Skoči na vsebino
Stellca
Napisano

Da stre?e v eni od restavracij na Jesenicah, v Ljubljani pa ?tudira neko turistiko

Na raznih portalih pa nateguje folk s tem, da pridejo zastonj gor, ter da jo vozijo naokoli po nakupovalnih sredi??ih ala CityPark ipd...

aha...beda ja.

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po petkovem ODFAK ?uru na Be?igrajskem ?tadionu sem kon?no 100% spet k sebi pri?el....blo je TOP. Pa konkretne doze pija?, vsaj na VIP-u, kon?no niso ?krtali. Tko da sem si dal du?ka :jezicek:

mi?ke pa uuuffff. :notworth:

aa si biu...jst sm dubu karto pa nism su...ni bla to muzika za moj okus prevec...res pa je da ko se ga odklops ti je vseem,uuu miske so pa vedno ;)

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mirella
Napisano

DA, pa ?ist ob cesti....stavba lih tolk da ne bo razpadla...ljudi pa tolk k v City parku

Ej biu sm tm...prvic in zadnic to ni za prezvet...su sm z Xpunco ene par let nazaj,to je KATASTROFA! :wacko:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mirella
Napisano

Enkratna in neponovljiva izku?nja! V soboto si je moja za?elela, da jo peljem v Mirello (TS), ker tam ?e ni bila. OK, pa greva. V TS greva z CX-5, taljani z ve?pami ?vigajo mimo avta, eni ti piskajo, drugi ti ka?ejo van fanculo, tretji mi premika zunanje ogledala,… Ok, to potrpim. Prideva do gara?ne hi?e pa mi levi senzor piska, potem ?e zadnji desni…, ker je vse skupi nekam zelo ozko. Piska dokler ne parkiram in ugasnem avto :o . Moji ?ivci ?e na obratih ?zmeden? . No, pa greva do te Mirelle in vstopiva v betego. Ko vstopim se mi je najprej dihanje vstavilo, sr?ni utrip narasel ?ez 100, pritisk pa verjetno na 200. V tej betegi je bilo enih 500 ljudi in vsi so se nekaj prerivali, trgovke zjale po taljansko, hrva?ko,… skratka, katastrofa :wacko: . Bilo je kot, da bi gledal mravlje na mravlji??u. Moja je po veliki muki vseeno zbrala ene ?tiri kose obla?il, ki jih je morala v kabini pomeriti. Pazi to: za vseh teh 500 ljudi so bile samo dve kabini :vskalo: ! In v eni kabini so bile po tri noter ?zmeden? , kjer so vse skupaj pomerjale obla?ila. Katastrofa. Jaz sem stal tam pri vratih in jih gledal (ena naga, druga samo v tangicah, tretja samo v modr?ku), potem pride noter ?e ena ?rnka…. Prave orgije :wacko::blink: ! Na koncu pa je treba it z nekim listkom na blagajno. Tam pla?a? z gotovino (vse je brez ra?una) in potem spet v gu?vo, kjer ti v vre?ki dajo tvojo robo… :whatever:

Do?ivetje je bilo enkratno in moji sem reku, da tle noter ne stopim ve?… Mislim, da tako betego bi pri nas zaprli ?e preden jo bi odprli. Edina dobra lastnost je ta, da je vse zelo zelo poceni. :vskalo:

lp

a to je ta trgovina k je tko zravn obale/pristanisca? :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Bican po glavi :D ja tak pogled mors bit navajn,kdor ga ni vajen bi ji vse dav kar ma :P ta nasa mrcina pa nima repa,sam pa z ritjo tako opleta da te podre po tleh ko nic :)

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, raj?i vpra?aj kdo so zadnji trije, ki so ?e totalno fri?ni, pravzaprav od danes. :cheers:

?t. 100 pa baje celo vozi MPS6, ampak lahko da so to le govorice. :D

aja? a crno k se voz po lj? damn!

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.