En dana?nji skalnati podvig; v?eraj vstal dobesedno sredi no?i, oddelal 10-urni in nadurni delovnik, kmalu zatem od?el na 480km poti ter preko Pavlli?evega sedla pri?el do Logarske doline. Tam po?akal, da se je pri?elo daniti, ter mimo slapa Rinke, Okre?lja prikorakal na Kamni?ko sedlo in to za moje pojmovanje s precej dobrim tempom. Urco in 25min gor grede, s tem da imam nekaj te?av s kolenom ter vajen uporabljati palice, ki jih tokrat nisem imel pri roki. Ker sem imel na KS ?e ogromno energije (ura pa niti ?e ne sedem), sem gledal ?e ali naj grem od tu ?e na Planjavo ali Brano, pa sem se glede na ne najbolj primerno obutev (?portne copate), odlo?il da ne ?elim izzivati kak?nih te?av, npr. zvitega gle?nja ali kaj podobnega. Skratka tak je bil moj dan, pravzaprav dva dneva v enem, zdej pa ?imprej dremat, ker sem total kaputt in moram zgodaj vstat.
Uspesno opravil sprejemni izpit za letalisce, pred tem pa se totalno 'najebal' z njihovimi besedami v dolzini 40 ali celo vec crk, ko nekaterih niti ne razumem. Sem pa zdj v sedmih nebesih in total vesel!
Ej,,,,Zmaj ?estitke***Ja pol je bla cela Jeba,,,he he glavno da je ok.lp
...a sem pred mnogimi leti,ko ni ?e bilo testov gum nasedel prodajalcu,da so fulda gume najbolj?e...in valjda so bile najslab?e ever.Po de?ju se skoraj nisem upal vozit.
In pa seveda ?ude?ni magnetki na cevko za benzin na stoenki.
He he...ti si tudi probal,,,te ?ude?ne magnetke...no pa saj je izgledalo lepo na cevki,od bencina lp
Shit... o?itno sem najve?ji bumbar tukaj in sem se do zdaj edini nategnil.
Ej..nisi tudi men so nategnili....z tistim magnetki ,ki si jih montiral,,,na cevko,za dovod goriva????za zmanj?anje porabe benz.da se poraba zmanj?a,,,,noro,,kako sem bil najiven,,,pri 1000 km bi se moralo poznati...zmanj?ana poraba bencina...takrat sem imel R.Laguna 2.0 benz...poraba je bla enaka.zmeraj sem ra?unal po starem na?inu polni tank naredi? 100 km...spet tanka?,,,pa ?e poceni ni bla ta stvar...100% nateg,,,Boss...nisi sam...he he ...lp
?e ena resni?na od danes.. ne vem pa ali bi se jokal ali smejal Prej?nji teden, pred rednim servisom, ?istim avto. Pogledam tudi pod pokrov motorja in vidim, da manjka pokrov?ek od teko?ine za ?ipe. Sicer mi ni bilo jasno kako bi se lahko izgubil, pogledam okrog ma?ine pokrov?ka nikjer. Ok, si mislim bom povedal na servisu in mi naj dajo novega. Seveda drug dan na servisu pozabim povedat, spomnim se komaj, ko pridem po avto. Oni re?e, da jih tak nimajo na zalogi in ga naro?iva. Pridem po enem tednu po pokrov?ek za 12?, se odpeljem domov, dvignem pokrov in ga ho?em namestiti.. ampak stari pokrov?ek je ?ude?no bil na svojem mestu jaz pa z izbuljenimi o?mi z novim v roki.. zdaj ali ga je serviser na?el kje pod motorjem na oni za??itni plastiki al pa se kdo iz mene norca dela ..
kupi kdo pokrov?ek od teko?ine za ?ipe? prodam za pol cene..
Ti ga kar imej...nikoli ne ve? ,?e ga bo? rabil...pegula,,,na servisu...lp
Danes pa ni dober dan za mojo Mazdo. Sicer sem jo peljala v pralnico. Pridem tja. Je ne morem odklenit, ko mi rata odklenit mi je ne rata v?gat. Samo tuljenje alarma. Uglavnem zme?alo se ji je. In potem gremo z Alfo po rezervni klju? tudi ta ne odklene oz. v?ge avta:( No potem mi nekako rata (sem zgleda segreva klju?). Se mi je nekam mudilo in pred blokom pok - podrajsam odbija?. Sem bila hitrej?a od park senzorjev:( Danes ni moj dan. Zbiram predloge za dobrega majstra. Pumoje je sam za spolirat plus par pikic od kamn?kov porihtat,
Ej....lp probaj...avtoli?arstvo LAK-TOM.sosed od dr.pelkota..Medvode.ga precej hvalijo.lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej....res ?ESTITKE..za na?e ZLATE ko?arka?e Noro...super
Pohvala trenerju in ostalim..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani