Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Pogre?ala ga bom. Zdej bo ?e potencialno ve? ?ans, da zaspim zraven. Tko me je vsaj on vsake tok zbudil z ULAAALAAAA, KAK?NAAA DRAMAAAAA :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Recesija kaj ?e?. POP TV mu no?e pla?at, da bi hodil okoli, Ali?i? pa no?e komentirat iz Ljubljane.

Ste sli?ali za srbsko mo?tvo ?tefan GP? ?zmeden? Wtf ej... Zdej lahko ?akamo ?e Janez GP :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

VR je pa tko lep ja :wub: Prav waw.

Letos je precej novih vizualnih sprememb. Ne vem pa, kaj je point tiste zapolnjene povezave med kokpitom in repom. Mogo?e ?e pihne bo?ni veter, da je namest jadra :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Unofficial Wednesday test times from Valencia:

1. Fernando Alonso, Ferrari, 1:11.470, 127 Laps

2. Pedro de la Rosa, BMW Sauber, 1:12.094, 80 Laps

3. Michael Schumacher, Mercedes GP, 1:12.438, 82 Laps

4. Jaime Alguersuari, Toro Rosso, 1:12.576, 97 Laps

5. Jenson Button, McLaren, 1:12.951, 82 Laps

6. Vitaly Petrov, Renault, 1:13.097, 75 Laps

7. Nico Hulkenberg, Williams, 1:13.669, 126 Laps

Sam Ferrari pa res raztura ane. Samo mi je hecno, ker se govori, da ?e delajo B avto, ker je s tem bogvekaj narobe in ni uredu. Mogo?e je prehiter :D

Schumi pa spet tretji :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz imam pa sedaj en drug problem.....ker se z mrzlimi o?ali vsedem v topel avto se mi zarosijo - cela zmaga... :jupiii:

Zamenjaj avto, ta ti preve? greje :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a viruse da? zraven kot bonus? :P

Bi se dal kej zment. Res kvalitetna roba :bravo:

Danes mi je zjutraj kazal termometer na avtu -20C. Brrrrrrr, ti kar prines! :jupiii::D

Po po?ti al osebni prevzem? :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men pa je kr lu?na ?verca tole (itak unikat), sam mi je pa orng grdo, da kokr vidm, notranjost vrat je temno modre barve in ni v skladu z zunanjo podobo! <_<:blush:

To je zato, da se ujema z modro neonko na podvozju :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jest pa mislim, da bi blo treba majstrom, ki vozijo ornk pod vplivom alkohola, v napa?no smer po AC itd... roke porezat. Ker ?e ti takemu pacientu (samo) vozni?ko vzame?, ?e ne pomeni, da se pa potem ne bo ve? vozil in po?el neumnosti... :angry2:

Druga?e so pa teli film?ki iz na?ih tunelov res taprava holivud scena. Grozn.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz imam pa vse na strom, 270kWh je drugace 59?...samo GEN-i ima mesece brezpla?ne elektrike :=

Mi smo tudi na GEN-i. Pa smo meli ta mesec 119 ? :whatever: Kaj ??, mene zebe pozim pa treba kurt :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje.

Hmmm, kar uredu predlog.... :rolleyes: So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.