Kdaj gre? spet kej do Edota? Da kej skup spe?eta, al pa mu ti dobav? komplet kruh do konc leta, on pa teb avto predela kot s ?arobno pal?ko!
po moje da za ta voz ne grem nc k nemu kar se tice notranjiosti se bom sam spodstopu kar se tice zunanjosti pa upam da prej drug voz najdem pa da gre ta u pokoj se pravi na dreg piste!!!!
Ojoj, dej povej kok so kej zakasiral oz. kva se je zgodil!
jah kaj nism su izgube prjavt na polcijo pol pa mi je hotu podvalit da je zanalasc nimam gor dane pa bl mu tupim kao da sm jo ocitno lih zgubu bl mi z kaznijo muri pa ga pogledam pa recem da naj mi jo kar napise sam sele takat ko bodo njemu luci pravilno delovale se pravi bodo gorele vse luci katere morajo pa je dav gmah pa obupu sam ze sedaj vem da ko me da naslednic na stran mi kazen ne gine!!!!
@Marko: Kako to, da si se odlo?il iskati Azijko v Sex Chatu? Kak?ni feti?i?
Ne saj ne, za JapMeet bi jih rabili tako, da kdorkoli jih pozna vas lepo napro?amo, da nam jih predstavite, jih bomo ?e potem mi obdelal*khm* povabili k sodelovanju.
ja jaz jih neki poznam sam so se vse tam dol tako da ce jih gre kdo iskat naj se javi pa je!!!!
se uslugo jim boste naredl k jih bote u evropo spravl!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ce bo vse posrec bi mogl jet krepko pod 15!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani