Za 4-5k, kokr bo? recimo dal za Mazdo + 2k za motor+300 za po?tnino+1000 in ve? za celotno predelavo nasploh, dobi? marsikater avto z 200+ konji... Vsaka oblika je ena in edina ampak recimo, da te razumem kaj ?eli? povedat, samo tej Rx8 bo? ubistvu pobral cel bistvo/pomen avta, nekateri bi rekli du?o, nevem no...
Pazi, da ne bo? imel v gara?i nedokon?an projekt na koncu in vso sre?o.
Od kje vam ta ideja, da v primeru neznanega voznika kazni ni potrebno pla?at? Tudi ?e gre za slu?beno vozilo, v tem primeru nastrada podjetje. ?e sam ne zmore? dokazat kdo je v doti?nem momentu vozil avto in ne po?lje? njegovih podatkov, potem bo? kazen pla?al ti, ker je nate napisan. Da firma ne more dokazat kdo je voznik je bedarija, ker naj bi se za slu?bena vozila uporabljali potni nalogi mar ne?
ja, sam tole ni na nivoju nobenega dobrga komika, ?e mene vpra?a?. Mogo?e, ?e bi bla tale oddaja za otroke do 10 leta starosti, pa ?e to bi 2x pomislu, da jih tale tip prej kot ne poneumlja.
Tak nepristno zafnan, da je kar bebav tale tip no... ''A krave lahko jejo jabolka''... resno? get the f....
Ne, visoko?olstvo v tej dr?avi ni vredno pol k..., ?e nisi pr koritu. '' Va?a izobrazba ni potrebna za poklic, ki ga boste opravljali'' ti razlo?ijo... Dela? pa namest treh ''pametnih'' glav potem na ?ihtu ane, ?etrto. pa ?e mal nadome??a?. Ne me narobe razumet, ne ?elim kakorkoli ?alit vi?je izobra?enega kadra, zgolj me jezi, ker ni dovolj ali sploh cenjen.
dokler ljudje z magisteriji delajo za 700?... teh FDV-jevcev, beri: diplomiranih naklada?ev, pa itak ne morjo vseh zaposlit pr nas, kam jih bojo porinl neki
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
se strinjam! Zakaj nebi za tele politi?ne debate mel svojga topica na forumu...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani