za tak denar ji ne bo težko -> Gre za delovno mesto med vodilnimi, plača pa znaša največ 75 odstotkov plače generalnega direktorja, kar bo zneslo do okoli 8400 evrov bruto.
Noro ja. SŽ medtem diktira plače tudi drugim firmam v SŽ skupini; firmam, ki poslujejo z odliko in bi lahko delavcem na minimalcu konkretno dvignile plače.
Važno, da ji bo lepo toplo v pisarnici za 6K bruto 🥰
No pa dej, razsvetli me, d abom še jaz razumel. Da se razumemo, podpiram, da se na nek način preide na čistejše vire, samo ne na način, da te potem pa stiskajo z novimi dajatvami.
No pa bom. Piše ti, da gre za novogradnje, ti pa čivkaš, da bomo šli VSI na elektriko, ker si površno prebral.
Jaz pr naši bajti Shiedel-a nikoli ne bom ven vrgel...tistih mogoče 50-100€ na leto,kar izgubim na toploti,k je ostal odprt (spodaj v kurilnici pa je zaprt)...da dodatno suši hišo...in če bo kdaj zagustilo....mi ga lahko samo pote...jo 😆
Zakaj bi ga pa vrgel ven?
pred 4 urami je ignacij napisal:
Evo ga, plan je jasen, vsi na elektriko, pol pa užgi po siromaku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, 25ml več od 275ml, ne 25ml več od 300ml. To se mi zdi, da ti je že @Jest takrat razlagal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani