sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 Najprej Mazdo nabavi pol se bomo pa pogovarjal cak pa kaj da zdej s emazdo kupm to pa neagrea je lahko fejk? uuuuuuuu nizka!!!! Sql rabi? odvetnika (te zastopam)?? sam ce nis predrag Kdo bo pa mene zastopal ti pa itq ne rabs si ze tko na previsokm polozaju Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 ?e mal pa bo? devila prehitel v objavah v tej temi on je itq en penzjonist Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 sej modelatorji se zmer zmazete! krivica! zahtevam zamenjavo !! predlog sql enoglasno sprejet hvala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 KAO sej tle sam javte da ne ispadete! pa se neki lepga delate softi? ti bo narejo da ti bojo kure v rikverc hodle dobro no ti imas itq privilegije!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 a ce me banate gre na 0 al ostanejo? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 sm pa mislu da ste vsi softici tm u uni temi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 aja kako to??? S ?im si jih podkupil ?? hm zameris se jim pa je to to Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 Ma pridn si ni kj!!!! ce pa so se modelatorji v mojm imenu pisal Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 pono? je kve?jemu ve? objav sql v zadnje 24ur si spisal skoraj 70 objav hmal pa bo rekord mazdohista padu aja tm je bla se ena nula zravn hmal pa bo rekord mazdohista padu aja tm je bla se ena nula zravn kako skor jh je kr blo!70 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 jih lahko nazaj popravi? ?e je kaj narobe nimam zdej do 3h popoldne cajt jih popravlat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 Sej vas je ve? gor kokr podnevi se nis opazu da forum sam ponoc laufa Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 ?e pol ure pa se bo videlo kdo smo pravi Hardcore ne hval se prevec Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 Koga a tebe za ban tebe kako nj zdej vejo da so moji posti res moji? tm k si pisal zenitne oglase pod mojm nikom Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 ne predam se tak hitro si tok zahtevna? al kaj? si ziher ne ke vem kasne veze mas na forumu Ti bom kar v tvojem postu odgovoril by Mare si tok zahtevna? al kaj?ne ke vem kasne veze mas na forumu Ti bom kar v tvojem postu odgovoril by Mare pritozba! predlagam za ban!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 vem za bolj?i na?in a se nisi sla spat? aja kasn pa je ta nacin? ?e v drugi temi 2 strani pol pa mogo?e nazaj nebo ratalo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 sam raj ne bom k se bom prehitro skregal Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 sam pomoje bi blo kr fajn skoct dolceprov se bojim visine... kaj zdej delajo pa lih pr vecirji sm a tukej se da sam nabijat poste? sam pomoje bi blo kr fajn skoct dolceprov se bojim visine...kaj zdej delajo pa lih pr vecirji sma tukej se da sam nabijat poste? bi sam s sabo nabijal Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 softi?i sam res Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 7. marec, 2007 lahko noc kdor gre spat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 malo skilim tja,nebi tu gor plezal res je bl katastrofa k ne! kok mislis da je kej visine? to je zame normalno Neki mi gre ples samo nobene ni zravn da bi pomagala migat fotosop! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 Jst nkol nism te?n Preziram te?ne ljudi ker uni?ujejo svet pol pa ql ane! Zdej bi se lahko v pono?njaki preselil, ker ni nobenega od ustvarjalcev teme tukaj lahko gres dok fr3ak ostane tukej sm tud js pol pa grem itq spat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 jaz ne grem spat, ker bom druga?e zaspal, pa ?e indijanske plese proti de?ju ple?em jao sam se ti je res poslabsalo mislim da je skrajni cas da ksnga dohtarja ala rugl obisces Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 Jutr ga bomo sral treba po?as spatOstane mi ?e 6 ur spanca ?e zdj za kompom zaspim Drga? bojo pa drugi zih za ok pol pa bejz spat da ne bos ju3 tecn hehe ajde Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 a kdo gleda na hr rtl ? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 7. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. marec, 2007 Ker smo tolk postov nabil da je kr joj Ah bo usaj meu kj za delat sam js pridm je prec pestro tukej! pa se mazdomaherja ni gor pol bi sele blo piz... ene 4 strani so zdaj ?le ne upa kdo ?e ve?? hm zdej odvisno kaj mislis ane! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
cak pa kaj da zdej s emazdo kupm
to pa neagre
a je lahko fejk?
sam ce nis predrag
ti pa itq ne rabs si ze tko na previsokm polozaju
Povezava za deljenje
Deli na druge strani