajala kruh nam( Slovencem). Sam sem si obetal slu?bo v Monfalconu, vendar nisem pri?el dale?..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
samo en primer motokrosa in nogometa
https://www.youtube.com/watch?v=UE6tgTkgz7M
Povezava za deljenje
Deli na druge strani